Segíthetünk? +36 83 344-143
 

Foglaljon a legjobb áron!

 Nem foglalható napok
Pin It

Hírek, újdonságok

2017. június 19.
A Kolping Családi Akadémia júniusi előadója a Promobox jóvoltából Bedő Imre volt, aki a Férfiak Klubja alapítója. Előadása rávilágított, hogy a valódi férfiak és férfiminták sajnos kiveszőben vannak, holott égető szükség lenne rájuk.
Tovább
2017. június 9.
A Kolping Hotel a legfontosabb szakmai díj után (Év Szállodája 2016. a 4 csillagos vidéki hotelek kategóriájában), az Év Hotele közönségszavazás májusi fordulóját is megnyerte.
Tovább
2017. június 1.
Szállodai check-in: papírok, kártyák, kulcsok, nyitvatartási idők, egy kis info a környékről… Ebben még semmi különös nincs. Na de rajtszámot adni a szobakártya mellé?
Tovább
2017. május 26.
ProFamiliis díj elismerésben részesült a Kolping Hotel német társ-igazgatója Werner Moritz. A díj ünnepélyes átadására 2017. május 25-én, a Családok Budapesti Világtalálkozója első napján, a Budapesti Demográfiai Fórum 2 keretében került sor.
Tovább
2017. május 25.
Vajon mi az összefüggés a sokszor mellőzött „készségtárgyak” és a munka világában egyre inkább elvárt ambíciók és problémamegoldás között? A Kolping Családi Akadémia májusi előadásán megtudtuk.
Tovább
2017. május 11.
Az Utazó magazin 2017-ben is kihirdette az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit kereső közvélemény kutatásának eredményeit. A magazin Magyarország legrégebbi, a nagyközönségnek szóló bel - és külföldi utazási információkat, híreket, élményeket, útleírásokat tartalmazó utazási magazinja. Az ol…
Tovább
2017. május 10.
21 év ide vagy oda… mi azért folyamatosan tökéletesítjük szolgáltatásunkat. Szeretnénk minél jobban megismerni vendégeink igényeit, kéréseit, álmait. Áprilisban meg is kerestük egy kérdőívvel azokat az utazáskedvelőket, akik tudják, hogy milyen a jó családi nyaralás.
Tovább
2017. május 5.
Május 5-én a Kolping Hotel igazgatója, Baldauf Csaba egy éppen érkező törzsvendég családot várt meglepetéssel a hotel recepcióján. Bencsik Tamás feleségével és 4 gyermekével érkezett Alsópáhokra. Az a jó hír fogadta a vendégeket, hogy a szálloda képzeletbeli „éjszaka számlálója” pont náluk éri el a …
Tovább

Önnek ajánljuk

"Állati" NYERŐ nyár 7=6 - Program-inclusive
Éljen át több élményt és fizessen kevesebbet. Animátoraink és óvónőink legalább 21 különféle, "állati jó" programmal várják a családokat naponta!
Indián nyár- gyerekeknek féláron!
Nem mindennapi (elő) őszi szünetre hívjuk a családokat. Szeptember 10 és október 13 között, minden gyerek féláron pihenhet a Kolping Hotelben!
Összes ajánlat

Hallotta már?

A TripAdvisor a világ egyik vezető utazási oldala, melynek segítségével könnyedén lehet megszervezni az „álompihenést”. A portál évente összeállítja és kiválasztja a kategóriák legjobbjait a világ szá…
Bővebben

Vendégeink szemével

Mi - a férjemmel - oda vagyunk a konyháért is, gazdag a választék, a helyben készült bébiételeket is jól fogyasztotta a Kicsink.
Kriszta1234
2015 február 16

További vendégvélemények