Betöltés...
Konduktív pedagógiai nagy kúra csomag (3-18 éves korig)

Konduktív pedagógiai nagy kúra csomag (3-18 éves korig)

Minimum 14 éj esetén
Érvényes: 2020.01.02-2020.12.20.

A konduktív pedagógiai dr. Pető András nevéhez fűződik, aki módszerét a központi idegrendszer károsodása következtében mozgássérülté vált személyek habilitációjára és rehabilitációjára fejlesztette ki.
A konduktív pedagógia pár hónapos kortól egészen felnőtt korig alkalmazható, a súlyos mozgássérüléstől egészen a megkésett mozgásfejlődésig.
A konduktív nevelés, a sérült személy aktivitására épül. Megtanítja, rávezeti a mozgásfolyamatok elvégzésére épp csak annyi segítséget nyújtva, amennyi szükséges az adott mozgás vagy mozdulatsor elvégzéséhez.
A mozgássérült gyermek is a tanulás és tapasztalás útján fejlődik, mint ép társai. Ugyanúgy a tanult funkciók, például egy labda megfogása elengedése fognak szokássá, majd automatikussá válni. Tanulás során az emberben kialakul a belső szervezésmód, megtanul koordinálni, ezzel javítva a képességeket.
A mozgásfejlesztéssel egy időben zajlik beszédfejlesztés és értelmi fejlesztés is. Gyermek foglalkozásokon dalokkal, mondókákkal, és életkornak megfelelő játékos feladatokkal segítjük a fejlődést.
Szállodánkban lehetőség van egyéni formában a módszer nyújtotta fejlesztési lehetőségek igénybe vételére.

Hévízi tradicionális kúra elemek - orvosi javallatra összeállított gyógykezelés életkortól és állapottól függően (gyógymasszázs, iszappakolás, elektroterápia, mágnesterápia, fizikoterápia, hidroterápia, egyéni gyógytorna)
Konduktív pedagógia - a foglalkozások szárazföldön és vízben történnek a konduktor iránymutatása alapján. Konduktív kezelések időtartalma 45 perc. A kezelések max. 50% konduktív pedagógia.

Tartalom:

 • 1 üveg ásványvíz érkezéskor a szobában (előzetes foglalás esetén)
 • 1 gyermekorvosi vizsgálat
 • 18 orvosi javallatra összeállított gyógykezelés
 • tea- és gyümölcsbár kúravendégek számára
 • minősített gyógyvíz ivókúrához (Mihály kút)
 • minősített gyógyvíz fürdőkúrához naponta 2x meghatározott időben (orvosi javaslat esetén)
 • fitnesz terem, hétfőtől szombatig változatos sportprogramok (gerincgimnasztika, stretching)

A csomag ára: 136 500 Ft

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Szüreti hétvége

Vidéki hagyományok, természetközeli élmény

4.8 / 5

www.facebook.com

“Az első családi nyaralásunk helyszíne. És nem utoljára! 11 hónapos kisfiúnk imádta, és mi is. Itt minden a gyerekről szól. Fantasztikus hely, köszönjük az élményt!”

Anita Dobosné Krajczár

Facebook, 2019. június 28.

 • Harmadszor is Az Év Családbarát Szállodája

  A 22 éves Az Utazó magazin az előző év legjobb turisztikai szolgáltatóit keresve idén is meghirdette hagyományos közönségszavazását.

  Tovább