Segíthetünk? +36 83 344-143
 

Foglaljon a legjobb áron!

 Nem foglalható napok
Pin It

Álláslehetőség

Családbarát munkahely

A Kolping Hotel vezetősége a munkatársak felé is családbarát szemlélettel fordul, ami az idegenforgalomban különösen nehéz feladat. Hiszen dolgozni kell hétvégén és ünnepnapokon, reggel és este, a nagy vendéglétszám mellett a figyelem egy pillanatra sem lankadhat. Családbarát személyzeti politikánk számos olyan elemet tartalmaz, ami figyelembe veszi, hogy a munkatársaknak is van családja.

Szakértelem és empátia

A szakmai tudás az első lépcső, de bármilyen Kolping-állás betöltéséhez érteni kell a családok nyelvén. Nálunk egy recepciós nem kiadja a szobakulcsokat, hanem ismerősként köszönti a törzsvendégeket, a szobaasszony nem csupán kitakarít, hanem tiszta otthont teremt egy kisbaba érkezéséhez, a szakácsok nem csupán vacsorát készítenek, hanem kedvenceket főznek, és még sorolhatnánk hosszasan. Sikerünk titka, hogy ezt a napi pluszt minden kollégánk igyekszik hozzátenni a csapat munkájához.

Dolgozzon velünk!

Ha szívesen dolgozna csapatunk tagjaként, küldje el önéletrajzát a titkarsag@kolping.hotel.hu címre.
Főiskolások, egyetemisták! Gyakornokképzés keretében nálunk is eltölthetik szakmai gyakorlatukat.

Lehet, hogy pont Önt keressük? 

Szobaasszony

Szobaasszonyokat keresünk 6 és 8 órába családbarát szállodánkba! Az Év Szállodája 2016 díjas Kolping Hotelben felújított munkakörnyezetben, jó csapatban dolgozhat. Akár azonnali kezdéssel!

Felszolgáló

Teljes munkaidős, éves állás a Gastro Design 2016 különdíjas éttermünkben. Új munkakörnyezet, lendületes csapat! Előny: német nyelvtudás. Akár szakképesítés nélkül is!

Szakács, cukrász

Teljes munkaidős, éves állásra keresünk a'la carte és büféétkeztetés területén gyakorlattal rendelkező szakácsot. Teljes munkaidőbe, éves állásra cukrászok jelentkezését is várjuk. Új munkakörnyezet, lendületes csapat vár mindenkit!

Recepciós

Teljes munkaidős, éves állás keressük csapatunk fontos tagjait! Elvárás: német nyelvtudás. Előny: angol nyelvtudás.

A fényképpel ellátott magyar nyelvű szakmai önéletrajzát, motivációs levéllel július 2-ig a Kolping Hotel Kft, 8394 Alsópáhok, Fő u. 120 vagy a titkarsag@kolping.hotel.hu cím egyikére küldheti. Pályázatának elbírálását követően döntésünkről írásban értesítjük. Jelentkezésén tüntesse fel, hogy melyik állásra jelentkezik.

Önnek ajánljuk

"Állati" NYERŐ nyár 7=6 - Program-inclusive
Éljen át több élményt és fizessen kevesebbet. Animátoraink és óvónőink legalább 21 különféle, "állati jó" programmal várják a családokat naponta!
Indián nyár- gyerekeknek féláron!
Nem mindennapi (elő) őszi szünetre hívjuk a családokat. Szeptember 10 és október 13 között, minden gyerek féláron pihenhet a Kolping Hotelben!
Összes ajánlat

Hallotta már?

A TripAdvisor a világ egyik vezető utazási oldala, melynek segítségével könnyedén lehet megszervezni az „álompihenést”. A portál évente összeállítja és kiválasztja a kategóriák legjobbjait a világ szá…
Bővebben

Vendégeink szemével

Az étkezés abszolút rendben van. Természetesen van külön bébi és gyerek menü is egy külön asztalon.
Szozso74, Tripadvisor
2015 április 2

További vendégvélemények