Betöltés...
Fun Park Karnevál

Fun Park Karnevál

2023. 02. 19.
az egész családnak

Láttál már unikornist trambulinon? És méhecskét átbújni a lézerakadályokon? Ez most egy olyan délelőtt lesz, amikor minden megtörténhet. Valódi macskanők suhannak a felhőkarcolók tetején és igazi kalózok indulnak harcba a mászófal tetejére a kincsért. Csatlakozz te is a farsangi mulatsághoz, ha jelmezben vagy álarcban érkezel vendégünk vagy egy finom fánkra!

Igazi karneváli hangulatot varázsolunk az arénába: lesz jelmezverseny (külön gyerek és felnőtt kategóriában), tombola és keressük a leggyorsabb fánkevőt is. Sőt, egy igazi farsangi kihívásra is várnak animátoraink. Nagy a tét! Most egyszer és mindenkorra eldőlhet, hogy Hulk vagy Pókember -e az erősebb és ügyesebb? A legjobbak Fun Park belépőt is nyerhetnek!

Elfáradtál a ValoJumpon ugrálva vagy a Multiball óriás kivetítőjére dobálva? Turbózd fel a jelmezed egy csillámtetkóval!

Készen állsz a nem mindennapi élményre? Akkor találkozzunk az Arénában! A program február 19. vasárnap délelőtti játékidőre érvényes belépővel látogatható. Hogy biztosan ne maradj le, biztosítsd be a helyed online jeggyel előre! A csillámtetkó a helyszínen külön fizetendő.

Ne felejts sportos váltóruhát hozni, a jó hangulat mellett legalább olyan fontos, hogy a játékokat is biztonságosan tudd használni!

További információ és jegyvásárlás: bobofunpark.hu/karneval

Kapcsolódó akciók

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Farsangi mulatság

Hercegnők és tűzoltók, itt az idő!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Mindenkinek tetszettek a folyosói falakon található kis színes, mozgó játékok. Igazán a séta a wellness részlegig sosem volt unalmas.”

szeretek13utazni

TripAdvisor, 2020. október 20.

  • Baldauf Csaba 8. alkalommal a TOP50-ben.

    Szállodánk igazgatója 2022-ben is helyet kapott a turizmus-vendéglátás ágazat 50 legmeghatározóbb szereplője között.

    Tovább