Betöltés...
Adrienne Feller workshop

Adrienne Feller workshop

2019. 05. 06 - 2019. 05. 07.
anyáknak/apáknak

Adrienne Feller - Panarom Aromaterapeuta Intézet vezetője, aromaterapeuta, természetgyógyász és kozmetikus szaktanár - 2004-ben alkotta meg az Adrienne Feller termékeket abból a célból, hogy tiszta, növényi alapanyagokból egészséges szépségápolási termékek szülessenek. Különleges hazai gyógynövényekből, elixírekből és magyar termálvízből készült 100%-ban természetes kozmetikumok egyidőben hatnak a bőrre és lélekre, megérintve rejtett régiókat, gyógyítva a sebeket, előcsalogatva rég elveszettnek hitt erőforrásokat.
A Panarom közel 20 éves tapasztalatával egységesíti a francia és az angol aromaterápiát, ezzel egy magasabb szintre emelve az illóolajok, növényi olajok és kivonatok terápiás hatását. 

Milyen előadások várják vendégeinket?

 • 1. nap: Gyermekbetegségek: Aromaterápiás trükkök és megoldások, melyek segítenek abban, hogy erősítsük a gyerekek immunrendszerét és könnyebben legyőzzük a leggyakoribb megbetegedéseket.
 • 2. nap: Természetes testi-lelki védelem a gyerekeknek: A leggyakoribb iskola- és óvodakezdéssel kapcsolatos testi és lelki problémák és az ezekre adható aromaterápiás megoldások.

Kezdési időpont: 13 óra
Workshop hossza: 1,5- 2 óra

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Kapcsolódó akciók

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Program-inclusive Nyaralás

Előfoglalás - Pihenjen a legjobb áron!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Külön kérés nélkül is gondolnak a táplálék- allergiásokra, gluténmentes pékáru, 4 féle növényi tej és laktózmentes tej is van kirakva az étkezéseknél. ”

M_Adrienn2017

TripAdvisor, 2017. augusztus 15.

 • Baldauf Csaba ötödször is az év TOP 50 szakembere között!

  A Kolping Hotel igazgatója, Baldauf Csaba a turizmus 50 legbefolyásosabb szakemberei közt!
  Tovább
 • Ők az idei Családbarát Média díjazottjai

  Január 30-án negyedik alkalommal adták át a Média a Családért-díjakat.
  Tovább