Betöltés...
Jégtörő hétvége - Mátyás napi népszokásokkal

Jégtörő hétvége - Mátyás napi népszokásokkal

2023. 02. 24 - 2023. 02. 26.
az egész családnak

Egyes vidékeken úgy tartják, hogy ezen hétvégén osztják ki a madarak sípjait. Füleljünk együtt a hatalmas parkban, hogy ideértek-e már a madárhangok. És ezen kívül is sokat megtudhatunk Mátyás naphoz kötődő népszokásokról. Gyerekek! Hallottatok már Mátyás csukájáról és a Mátyás napi tojásokról? Most biztosan fogtok! Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 4 éjszakánál már hétvégére is jár a -20%!

Mátyás névről sok minden eszünkbe juthat:

 • Mátyás csukája? Mátyás napi tojások? – itt lesz a Zenei játszótér hangszersimogatóval és Mátyás-napi népszokásokkal
 • Ha törik (a jeget), ha szakad (az eső), akkor is lesz gokart – ne maradjon otthon a nagykabát!
 • Híres királyunkról is megemlékezünk, hiszen pont február 23-án van születésének 580. évfordulója. Koccintsunk Mátyás király és a Mátyások egészségére, és ünnepeljünk pompás lakomán Beatrix királyné kedvenc desszertjeivel.
 • A reneszánsz uralkodó gyakran „öblögette, fürösztötte nyelvét” a palota pincéjének kiváló boraiban. Kóstoljuk meg a környék borosgazdáinak legjobb italait.
 • Reneszánsz kényeztetés a Hanamiban folytatódik. A hatás nem marad el: mintha tejben vajban fürdött volna. Ez ám az úri mulatság, nem igaz?

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Extra kihívások a szomszédban: interaktív mászófalak, beltéri kötélpálya és trambulin mezők a Bobo Fun Park Adrenalin Arénájában!

 • Először csak belekóstolna? Szobafoglaláskor válassza kedvezményes, 4 órás családi Aréna belépőt tartalmazó csomagajánlatunkat!
 • Kimaxolná az élményeket? A Bobo Fun Park weboldalán előre, online vásárolhat egésznapos jegyeket. A mászófalak és kötélpályák használatához válassza az Adrenalin+ belépőket!

Kapcsolódó akciók

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Tavaszi szünet és húsvét

Ünnepi hagyományok és iskolásszórakoztatás

4.8 / 5

www.google.com

“Minden zegzugában valamilyen játék lehetőség, amelyet napokig tartott felfedezni, ezért minden napra jutott valami újdonság a rengeteg programlehetőség mellett. Nem hagytuk el a szálloda területét 5 nap alatt, mert így sem értünk a végére a lehetőségeknek egy 5 éves gyerekkel.”

Anonymus

szallas.hu, 2022. július 06.

 • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

  2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
  Tovább