Betöltés...
Hétköznapi Kihívás -20%

Hétköznapi Kihívás -20%

2022. 09. 01 - 2022. 09. 30. (szerdai napokon, csütörtöki napokon, pénteki napokon)
az egész családnak

Nem, ezek a hétköznapi kihívások most nem a munka-iskola-otthon háromszögben mozognak. Épp ellenkezőleg. Azért, hogy ezekből kizökkenhessen, válasszon nem mindennapi élményeket a Bobo Fun Parkban!

A kötélpálya akadályainak leküzdése, a mászófal útvonal tervezése az itt és mostban tart, míg a trambulinokon való ugrálás igazi felszabadult szórakozás! Az óriás játszóház nagyszerű energialevezető zóna az ovisoknak, a ninja pálya pedig a sportosabb baráti társaságoknak is tartogat kihívásokat!

Szeptemberben 20% kedvezmény a belépőjegyekre minden hétköznapon!

A kedvezmény a Kolping Hotel vendégeinek belépőire is érvényes. Így akár két szállodai program között is érdemes időt találni az aréna élményekre!

Ne maradjon le, biztosítsa be előre a helyét! A Bobo Fun Park online jegyvásárló rendszerében az akciós napokon már a kedvezménnyel csökkentett árak jelennek meg.

További információ és jegyvásárlás: https://bobofunpark.hu/hetkoznap-20

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Halloween hosszú hétvége

Szünetindító szellemes meglepetésekkel

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Két kislányunkkal mentünk (4 éves, 5 hónapos). Picit izgultam, mit csinálok a picivel 5 napig otthontól távol, de semmi különöset nem tapasztaltam. Felszabadultan és nyugodtan töltöttem 4 napot, nem volt olyan érzésem, hogy kinéznek onnan amiért gyerekkel vagyunk. Nem csak a szálloda, de a személyzet is bababarát, és ez az amitől az egész hely elfoglalt egy helyet a szívemben! Minden szükséges felszerelés van (babakocsi, babakád, fellépő, bili, wc szűkítő, külön bababüfé, babakonyha, ha mi szeretnénk főzni a piciknek). A gyerekmedence tökéletes, sok vizezős játékkal. Ovi a nagyobbaknak, tüneményes óvó nénikkel. Bobó és Mimi látogatásai még a felnőtteket is elvarázsolja.”

Szabó-Valkó Zita

Facebook, 2019. október 05.

  • Néma lesz a „Csendes wellness”

    Üzemszünet 2022.09.12-10.28 között. Október 28. után csak kiemelt időszakokban tart nyitva, visszavonásig.

    Tovább