Segíthetünk? +36 83 344-143
 

Foglaljon a legjobb áron!

 Nem foglalható napok
Pin It

Különleges alkalmak, családi ünnepek

Házassági évforduló, születésnap

Számtalan ötletünk van egy különleges családi ünnep megvalósítására! Egy személyes üzenet a napi vendégújságban, és máris jól indul a nap! Születésnapi meglepetését akár érkezésre a szobába is bekészítjük, és ha gyermeke az ünnepelt, Bobó akár személyesen is köszöntheti őt! Házassági évforduló ünneplésére superior lakosztályunk tökéletes választás lehet. Virágcsokor, torta, kényeztetés vagy egy ünnepi vacsora? Csomagajánlatainkban a legkedveltebb meglepetéseket válogattuk össze. Válasszon vagy ossza meg velünk egyedi elképzeléseit, mi segítünk megszervezni!

Szülinapi csomag gyerekeknek

Lepjük meg egymást Prémium kényeztető csomag
1 üveg kölyök pezsgő és szülinapi dekoráció a szobában érkezésre 1 üveg bor Bobó és Mimi titkos pincéjéből 1 üveg bor Bobó és Mimi titkos pincéjéből
Terített ünnepi asztal a jeles napon Terített ünnepi asztal a jeles napon Terített ünnepi asztal a jeles napon
8 szeletes torta* szám- vagy szálgyertyával és tűzijátékkal 8 szeletes torta* szám- vagy szálgyertyával és tűzijátékkal 8 szeletes torta* szám- vagy szálgyertyával és tűzijátékkal
1 pohár pezsgő a felnőtteknek, 1 pohár almalé a gyerekeknek koccintáshoz** 1 pohár pezsgő a felnőtteknek, 1 pohár almalé a gyerekeknek koccintáshoz** 1 pohár pezsgő a felnőtteknek, 1 pohár almalé a gyerekeknek koccintáshoz**
Hímzett gyerek poncsó
(110 cm-ig ajánljuk) vagy babatörölköző
15 perces aromaolajos hátmasszázs 30 perces aromaolajos masszázs
Bobó köszönti a gyermeket születésnapja alkalmából (18:45-19:00) és
köszöntő a szálloda napi hírmondójában
  Kozmetikai ajándékcsomag 5.000 Ft értékben Biola és/vagy Thalion termékekből
19.900,- Ft  19.900,- Ft  24.900,- Ft 

 

* Választható torták: belga csokoládé, csokoládé, epres, fekete erdő, joghurtos gyümölcsök, oroszkrém, sajttorta. Ha ételallergia miatt speciális tortára lenne szükség, kérjük, előre jelezzék!

** Felnőtteknek 1 pohár pezsgőt (száraz, félszáraz vagy édes, max. 2 db) és gyerekeknek 1 pohár szénsavmentes üdítőt (narancs-, alma-, vagy baracklé, max. 3 db) szolgálunk fel koccintáshoz.

Miben segíthetünk?

A fenti ünnepi csomagajánlatainkból rendelne? Nincs más teendője, mint kitölteni űrlapunkat, vagy szobafoglaláskor a csomagot az űrlapon kiválasztani és a megjegyzés mezőben vagy e-mailben az alábbi adatokat elküldeni:

  • a csomag neve
  • az ünnepelt neve
  • az ünnepnap dátuma
  • az ünnepi vacsora dátuma
  • a választott  torta fajtája

Egyéb kérése vagy elképzelése van? Keresse munkatársainkat a sales@kolping.hotel.hu email címen vagy a 06-83/344-143-as telefonszámon.

Kérjük, elképzeléseit mindhárom esetben legalább 3 nappal a tervezett köszöntés előtt jelezze!

Megrendelem az ünnepi csomagot!

Önnek ajánljuk

Szünet előzetes 20% kedvezménnyel
Már lehet tervezgetni az őszi családi kiruccanásokat. Most minden 4 éjszakás foglalásra 20% kedvezményt adunk!
Hosszú hétvége - október 23.
Hosszú hétvégés családi kiruccanásra hívjuk. Idén az október 23-a hétfőre esik, így ez a néhány nap jó választás lehet egy közös pihenésre.
Összes ajánlat

Hallotta már?

A TripAdvisor a világ egyik vezető utazási oldala, melynek segítségével könnyedén lehet megszervezni az „álompihenést”. A portál évente összeállítja és kiválasztja a kategóriák legjobbjait a világ szá…
Bővebben

Vendégeink szemével

Nem néz ránk ferdén senki, ha kiborul egy pohár tej, vagy gurul a zsemle... mosoly mindenhol..:-)
Dubiczki, Tripadvisor
2015 május 19

További vendégvélemények