Betöltés...
Kerekítő® napok

Kerekítő® napok

2024. 09. 09 - 2024. 09. 12.
6 éves korig

Kerekítő, ölelve lenni jó! Az ölbeli játékok a bizalom, az érintések és az önfeledt összenevetések ideje. Támogatják az érzelmi biztonságot, a biztonságos kötődést, mely az első három évben meghatározó mind a gyermekre, mind a szülőre nézve. Ezek a játékok szemtől-szembe, szívtől-szívbe, lélektől-lélekig érnek. Kerekítő manó kedves figurája, a népi mondókák világa és az élő hangszerjáték minden kisgyermekes családot elvarázsolnak.

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • Hétfőtől csütörtökig Kerekítő Mondókázó és Kerekítő Ovimóka foglalkozások 30 percben. A témahét vezetője: Farkas Katalin
  • A foglalkozások Kerekítő manó röpke bábjeleneteivel kezdődnek.
  • A kisebbeket és szüleiket (0-3 éves korig) bevezetjük a népi mondókák, ölbeli játékok, cirókázók, csúszdáztatók, lovagoltatók, zsuppoltatók, csiklandozók, reptetők világába, élő hangszerjátékkal és énekszóval kísérve.
  • Az óvodásokat a mondókákon túl, mozgásos és hangszeres játékokkal is ismerkedhetnek. Az általuk megszólaltatott hangszerek izgalmasak, a színes ejtőernyős rész pedig az egymáshoz való kapcsolódás élményét nyújtja.
  • Esténként Kerekítő-Álomhozóval zárjuk majd a napot. Altatódalokkal, csengő-bongó hangszerjátékkal, és Kerektő manó mesekönyveinek köszönhetően esti mesével.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

Indulhat a mozi!

5.9 / 6

www.holidaycheck.de

“Itt tényleg a kapun kívül hagyjuk a gondokat, az önfeledt szórakozás, pihenés, kikapcsolódás az elsődleges "feladat", ami nagyon jót tesz felnőttnek, gyereknek egyaránt.”

DBogii

TripAdvisor, 2020. november 05.

 • A mindennapok hősei

  A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
  Tovább
Familotel