Betöltés...
Halloween hosszú hétvége

Halloween hosszú hétvége

2022. 10. 28 - 2022. 11. 01.
az egész családnak

Végre, végre, végre! Az ősz első hosszú hétvégéje. Amikor nem csak a gyerekek örülhetnek a szünetnek, de a szülőknek is jár az extra kikapcsolódás.

Ízelítő a programból:

 • Mutyi bohóc mindig szellemes, de most a legjobb tréfáit hozza el a hosszú hétvégére!
 • Készíts tökös könyvjelzőt! Egy denevér az ajtódra? Az óvó nénik kreatív tárháza kifogyhatatlan.
 • Ilyet még nem láttál! Ez vajon mágia? Szombat este mindenkit elvarázsol Galambos Fecó bűvészelőadása.
 • Mennyi izgalom! Lazítsunk kicsit. A Bobo Café & Barban Veiger Csaba igazi időutazásra visz. Túlzás nélkül minden slágert el tud játszani!
 • Légycsapó, csipeszek, fakanalak. Mind tudjuk mire való. Vagy mégsem? A Tesz-Vesz Muzsika foglalkozásokon igazi zeneszerszámként szólaltatjuk meg őket!
 • Az elmaradhatatlan program: a messze földön híres tökfaragó verseny. Milyen minta lesz idén vajon a győztes? A klasszikus vigyorgós, félelmetes vagy esetleg Bobó és Mimi arcképe?
 • Nem csak formázzuk, kóstoljuk is! A büféasztalon főszerepben a sütőtökös ételek és desszertkülönlegességek.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Extra kihívások a szomszédban! Interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel vár a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája! Bátorságpróba és aktív szórakozás akár délelőtt és délután többször is. A szállóvendégként vásárolt belépő az adott napon mindkét 4 órás játékidőre érvényes! Október 31-én extra éjszakai játékidő külön belépőjeggyel: 20:00-23:00 között Fun Park Halloween - csak erős idegzetűeknek!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Utazzunk még! Ősszel.

Akciók egészen az őszi szünetig

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Szabadon engedhetem a gyerekeket és mindig találnak valamilyen elfoglaltságot az oviban, a labdás játszóteremben, az iskolásoknak kialakított termekben még akkor is ha odakinn napokig zuhog az eső. Kézműveskednek, bohóckodnak, kúsznak-másznak, rajzolnak, társasoznak és a 200 másik gyereknek hála mindig van kivel összebarátkozni. Ezen felül a gyerekcentrikus wellness részleg csak hab a tortán. Ha ott vagyunk néhány napot az "unatkozom" kifejezés eltűnik a szótáraikból.”

ErnaN129

TripAdvisor, 2019. november 06.

 • Néma lesz a „Csendes wellness”

  Üzemszünet 2022.09.12-10.28 között. Október 28. után csak kiemelt időszakokban tart nyitva, visszavonásig.

  Tovább