Betöltés...
Karácsony - Csodavárás

Karácsony - Csodavárás

2021. 12. 23 - 2021. 12. 26.
az egész családnak

Éljék át idén velünk együtt a karácsonyi varázst!

 • Öltöztesd fel a fát! - Igaz, nem egy család… de sok díszíti egyszerre. Idén is hatalmas fával készülünk, jut dísz és üres ág mindenkinek!
 • Gyertyafénybe feledkezve - Tudjuk, hogy otthon a gyertyagyújtás mindig különleges. Itt, a kápolnánk csodaszép keretbe foglalja a fényeket, illatokat, érzéseket. Ígérjük, a beszédet nem nyújtjuk hosszúra. Ünnepeljünk!
 • Meghitt vacsora - Nálunk nincsenek háziasszonyok, csak ráérős Anyukák, Feleségek. Büféasztalunkra a legkiválóbb ünnepi fogások és desszertek kerülnek. Csak győzzék végigkóstolni egy finom pezsgőkoktél kíséretében!
 • Ünnepi mesevarázs - Mert a vacsora után olyan jó összebújni. És a Tekergő Bábszínház lélekmelengető előadása erre tökéletes helyszín.
 • Nevetés, boldog családi pillanatok - Víziló a karácsonyfa alatt? Kézenfogva érkezik Bobó és Mimi! A gyerekek öröme máris kacagásban mérhető. És ez így is marad végig az ünnepek alatt. Csak nevetünk és nevetünk. Karácsony első napján a bűvész mágikus trükkjein csodálkozva, másnap pedig Mutyi bohóc tréfáit hallgatva.
 • Az ajándékbontás izgalma - A kényelmes lakosztályok kis lakásokként várják „haza” a vendégeket, hogy ki-ki kedve szerint ajándékozhasson. Azért persze a munkatársak nevében is becsempészünk majd egy kis meglepetést.
 • Együtt lenni - a Kerekítő Tippentő foglalkozásokon táncolva, az élményfürdőben pancsolva vagy Bobóországban játszva és a programokon szórakozva. Mi mindent megszervezünk. Csak válasszanak a tengernyi lehetőség közül!
 • Apakikapcsolódás, anyatöltés - amire otthon talán a legkevesebb idő jut, itt viszont annyi alkalom nyílik. Az esti fényárban úszó csendes wellnessben pihenve vagy akár az ünnepi szaunafelöntésen lazítva...

Boldog Karácsonyt!

A programokon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Közös élmény extra kihívások a szomszédban! Interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel várja a család minden tagját a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája az ünnepek alatt is! Bátorságpróba és aktív szórakozás akár délelőtt és délután többször is. A szállóvendégként vásárolt belépő az adott napon mindkét 4 órás játékidőre érvényes! Csak belekóstolna egy kicsit? December 24-én csak délelőtti játék a hotel vendégeinek 50% kedvezménnyel!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Karácsony - Csodavárás

Meghitt ünnep a második otthon melegében

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Ismét szuper napokat töltöttünk itt, a gyerekek szokás szerint haza sem akarnak menni. Nagyon szeretjük a délutáni keresős játékokat, de kihagyhatatlan a napi kézműves foglalkozás is. Végigcsináltuk a QR-kód keresős játékot is, amit a gyerekekkel együtt szintén mi is nagyon élveztünk. Köszönjük a rengeteg élményt, amit minden alkalommal Bobóországtól kapunk!”

Fésüsné Futó Ildikó

Facebook, 2020. február 14.

 • 20 éve Familotel – Magyarországon egyedüliként

  Szállodánk két évtizede tagja a több mint 60 független családi szállodát összefogó európai szervezetnek.

  Tovább