Betöltés...

Mikor jövünk vissza?

A hazaúton elhangzott TOP10 gyerekkérdés abszolút győztese. Mert a Kolping Hotel nem csupán egy kiváló nyaraláshelyszín. Egy második otthon. Ahová jó megszökni, ahol szabadon tudunk töltekezni, együtt lenni. Ahová érdemes újra és újra visszatérni, mert minden évszakban meg tud lepni.

Mikor jövünk vissza?

A hazaúton elhangzott TOP10 gyerekkérdés abszolút győztese. Mert a Kolping Hotel nem csupán egy kiváló nyaraláshelyszín. Egy második otthon. Ahová jó megszökni, ahol szabadon tudunk töltekezni, együtt lenni. Ahová érdemes újra és újra visszatérni, mert minden évszakban meg tud lepni.

Kimaxolt hétvégék - egész novemberben!

+8 óra pihenés, ajándék ebéd és további extrák

Bobó születésnapja
2020.11.13-15.

Ki ne szeretné a szülinapi zsúrokat? Barátok, meglepetések, programok, na és persze torta… De vajon milyen lehet egy víziló születésnapja? Tapasztalatból mondjuk, hogy fergeteges! Érkezéskor egy pihe-puha ölelés, felvezetésként sok-sok játék, hogy aztán a szombati buliban a tetőfokára hágjon a hangulat. A legmenőbb táncmozdulatokat maga Bobó mutatja!

Mutasd az extrákat

Out of office hétvége
2020.11.20-22.

Amikor a nappaliból otthoni iroda lesz, és a hálóban is laptop pihen az ölünkben, kell egy hely, ami valóban feltölt. Ahol nem keverednek a családi és munkahelyi szerepek, ahol felszabadultan kikapcsolódhat, pihenhet. Itt nem csak a gyerekekkel közös élmények gyűlnek, ezen a hétvégén a szülőfeltöltő programoké a főszerep. Még táncra is perdülünk!

Mutasd az extrákat

Advent első hétvégéje
2020.11.27-29.

Végre kezdődik. Az év egyik legszebb időszaka. Mi is csupa melengető meglepetéssel készülünk az első adventi hétvégére. Ráérősen, stresszmentesen, egymásra figyelve. A mécsesek fénye, a forralt bor fűszeres gőze, a frissen sült kalács illata, a szauna forrósága a leklet is feltölti az ünnepi időszakra.

Mutasd az extrákat

Családias hétköznapok - gyerekeknek féláron

A novemberi hétköznapokat azoknak ajánljuk, akik kifejezetten kedvelik a csendes időszakokat. Ez persze csak az együtt pihenők számát jelenti, a programokban és közös élményekben ekkor sem lesz hiány. Hiszen jönnek a legkedveltebb énekes-mondókás témahetek, és gyerek – és babaúszó táborainkba is várjuk a vízzel ismerkedőket. Használják ki akciónkat, gyerekeknek már 3 éjszakától féláron foglalhatnak!

Mutasd az akciót

Minden gyerek féláron

Fókuszban az egészség, és vendégeink biztonsága

1

Fertőtlenítés a legmagasabb szinteken

Mi eddig is úgy takarítottunk, hogy egy újszülött számára is biztonságos legyen a környezet. Rutinos kollégáink most még emeltek a tisztasági szinteken. Mindent fertőtlenítünk, amit meg lehet érinteni. Naponta többször is.

2

Bőséges választék, személyes törődés

A svédasztal kínálata változatlan. Mindent a szemnek! Az ételeket biztonságosan mutatjuk a választáshoz, és munkatársunk is szívesen tálal az Ön kérése szerint. Ahányszor csak szeretné.

3

Fokozott figyelem, biztonságos fürdés

A nyugágyak között megfelelő távolságot hagyunk. A medencéink vízminőségét és klórszintjét folyamatosan ellenőrizzük. A hatósági mintavételek is rendszeresek. 

4

Hatalmas park, tengernyi lehetőség

100.000 m2-es parkunkban kb. 450 m2 jut egy főre most. Ha ennyire nem is tartjuk a távolságot, de a nagy területen párhuzamosan több program és játéklehetőség elérhető, így elkerüljük a zsúfoltságot.

Mi felkészültünk. Számítunk vendégeink együttműködésére!

Megújultunk! Még több kaland és izgalmas újdonság

 
 
 

Szenzáció, csak nálunk: Gyerek Check-in!

No semmi unalmas adatmegadás, egy kis ügyességi játék, a nagyobbaknak néhány kvízkérdés. Ahogy megvan a megoldás, az automata már adja is az első Bobó Bankót, a szálloda saját gyerek-pénzét!

 

Óriáscsúszás az egyensúlyozó pályáig

Ki ér le előbb a recepcióra? Apa a lépcsőn, anya a babakocsival liftezve vagy esetleg a nagytesó az óriás csúszdán érkezve? Indulhat a családi verseny! Aki nyer, azé az elsőbbség az egyensúlyozó pályán, a recepció előtti téren.

 
 

Családi lakosztályok és szobák - felfrissítve!

A praktikus elrendezés maradt, de 2 épületünkben új színek és hangulatok költöztek a szobák és családi lakosztályok falai közé. Teszteljék az első között!

Kényelmes érkezés, felfedezésre váró környék

  • az M7 autópályától mindössze 20 km-re, Keszthely és a Kis-Balaton közvetlen közelében
  • Hévíz, a világ legnagyobb természetes termál tava egy hosszabb sétányira (nyáron 34°C, télen 24°C)
  • Balatoni strandoló és kirándulóhelyek a közelben
  • a sümegi és szigligeti vár, számos kalandpark, termál- és élményfürdő egy rövidebb autóútnyira
Kolping Hotel megközelíthetőség


Még nem tudja pontosan mikor pihenne?

Ajánlataink között biztosan megtalálja a családjának legmegfelelőbbet.

Mutasd az összes ajánlatot

Ajánlatunk kötelezettségmentes - tájékozódjon árainkról online, kényelmesen!