Betöltés...

Koronavírus

1. Ki lehet vendég a szállodában?

A hatályos jogszabályok szerint nincsenek korlátozások.

Bár jelenleg szabad az út védettségi igazolvány nélküli foglaláshoz, nálunk mégis alapvetően a védettségi igazolvánnyal rendelkezők töltik majd a nyarat. Mire az enyhítő szabályok megjelentek, szinte minden szobánk elkelt.

2. Kell-e maszkot hordani vendégként?

Vendégeinknek nem kötelező a maszk viselése.

3. Lehet-e úgy pihenni majd, mint régen?

Ez csak rajtunk múlik! Figyeljünk egymásra! Az elmúlt időszakban sokféle feszültség terhelt mindenkit.  Akkor lesz felhőtlen a pihenés, ha mindenki jól érezheti magát. Az is, aki fejest szeretne ugrani az élményekbe, és az is, aki még kicsit óvatosan, de már engedett a szabadságvágyának.

4. Milyen intézkedéseket vezettek be a biztonságos pihenés érdekében?

Eddig is kiemelten ügyeltünk a tisztaságra, rutinos kollégáink most még emeltek a tisztasági szinteken.
A szobában és közösségi terekben kézfertőtlenítőt biztosítunk, a közösségi mosdókban található szappanok is tartalmaznak fertőtlenítőt. 

Tudjon meg többet biztonsági intézkedéseinkről! A fertőtlenítési protokollhoz kiváló kollégáink vannak, akik folyamatosan, és szinte észrevétlenül teszik a dolgukat.

5. Működik-e a fürdő, a játszóház, és minden, amiért a Kolpingot választjuk?

Igen, minden szolgáltatásunk üzemel.

6. Mit tesznek a dolgozók a védelmem érdekében?

Munkatársaink egészségesek és nagy arányban már mindkét oltásukat megkapták. Higiénés képzéseket tartottunk. A tanultakat alkalmazzuk. 

7. Mi tehetek én vendégként?

Munkatársaink minden szükséges óvintézkedést betartanak, és vendégeinket is arra kérjük, járjanak el felelősségteljesen. Ha bármilyen betegség tüneteit tapasztalják magukon, kérjük, döntsenek egy későbbi időpontban eltöltött pihenés mellett!

Figyelje Ön is a híreket, és tartsa be az érvényben lévő szabályozásokat!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Utazzunk még! Ősszel.

Akár 20% kedvezmény az őszi szünetig

4.8 / 5

www.google.com

“Kislányom szülinapját ünnepeltük tortával, tűzijátékkal és Bobóval. Tízes szám került a tortára, szóval már nem pici a lányka. Mégis úgy várjuk Bobót és Mimit, mint valóban létező Jóságokat. Tudatunkban mindhárman (kisfiammal együtt) tisztán látjuk a valóságot, de lelkünkben Bobóék élnek. Így szoktuk meg sok-sok alkalommal mióta idejárunk.”

szilveszterf2017

TripAdvisor, 2020. április 12.

  • Az „Év Családbarát szállodája” ötödször is a Kolping Hotel

    Az Utazó magazin idén már 19. alkalommal díjazta az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit, és most először a hazai és határon túli szálláshelyek és éttermek mellett, a diaszpóra magyar szolgáltatók is elismerésben részesültek.
    Tovább