Betöltés...
Karácsony - Csodavárás

Karácsony - Csodavárás

2022. 12. 23 - 2022. 12. 26.
az egész családnak

Éljék át idén velünk együtt a karácsonyi varázst!

Ízelítő a programból:

 • Öltöztesd fel a fát! - Igaz, nem egy család… de sok díszíti egyszerre. Idén is hatalmas fával készülünk, jut dísz és üres ág mindenkinek!
 • Gyertyafénybe feledkezve - Tudjuk, hogy otthon a gyertyagyújtás mindig különleges. Itt, a kápolnánk csodaszép keretbe foglalja a fényeket, illatokat, érzéseket. Ígérjük, a beszédet nem nyújtjuk hosszúra. Ünnepeljünk!
 • Meghitt vacsora - Nálunk nincsenek háziasszonyok, csak ráérős Anyukák, Feleségek. Büféasztalunkra a legkiválóbb ünnepi fogások és desszertek kerülnek. Csak győzzék végigkóstolni egy finom pezsgőkoktél kíséretében!
 • Ünnepi koncertvarázs - Mert a vacsora után olyan jó összebújni. És az Aranykapu zenekar lélekmelengető előadása erre tökéletes helyszín.
 • Nevetés, boldog családi pillanatok - Víziló a karácsonyfa alatt? Kézenfogva érkezik Bobó és Mimi! A gyerekek öröme máris kacagásban mérhető. És ez így is marad végig az ünnepek alatt. Csak nevetünk és nevetünk. Mutyi bohóc tréfáit hallgatva és a kölyökpartyn együtt táncolva.
 • Az ajándékbontás izgalma - A kényelmes lakosztályok kis lakásokként várják „haza” a vendégeket, hogy ki-ki kedve szerint ajándékozhasson. Azért persze a munkatársak nevében is becsempészünk majd egy kis meglepetést.
 • Együtt lenni - a Kerekítő® foglalkozásokon mondókázva, az élményfürdőben pancsolva vagy Bobóországban játszva és a programokon szórakozva. Mi mindent megszervezünk. Csak válasszanak a tengernyi lehetőség közül!
 • Apakikapcsolódás, anyatöltés - amire otthon talán a legkevesebb idő jut, itt viszont annyi alkalom nyílik. Az esti fényárban úszó csendes wellnessben pihenve vagy akár az ünnepi szaunafelöntésen lazítva...

Boldog Karácsonyt!

A programokon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Közös élmény extra kihívások a szomszédban! Interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel várja a család minden tagját a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája az ünnepek alatt is! Bátorságpróba és aktív szórakozás akár délelőtt és délután többször is. A szállóvendégként vásárolt belépő az adott napon mindkét 4 órás játékidőre érvényes! Csak belekóstolna egy kicsit? December 24-én csak délelőtti játék a hotel vendégeinek 50% kedvezménnyel!

Kapcsolódó akciók

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egy Szilveszter mind fölött

Bobófalva Szövetsége

4.8 / 5

www.google.com

“Abigél ismét csak imádta. Köszönjük a szülinapi tortát Miminek, a reggeli bundáskenyeret, a pillangós arcfestést, a masszázsokat, a csillámtetkókat, a koktélokat. Ahogy Abigél fogalmazott: valóra vált az álmom, annyira boldog vagyok.”

Ilona Waller

Facebook, 2019. május 25.

 • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

  2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
  Tovább