Betöltés...
Kerekítő® napok

Kerekítő® napok

2024. 06. 10 - 2024. 06. 13.
6 éves korig

Kerekítő, ölelve lenni jó! Az ölbeli játékok a bizalom, az érintések és az önfeledt összenevetések ideje. Támogatják az érzelmi biztonságot, a biztonságos kötődést, mely az első három évben meghatározó mind a gyermekre, mind a szülőre nézve. Ezek a játékok szemtől-szembe, szívtől-szívbe, lélektől-lélekig érnek. Kerekítő manó kedves figurája, a népi mondókák világa és az élő hangszerjáték minden kisgyermekes családot elvarázsolnak.

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • Hétfőtől csütörtökig Kerekítő Mondókázó és Kerekítő Ovimóka foglalkozások 30 percben. A témahét vezetője: Fizl Kata
  • A foglalkozások Kerekítő manó röpke bábjeleneteivel kezdődnek.
  • A kisebbeket és szüleiket (0-3 éves korig) bevezetjük a népi mondókák, ölbeli játékok, cirókázók, csúszdáztatók, lovagoltatók, zsuppoltatók, csiklandozók, reptetők világába, élő hangszerjátékkal és énekszóval kísérve.
  • Az óvodásokat a mondókákon túl, mozgásos és hangszeres játékokkal is ismerkedhetnek. Az általuk megszólaltatott hangszerek izgalmasak, a színes ejtőernyős rész pedig az egymáshoz való kapcsolódás élményét nyújtja.
  • Esténként Kerekítő-Álomhozóval zárjuk majd a napot. Altatódalokkal, csengő-bongó hangszerjátékkal, és Kerektő manó mesekönyveinek köszönhetően esti mesével.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Téli vakáció

Családi kapcsolódás 2 ünnep között

4.8 / 5

www.facebook.com

“Már 5. alkalommal töltöttük itt a pihenésünket, és mindig találtunk valami újdonságot, felfedezni valót. Változatos kreatív foglalkozások, sportolási és játék lehetőségek közül válogathatnak a gyerekek. Mi még biztos újra visszatérünk Bobó mesés világába.”

Zsanett84

TripAdvisor, 2020. június 08.

 • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

  A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

  Tovább
Familotel