Segíthetünk? +36 83 344-143
 

Foglaljon a legjobb áron!

 Nem foglalható napok
Pin It

Gyerekbarát éttermeink

Félpanzió, egész család

Reggeli és a vacsora svédasztalunk kínálatát a sok éves tapasztalat alapján állítjuk össze, hogy a család minden tagja megtalálja a kedvére való ételeket. Az otthon ízét úgy csempésszük be, hogy közben kiváló alapanyagokból egészséges fogások készülnek. Lehetőség szerint szezonális zöldségekből, gyümölcsökből főzünk, és amit csak tudunk, közvetlenül a hazai termelőktől szerzünk be.

Dönthető vagy asztalhoz illeszthető etetőszékről, esetleg ülésmagasítóról eszik otthon gyermeke? Bababarát éttermünkben felszolgálóink segítenek az asztalhoz tenni a neki legkényelmesebbet. Bababüfénkről az üveges bébiételek és pépek mellett a tányérba helyben készített püré is kerülhet, amit szakácsaink ellenőrzött gazdálkodásból származó, bio zöldségekből, frissen készítenek. A kicsit nagyobb gyerekek külön büfépultról már maguk választhatják ki kedvenceiket, na és persze a hozzá illő színes tányérokat és evőeszközöket.

Ebédidő, uzsi szünet

Merre induljanak, ha napközben megéhezik a család? Éttermünkben a chef a'la carte ajánlatával várjuk vendégeinket. Az etetőszék itt is természetes. A gyerekeknek a várakozás idejére színezőt készítünk az asztalra. Ha épp csak az étkezés idejére szeretnék megszakítani a pancsolást, uszodai önkiszolgáló éttermünk egy kiváló fürdőköpenyes megoldás.

Bobo Café & Bar

A mozgalmas családi pihenés közben egy nyugodtan elkortyolt kávé vagy pohár bor aranyat érhet. Kávézónk tökéletes választás egy kis felnőtt feltöltődésre, mégpedig a Bobóországban játszó gyerekek közelében. Sportrajongóknak is ajánljuk figyelmébe, fontos sporteseményekkor ugyanis a közös szurkolásoknak is ez a fő helyszíne.


Éttermeink nyitva tartása:

  • korán kelők reggelije: 7.00-7.30
  • svédasztalos reggeli: 7.30-10.30
  • ebéd az étteremben: 12.00-14.30 
  • svédasztalos vacsora: vasárnaptól csütörtökig 17.30-20.30, péntek-szombat 17.30-21.00
  • uszodai önkiszolgáló étterem: 11.00-17.30 (konyha 11.30-16.00)
  • Bobo Café & Bar: 9.00-12.00 és 15.00-22.00