Betöltés...
Búgócsiga Muzsika Töreky Zsuzsival

Búgócsiga Muzsika Töreky Zsuzsival

2022. 03. 28 - 2022. 03. 31.
0-6 éves korig

Törekyné Nagy Zsuzsanna, a Búgócsiga foglalkozás vezetője, az Aranykapu zenekar énekesnője már igazi rajongótábort gyűjtött vendégeink körében. Programjaira örömmel visszajárnak a családok. Mi lehet az éneklő édesanya titka? A sokrétű jártasság a gyerekekkel való foglalkozásban? A hangszeres, zenei alapok? A gyerekek szeretete? „Pörgesse meg” velünk a Búgócsigát! 

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

  • Hétfőtől csütörtökig zenés mondókázás 30 percben korcsoportonként felosztva:
    • A zenebölcsiben 3 éves korig várjuk a legkisebbeket. A népi lovagoltatókat, döcögtetőket, sétáltatókat, cirógatókat, zsuppoltatókat és altatókat megfűszerezzük csodás gyermekversekkel és népdalokkal, majd hozzáadunk még egy csipet furulyaszót, xilofont és triangulumot, majd a végén megszórjuk sok-sok labdával és egy nagy ejtőernyővel.
    • A zeneovi 3 évestől 6 éves korig a nagyobbak foglalkozása, ahol a sok vidám dal, mondóka és körjáték mellett, bábozunk, buborékot fújunk, varázsolunk ritmushangszerekkel, ejtőernyővel, és a gyerekek kipróbálhatják a mászó-alagutat.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Stoller® Babaúszó Tábor

Babakaland 20% kedvezménnyel

4.8 / 5

www.google.com

“Már 5. alkalommal töltöttük itt a pihenésünket, és mindig találtunk valami újdonságot, felfedezni valót. Változatos kreatív foglalkozások, sportolási és játék lehetőségek közül válogathatnak a gyerekek. Mi még biztos újra visszatérünk Bobó mesés világába.”

Zsanett84

TripAdvisor, 2020. június 08.

  • Adventi szállodás összefogás Hévízen és környékén

    A budapesti Szent Margit Kórház oltási koordináció vezetője, dr. Meszlényi-Kreka Judit szállodánk igazgatójához, Baldauf Csabához fordult segítségért.

    Tovább