Betöltés...
Adrienne Feller workshop

Adrienne Feller workshop

2019. 05. 06 - 2019. 05. 07.
anyáknak/apáknak

Adrienne Feller - Panarom Aromaterapeuta Intézet vezetője, aromaterapeuta, természetgyógyász és kozmetikus szaktanár - 2004-ben alkotta meg az Adrienne Feller termékeket abból a célból, hogy tiszta, növényi alapanyagokból egészséges szépségápolási termékek szülessenek. Különleges hazai gyógynövényekből, elixírekből és magyar termálvízből készült 100%-ban természetes kozmetikumok egyidőben hatnak a bőrre és lélekre, megérintve rejtett régiókat, gyógyítva a sebeket, előcsalogatva rég elveszettnek hitt erőforrásokat.
A Panarom közel 20 éves tapasztalatával egységesíti a francia és az angol aromaterápiát, ezzel egy magasabb szintre emelve az illóolajok, növényi olajok és kivonatok terápiás hatását. 

Milyen előadások várják vendégeinket?

 • 1. nap: Gyermekbetegségek: Aromaterápiás trükkök és megoldások, melyek segítenek abban, hogy erősítsük a gyerekek immunrendszerét és könnyebben legyőzzük a leggyakoribb megbetegedéseket.
 • 2. nap: Természetes testi-lelki védelem a gyerekeknek: A leggyakoribb iskola- és óvodakezdéssel kapcsolatos testi és lelki problémák és az ezekre adható aromaterápiás megoldások.

Kezdési időpont: 13 óra
Workshop hossza: 1,5- 2 óra

A szállóvendégeknek az előadás a szálloda ajándéka, a környékbeliek jelképes 1.500 Ft-os belépőjeggyel csatlakozhatnak. A belépőjegy teljes ára levásárolható a helyszínen Adrienne Feller termékekre.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Ennivaló Nyár

Habzsoljuk az élményeket

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Minden tényleg tökéletes volt. Csodás szoba, nagy fürdőszoba hangulatvilágítással. Nagyon tiszta az egész hotel, gyermek- és családbarátabb már nem is lehetne. Rengeteg apró részlet, ami mind a gyermekekről, családról szól és különleges varázst kölcsönöz a helynek.”

Zora

Booking.com, 2019. január 13.

 • Mit jelent, hogy a Kolping Hotel az Év Szállodája?

  Ez nem csupán egy újabb díj, amit bekeretezve a falra teszünk.
  Tovább
 • Ne veszítse el SZÉP Kártya egyenlegét, költse el családi pihenésre most!

  Tudta? A 2017-ben feltöltött SZÉP Kártya összegeket 2019. május 31-ig költhetik el a családok. Használja fel nálunk. Megéri!
  Tovább