Betöltés...
Dúdolda

Dúdolda

2024. 04. 15 - 2024. 04. 18.
6 éves korig

A zene-műhely tartalmas, örömteli kikapcsolódást kínál a kisgyermekes családoknak. Titokzatos Dúdolda-zsákokból fokozatosan kerülnek elő újabb és újabb eszközök, bábok, hangszerek, melyeket közösen kipróbálunk.

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

  • A Dúdolda zene-bona a kisebbeket, míg a Dúdolda muzsika az óvodás korosztályt várja hétfőtől-csütörtökig napi 30 percben. A témahét vezetője: Horváth Kornélia
    • Ritmusjátékozunk, körjátékozunk, menetelünk, mászunk, labdázunk, ölbeli játékozunk, számolunk, tornyot építünk, buborékot fújunk, miközben felcsendülnek az ismert gyermek-és népdalok, saját megzenésítések, továbbá angol- és német dalocskák is. Alkalomszerűen egy-egy klasszikus darab is megszólal a gitáron.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Karácsony - Együtt a család

Meghitt ünnep a második otthon melegében

4.8 / 5

www.google.com

“Ez a 16. alkalmunk itt. Örök kedvenc, mindig egy fantasztikus élmény. Minden évben találunk valami kisebb, nagyobb újítást, ami új emlékeket ad. A legjobb benne az, hogy nem számít a kor, itt mindenki jól szórakozik.”

Glitter Goat

Tripadvisor, 2022. augusztus 05.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel