Segíthetünk? +36 83 344-143
 

Foglaljon a legjobb áron!

 Nem foglalható napok
Pin It

Hírek, újdonságok

2017. április 28.
Ennél sokkal kevésbé egyértelmű szituációkra kaptunk illik vagy nem illik témakörben válaszokat a Kolping Családi Akadémia áprilisi előadójától, Görög Ibolya protokollszakértőtől.
Tovább
2017. április 10.
Újraindította a Prága és a Hévíz-Balaton Airport között közlekedő közvetlen járatát a Czech Airlines. A járatok heti rendszerességgel, szombatonként közlekednek október 22-ig. A járat jóvoltából a cseh vendégek röpke 80 perc alatt a Hévíz-Balaton repülőtérre érhetnek.
Tovább
2017. április 3.
A szálloda István nevű apartman épülete húsvétra kívül és belül is megújulva várja a vendégeket. A külső szigetelés és festés mellett teljes körű nyílászáró cserét és tetőtér szigetelést hajtunk végre házon.
Tovább
2017. március 27.
Márciusban a Budapesti Korai Fejlesztő Központ felújítását és bővítését támogatta a Kolping Családi Alapítvány, a Kolping Hotel egyik tulajdonosa. A Kortársak a különleges Gyermekekért című jótékonysági aukció, március 24-én Budapesten a BMC-ben került megrendezésre.
Tovább
2017. március 24.
Az egészségturizmusban piacvezető német FIT Reisen utazási iroda idén nyolcadik alkalommal ítélte oda a díjakat nemzetközi szinten a szállodáknak. Az egészségmegőrző és gyógyászati szolgáltatások köre alapján a Kolping Hotel „Health & Spa” kategóriában nyerte el a Prémium Quality Hotel díjat 2017-be…
Tovább
2017. március 22.
A 2015-ben feltöltött SZÉP Kártya összegeket 2017. május 31-ig költhetik el a családok. Használják fel nálunk. Megéri!
Tovább
2017. március 20.
A 2017. évi Alvás Világnapja alkalmából, a WSD Hungary szervezésében tartották meg a magyarországi konferenciát március 17-én Budapesten. Díjazták azokat a szálláshelyeket, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak, és megfelelő minőségi feltételeket hoznak létre a pihentető alvás érdekében.
Itthon a K…
Tovább
2017. március 3.
Ha valaki csak úgy belecsöppent volna az előadás első perceibe, azt hihette volna, hogy egy leendő stand-up csillag bontogatja szárnyait a Kolping Hotel előadótermében. Pedig éppen egy tapasztalatcserével egybekötött előadás zajlott a koragyerekkor csodáiról. Rieger Vali volt a Kolping Családi Akadé…
Tovább

Önnek ajánljuk

A családok most megmondják!
Keressük azokat, akik tudják, milyen a jó családi nyaralás, szeretnek utazni és szívesen alakítanák kedvük szerint a kiválasztott úti cél szolgáltatásait.
Összes ajánlat

Hallotta már?

A TripAdvisor a világ egyik vezető utazási oldala, melynek segítségével könnyedén lehet megszervezni az „álompihenést”. A portál évente összeállítja és kiválasztja a kategóriák legjobbjait a világ szá…
Bővebben

Vendégeink szemével

Az étkezés abszolút rendben van. Természetesen van külön bébi és gyerek menü is egy külön asztalon.
Szozso74, Tripadvisor
2015 április 2

További vendégvélemények