Betöltés...
Diákhét a Bobo Fun Parkban

Diákhét a Bobo Fun Parkban

2023. 03. 23 - 2023. 03. 26.
diákoknak és szüleiknek

Itt semmi nem hasonlít a tanteremre, a színes aréna már a látványával felvidít. 

Vajon ki ugrik magasabbra a trambulinon? Tiéd a legmenőbb mozdulat? Ha már bemelegedtél, légy főszereplő a videojátékban, és mentsd meg a homokvárat! Aztán irány a ninja pálya! Nem is olyan könnyű, mint ahogy a tévében tűnik, ugye? A gyémántrabló akcióhős bőrébe is bújhatsz, kússz-mássz a lézerakadályok között!

És az a magasság! Lentről nézve is szédítő? Győzd le! Sétálj felhőkarcolókon egészen az aréna tetejéig vagy válassz egy mászófalat! Innét már csak egy lépés a kötélpálya, ezt ki ne hagyd! 

Március 23-26. között előny a diákoknál! 20% kedvezmény a belépőjegyekre, csak mutasd fel a diákigazolványodat a pénztárban!

A kedvezmény a 4 órás játékidőre szóló Aréna és Adrenalin+ belépőkre érvényes, 1 diákigazolvánnyal 1 kedvezményes jegy vásárolható.

Az akció a Kolping Hotel vendégeinek belépőire is vonatkozik. Így akár két szállodai program között is érdemes időt találni az aréna élményekre! Az akció más kedvezménnyel (pl. születésnapi) nem összevonható.

Ne maradj le, biztosítsd be előre a helyed! Válaszd online jegyvásárló rendszerünkben az akciós diákbelépőket. Fontos! Ne hagyd otthon a diákigazolványodat, mert érkezéskor be kell mutatnod a pénztárban! 

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

5 év alatt ingyen

Viszlát anyagondok, hello élmények

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Először 4 éve jártunk itt, már akkor is szuper volt. De azóta sokat fejlődött a szálloda. Sokkal több foglalkozás van es motiválják a gyerekeket a helyes étkezésre, közös játékra. Szuper találmány a gyerek+felnőtt masszázs!”

CyklonKata

Tripadvisor, 2022. április 15.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel