Mondja el a véleményét, és nyerjen családi pihenést!

Keressük azokat, akik tudják, hogy milyen a jó családi nyaralás.
Akik szeretnek utazni, és szívesen alakítanák kedvük szerint a kiválasztott úti cél szolgáltatásait.

Nyerje meg az alábbi nyeremények egyikét az Év Szállodája 2016 díjas Kolping Hotel felajánlásából!

Hogyan nyerhetek?

1
Töltse ki kötelezettségmentesen kérdőívünket, csupán pár perc az egész.
2
Adja meg személyes adatait. Az adatokat titkosan kezeljük!
3
Fogadja el Adatvédelmi és Nyereményjáték Szabályzatunkat, hogy részt vehessen a sorsoláson.
4
Figyelje e-mailjeit,
május 10-én sorsolunk!

Kitöltöm a kérdőívet!

Kitöltési határidő: 2017. május 7.

Sorsolás: 2017. május 10.

A nyeremény

A meglepetés csomag gyerekeknek szóló, Bobós ajándékokból összeállított ajándékcsomagot jelent. Az utalvány beváltható a családbarát Kolping Hotel**** Spa & Family Resort alapszolgáltatásaira: szállás, félpanziós ellátás, élményfürdő, szaunapark, gőzfürdő és fitness terem használata, a családi- és sportprogramokon való részvétel. A gyermekeket Bobóország játékbirodalma várja térítésmentesen. A szálloda szolgáltatásainak részletes listája itt található: www.kolping.hotel.hu

A nyeremény nem váltható be a vacsoránál elfogyasztott italokra, az idegenforgalmi adóra, és a szálloda extra szolgáltatásaira (kozmetika, masszázs, stb.). Közvetlenül a szállodánál foglalható: 2018.02.28.-ig a szálloda szabad kapacitásának függvényében, előzetes egyeztetés alapján.

Adatai biztonságban vannak

A kérdőív kitöltőinek adatait titkosan kezeljük. Harmadik fél számára nem adjuk ki. Az adatokat csak a kutatás céljából gyűjtjük, és összesítve használjuk fel. További részletek az Adatvédelmi és Nyereményjáték Szabályzatban. A kutatással kapcsolatos adatkezelés a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz bejelentésre került, az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartási azonosító száma: NAIH-116539/2017.