Betöltés...

Mindenkinek van egy...

elmaradt utazása, vágyott úti célja, kedvenc helye… Történjen bármi, abban biztosak vagyunk: együtt lenni jó. Együtt elutazni még jobb. Gyűjtsük be együtt a jövő emlékeit a Kolping Hotelben – amint újra lehet. Mert az életre szóló családi élmények nem a nappaliban születnek.

Mindenkinek van egy...

elmaradt utazása, vágyott úti célja, kedvenc helye… Történjen bármi, abban biztosak vagyunk: együtt lenni jó. Együtt elutazni még jobb. Gyűjtsük be együtt a jövő emlékeit a Kolping Hotelben – amint újra lehet. Mert az életre szóló családi élmények nem a nappaliban születnek.

Találkozzunk újra - amint lehet!

Pünkösdi hosszú hétvége
2021.05.21-24.

3 nap felszabadult kikapcsolódás. Csússzunk le az óriás csúszdán, hódítsuk meg a mászócsúcsot, tekerjük a gokartokat! Napsütés, friss levegő, hatalmas, virágzó park... Elképzelni se lehet hozzá szebb környezetet. Reggeli után kreatív kézműveskedéssel indítjuk a napot, és medencés élményekkel színesítjük a sok játékot. Itt lesznek a nyár legnépszerűbb iskolásszórakoztató programjai és a legkedveltebb esti előadások is.

Hosszú hétvégézünk

Apa, csak még egyet! 4=3
2021.04.30-05.21.

Apa, csak még egy éjszakát! Annyi minden férne bele! Még egy finom vacsora és egy ráérős reggeli, egy újabb kreatív alkotás az óvó nénikkel közösen, jó sok utolsó csúszás a kék kígyósban, még egy kis titkos sutyorgás a babzsákban összebújva. Talán egy kis lopott idő anyával kettesben is... Ha 4 éjszakára foglalnak, az utolsó nap - valamennyi élményével együtt - szállodánk ajándéka

Májusban pihennék

A NYÁR legjobb párosa
2021.06.11-08.29.

Jönnek az elmúlt évek legkedveltebb programjai, a nyár esték legnépszerűbb szórakoztató előadói és izgalmas jubileumi meglepetések is. Ez egy olyan nyár lesz, amiről még sokáig fogunk beszélni. Nyit a BOBO FUN PARK, a 3000m2 területű fedett élménypark 8-10 méter magas beltéri mászófalakkal, csúszdapályákkal, lézerlabirintussal, trambulin mezőkkel és sok más izgalmas aktivitással.

Már a nyarat tervezem

EGY ÚJ SZÜLETÉSNAP

 
 
 

Felhőtlenül

Akkor nyitunk, amikor lehet. Minden szabályt betartunk. Sokéves tudásunkat tesszük bele a zökkenőmentes újrakezdésbe. A csapatunk csaknem hiánytalanul egyben maradt, és alig várjuk, hogy végre azt csinálhassuk, amihez igazán értünk!

 

Mi történt egy bezárt hotelben?

Mi nem lazsáltunk. Nem csupán újra kinyitunk. MEGNYITUNK. Megmutatjuk, hogy szorgos csapatunk takarított, festett, kertészkedett, felújított, kijavított mindent. Is. A szálloda jobb állapotban van, mint valaha! Felkészültünk! És elkészült egy új játszótér is!

 
 

Van ok ünnepelni!

Különleges év ez. És nem csak azért, mert júniusban kezdődik. 25 éve nyitottuk meg a kapukat. Jó néhány kollégánknak még személyes tapasztalata is van az első évekből. Kicsit majd nosztalgiázunk is. És ezerféleképpen megünnepeljük mindazt, ami miatt a Kolping Hotel a családok második otthona lett.


Szállodánk új szomszédja: BOBO FUN PARK

Az elmúlt hónapokat azzal töltöttük, hogy létrehozzunk egy különleges élményparkot.

Nyitás: 2021. június.

Előny a hotel vendégeinél!

Nyári vakáció