Betöltés...

Könnyített fizetési- és lemondási feltételek

ami a Kormány 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletében kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel a 2020.03.19-től a Kolping Hotelbe beérkezett foglalásokra, lemondásokra és módosításokra érvényes visszavonásig.

1. Megrendelés lemondása

1.1 A megrendelés lemondása írásban történik.
1.2 A szobafoglalás az első foglalófizetési határidőig stornóköltség nélkül lemondható.
1.3 Az érkezés előtti 30. napig: díjmentes.
1.4 Érkezés előtt 29. naptól a 15. napig: a befizetett foglaló teljes összege szállodai utalványra váltható, ami a kiállítástól számított 1 éven belül felhasználható. Amennyiben a Vendég nem tart igényt utalványra, a befizetett foglaló 90%-a kötbérként kerül felszámolásra.
1.5 Érkezés előtti 14. naptól illetve ha foglalás napján előzetes jelzés nélkül nem érkezik meg a vendég: a befizetett foglaló teljes összege kötbérként felszámolásra kerül.
1.6 Ha a Szerződő fél a szállás-szolgáltatások igénybevételét foglalófizetéssel, hitelkártya garanciával, vagy más Szerződésben foglalt módon biztosította, és az érkezési napon helyi idő szerint 18:00 óráig nem érkezik meg, vagy nem jelzi előre, hogy ennél későbbi időpontban érkezik, a Szolgáltató a Szerződésben meghatározott mértékű, de legalább egy napi szállásdíjat kötbérként érvényesít. Ebben az esetben a szállást a Szerződő fél részére az érkezési napot követő nap 10:00 óráig fenntartja, majd ezt követően a Szolgáltató szolgáltatási kötelezettsége megszűnik.
1.7 Egyedi és akciós ajánlatok esetében lemondási feltételek az ajánlatban szereplő feltétek szerint alakulnak.
1.8 A lefoglalt, de a Vendég szállodában való tartózkodása alatt igénybe nem vett, illetve módosított szolgáltatások (szállás, étkezés, kezelések, stb.) pénzbeli visszatérítésére nincs lehetőség.
1.9 A Szolgáltató speciális kondíciókhoz kötött termékeinek foglalása, csoportos utazás, vagy rendezvények esetén, a fentiektől eltérő, egyedi Szerződésben rögzített feltételeket állapíthat meg.
1.10 Amennyiben a befizetett foglaló visszatérítésre kerül, a visszafizetést Szolgáltató legfeljebb 30 naptáron belül teljesíti.

2. Megrendelés módosítása

2.1 Már véglegesített és visszaigazolt foglalás más dátumra történő áthelyezésére, a létszám vagy a szobatípus módosítására az aktuálisan érvényben lévő árak és a szabad kapacitás függvényében az alábbi feltételek szerint van lehetőség:
- Módosítás esetén a befizetett foglaló maximum 365 napon belül felhasználható.

A módosítás díja:

 • érkezés előtti 15. napig díjmentes. Ekkor új időpont kérhető vagy értékutalvány igényelhető, mely a kiállítástól számított 365 napon belül használható fel.
 • érkezés előtt 14-2 napon belül a foglalás végösszegének 10%-a, de min. 10.000 Ft
 • érkezés előtti vagy az érkezés napján a befizetett foglaló teljes összege kötbérként kerül felszámolásra

2.2 Törzsvendégeinknek (akik legalább már háromszor jártak nálunk), az érkezés előtti 14-2. nap között az első módosítás díja a foglalás végösszegének 10%-a, de maximum 10.000 Ft/család
2.3 Egyedi és akciós ajánlatok esetében az ajánlatban szereplő módosítási feltételek az irányadóak

3. Fizetési feltételek

3.1 Az üdülés teljes összegének 50-70%-át a Szolgáltató által küldött visszaigazolás után 5 naptári napon belül kérjük foglalóként postai csekken, átutalással vagy SZÉP Kártyával befizetni, és a foglalófizetési utalványról (név, cím, rendelési szám, illetve áfás számla igény esetén adószám és kiállítási cím feltüntetésével) egy másolatot a Szolgáltató részére elküldeni
3.2 Erzsébet utalvánnyal történő fizetésre Szálláshely foglalására 2020. március 30. – október 31. között van lehetőség, kizárólag az https://erzsebet.szallas.hu/ oldalon. Foglalási és felhasználási feltételek a weboldalon.
3.3 Amennyiben a foglalás és az érkezés között 14-7 nap telik el, a foglalót 3 naptári napon belül kérjük befizetni.
3.4 Amennyiben a foglalás és az érkezés között 7 nap vagy annál rövidebb idő telik el, a vendég a teljes összeget érkezéskor a recepción egyenlíti ki.
3.5 Speciális ajánlatok esetén a fizetési feltételek változhatnak, melyet az írásban megküldött visszaigazolás tartalmaz.
3.6 A befizetések elmaradása esetén a szobafoglalást automatikusan töröljük.
3.7 Elfogadott fizetőeszközök: Készpénz, átutalás, bankkártya, Széchenyi Pihenő Kártya, Erzsébet utalvány
3.8 Bármely fizetési mód alkalmazásával kapcsolatos költség a Szerződő felet, illetve annak SZÉP kártyáját/hitelkártyáját terheli.
Utazási irodák / Tour operatorok / OTA-k / Együttműködő partnerek:
A szolgáltatóval kötött szerződés tartalmazza az egyedi fizetési feltételeket.
3.9 Ajándékutalvány: Az ajándékutalvány csak a rajta meghatározott érvényességi időn belül és értékben a szabad kapacitások függvényében használható fel. A beváltási időn túl az utalvány érvényességét veszti.

4. Bankszámla

 • Raiffeisen Bank Zrt, 12083600-00172699-00100001
 • IBAN szám: HU94 12083600 00172699 00100001
 • SWIFT UBRTHUHB

Bankkártyával vagy Széchenyi Pihenő Kártyával fizetne? Kattintson, hogy megtudja, mit mire és hogyan válthat be szállodánkban!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Sörfesztivál hétvége

München helyett Alsópáhokon

4.8 / 5

www.google.com

“Abigél ismét csak imádta. Köszönjük a szülinapi tortát Miminek, a reggeli bundáskenyeret, a pillangós arcfestést, a masszázsokat, a csillámtetkókat, a koktélokat. Ahogy Abigél fogalmazott: valóra vált az álmom, annyira boldog vagyok.”

Ilona Waller

Facebook, 2019. május 25.

 • A Kolping Hotel ismét a világ legjobbjai között

  A világ legnagyobb turisztikai értékelő oldalán Tripadvisor Travellers’ Choice díjat nyertünk.

  Tovább