Betöltés...
B-DAY Challenge - #Bobo #Birthday #BeThere

B-DAY Challenge - #Bobo #Birthday #BeThere

2023. 06. 10.
az egész családnak

Csapatban nincs határ! 12 órás kihívás

Mindig van feljebb és tovább, újabb és újabb kalandok várnak. Most még a játékidő se korlátozza az élményeket! Ezen a napon kivételesen egy egész napos, nem mindennapi szórakozásra készülhettek. Ha elfogadjátok a kihívást, akkor 10 órától egészen 22 óráig egymást váltják az izgalmas feladatok, és tiétek az aréna akár egészen éjfélig, megszakítás nélkül!

Persze pihenőt tarthattok közben, és semmi sem kötelező, kedvetek és időtök szerint kapcsolódhattok be az aktivitásokba. Kondíció, ügyesség, erő... Itt mindenre szükségetek lesz, de legfőképp a kitartásotokra. Megéri minél több kihívást teljesíteni, hiszen a 3 legtöbb pontot gyűjtő csapat nem csak sok élménnyel, de értékes nyereményekkel is gazdagabb lesz! 

A kihívásra 2-6 fős társaságok jelentkezését várjuk. Min. 1 felnőtt legyen a csapatban, gyerekek 6 éves kortól tudnak részt venni a kihívásban. FŐDÍJ2 éjszakás pihenés Bobo Fun Park belépővel a Kolping Hotelbe az egész társaságnak!

Csatlakoznál? Ezt kell tenned:

 • Június 10-re vedd meg előre, online a kihívás jegyeiteket!
 • Vásárláskor válaszd a 10:00-24:00 időszakot!
 • A csapattagok jegyeit 1 tranzakcióban vásárold meg!
 • Nevezési határidő: 2023.06.05., hétfő éjfélig!

A 12 órás kihívás résztvevőit érkezéskor welcome energiacsomaggal várjuk, ami egyedi születésnapi csúszásmentes zoknit is tartalmaz. A vászonzsákot a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület keszthelyi Gondviselés Házának szervezésében megváltozott munkaképességűek készítik kifejezetten erre az alkalomra.

ONLINE JEGYEK>>>

4 órás játékidők extra programokkal

Az egésznapos jegyet nem tudnád kihasználni, de a családdal, barátokkal aktív hétvégi programot keresel? A "szokásos" 10:00-14:00 és 15:00-19:00 közötti játékidőkben is velünk tarthatsz. Tudod mi az a slackline? Jógáztál már kötélpályáról lógva? Ezen a napon extra meglepetésekkel készülünk az arénában!

 • délelőtt Csanaki Attila zsonglőr bemutatója
 • a délutáni játékidőben slackline bemutató és oktatás, valamint
 • air és acro yoga bemutató és kipróbálási lehetőség a Yoga Balatonnal

Emelnéd kicsit a tétet? Csatlakozz egyéni versenyeinkhez, és teljesítsd a feladatokat. Értékes ajándékok a legaktívabbaknak! (Bizonyos játékelemek a verseny ideje alatt korlátozottan használhatók.)

ONLINE JEGYEK>>>

+1 késő esti játékidő. Indul a party!

Lehet egy játékidővel több? Aki volt már velünk Halloween programunkon az tudja, hogy különleges élmény késő este, félhomályban falat mászni és a kötélpálya akadályait teljesíteni. Most 20:00-24:00 óra között egy extra játékidőt nyitunk, és még party fényekkel is fokozzuk a hangulatot! A keverőpultnál egészen éjfélig DJ Belo pörgeti a legjobb zenéket. Koktélok, tánc, igazi buli hangulat. 

Még késő este is tombol benned az energia? A park valamennyi attrakciója mellett most még kerékpárra is pattanhatsz. Kóstolj bele a spinning edzések fergeteges hangulatába, és tekerd ki magadból az egész heti feszültséget, majd csatlakozz vissza a buliba!

ONLINE JEGYEK>>>

Jó, ha tudod!

 • A 12 órás kihívásra max. 60 fő nevezhet. Ha szeretnéd próbára tenni magad, vedd meg mielőbb online a jegyed! (Akkor a helyszínen már csak korlátozott számban fogadunk nevezéseketa szabad helyek függvényében.)
 • A rendezvény ideje alatt a Kolping Hotel "dupla játékidő" kedvezménye nem érvényes. A szálloda vendégeként is a 12 órás kihívásra vagy a 4 órás játékidők valamelyikére vásárolhatsz jegyet.
 • születésnaposok ingyenes belépése csak a 4 órás játékidők egyikére vonatkozik, a 12 órás kihívásra nem.
 • A rendezvényre szóló jegyekre kuponkedvezmények, akciók nem érvényesíthetők, ajándékutalványok nem válthatók be.

Kapcsolódó akciók

Mini vakáció
Érvényes: 2023. 05. 29. - 2023. 06. 16.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Nyári vakáció - Együtt a legjobb!

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Niki masszőrnek köszönöm, hogy 30 perc alatt levette a 6 havi "fáradtságot". Szerintem a követ össze tudja roppantani amúgy. Már ki is néztem a következő időpontot. Hamarosan újra megyünk. Már én alig várom, nemhogy a gyerekek.”

Narima Mariann

Facebook, 2020. augusztus 05.

 • Dupla játszótéravató

  Húsvétkor átadtuk az új játszótereket!
  Tovább
Familotel