Betöltés...
Értsünk szót szülői tréning

Értsünk szót szülői tréning

2020. 03. 23 - 2020. 03. 26.
szülőknek

Ezen a héten szakképzett trénerek segítségével konkrét gyakorlati útmutatást és kommunikációs technikákat tanulhatnak, hogy kevésbé legyenek stresszel terheltek a mindennapok. Új nézőpontok, érdekes felvetések, és működő módszerek a gyereknevelésben.
Célja, hogy megmutassanak egy empátiára és együttműködésre építő eszköztárat, amely akár a legkritikusabb, legfeszültebb pillanatokban is meg tudja változtatni a beszélgetés vagy vita addigi menetét. Vagy abban segít, hogy el se jussunk ilyen vitákig.

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • napi 1 órás workshop hétfőtől csütörtökig 
 • Minden foglalkozás a résztvevők aktív közreműködésével zajlik. Minden alkalommal más-más formában, új eszközök és módszerek kerülnek az eszköztárba, az adott témakörhöz kapcsolódva.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

10.000 Ft kedvezmény

Nem csak matekosok figyelmébe!

4.8 / 5

www.facebook.com

“Az gyermekfelügyelet nem azt jelenti, hogy diákmunkások kamaszok játszanak a gyerekekkel és ha akarod nézheted, hanem szakképzett óvónők jó minőségű fejlesztő és rengetegféle társasjátékkal, kézügyességed fejlesztő foglalkozásokkal teszik élvezetessé a gyermek számára az ottlétet. És vigyáznak a gyerekekre! Akár az egy éves gyermeket is ott lehet hagyni és egy kicsit kettesben lenni, élvezni azt amit máshol nem lehet a gyerkőcöktől, bármennyire is imádjuk őket.”

szabotimi55

TripAdvisor, 2019. október 24.

 • Korán kezdték, de csodásan folytatták

  Így is jellemezhetnénk a nagyon pici súllyal született babáknak az életútját, akik a zalaegerszegi Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány tevékenységének köszönhetően váltak életerős gyermekekké.

  Tovább
 • Traveller Review Awards díjat nyert a Kolping Hotel

  Booking.com 2019-es vendégértékelései alapján Traveller Review Awards 2020 díjat kapott a Kolping Hotel.

  Tovább