Betöltés...
(Báb)színház az egész... Bobóország!

(Báb)színház az egész... Bobóország!

2023. 03. 24 - 2023. 03. 26.
az egész családnak

Egy hétvége, amikor együtt csodálkozunk rá, hogy milyen jó elmerülni a mesék világában! Mesélünk majd mindenhol és mindenhogyan. Rajtunk nem fog múlni, hogy előjöjjenek a szülők gyerekkori emlékei. A mai modern gyerekek és a bábszínház? Hagyjuk őket (és magunkat) meglepődni és bevonódni. Nézőkből pillanatok alatt főszerepelők lesznek, tapsolnak, bekiabálnak… Pedig közben egy gombot sem kell megnyomni egy képernyőn sem. Mégis működik! Teszteltük! Ráadásul, 3 éjszaka foglalása esetén az 5 év alatti gyermekek szállása, félpanziós ellátása és valamennyi programja szállodánk ajándéka.

A hétvége során csupa olyan program lesz, amihez mesehősökkel érdemes kedvet csinálni. Kezdjük el a mesét otthon, és folytassuk itt:

  • Mondjuk el a gyerekeknek, hogy miért volt vicces Mekk Elek. Mindjárt nem aggódik majd senki, hogy a kétbalkezes a barkácsprogramon. Most éppen ujjbábot készítünk tinikkel. Csatlakoztok? Magatoknak készítitek vagy kistesónak?
  • Szombatra megszervezzük a legkisebbek első (báb)színházi élményét!
  • A hétvége folyamán Füles Mackó – helyett Óvó néni mond most nektek szép meséket gyerekek. (Kinek indult e la fejében a régi dal? Dallamtapadás garantált!)
  • Jó móka a vacsorához, érdemes kipróbálni: Ki tud mesésebb nevet adni a büfépulton található ételeknek? Mirr-Murr oriza triznyákja rizsfelfújtja, Sü-Sült hús, Misi Mókus diós tésztája…
  • A hétvégén akár a legkisebb ugrifülesek is mehetnek csokis masszázsra!

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Extra kihívások a szomszédban! Interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel vár a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája! Bátorságpróba és aktív szórakozás akár délelőtt és délután többször is. A szállóvendégként vásárolt belépő az adott napon mindkét 4 órás játékidőre érvényes!

Kapcsolódó akciók

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Tavaszi szünet és húsvét

Ünnepi hagyományok és iskolásszórakoztatás

4.8 / 5

www.google.com

“Nagyon átgondolt. Miközben a gyereked játszik, Te is lazíthatsz. Még a kávézó is úgy van elhelyezve, hogy ráláss.”

Juhász Péter

Google, 2020. február 19.

  • Baldauf Csaba 8. alkalommal a TOP50-ben.

    Szállodánk igazgatója 2022-ben is helyet kapott a turizmus-vendéglátás ágazat 50 legmeghatározóbb szereplője között.

    Tovább