Betöltés...

Koronavírus

1. Milyen intézkedéseket vezettek be a koronavírus terjedésének megfékezésére?

Eddig is kiemelten ügyeltünk a tisztaságra, de most a közösségi tereket a szokásoshoz képest is nagyobb gyakorisággal, professzionális szerekkel újra és újra fertőtlenítjük: padló, kilincsek, pultok, érintő képernyők, játékok, vizes blokkok...
A szobában és közösségi terekben kézfertőtlenítőt biztosítunk, a közösségi mosdókban található szappanok is tartalmaznak fertőtlenítőt.

És még miben bízunk? Az alkoholban. Természetesen úgy, hogy fújjuk, öntjük, töröljük fertőtlenítőszer formájában. Mindenhol. És persze néha az UV is besegít. És ehhez a munkához kiváló kollégáink vannak, akik folyamatosan, és szinte észrevétlenül teszik a dolgukat.

Amit meg lehet érinteni, azt mi le fogjuk fertőtleníteni.

Tudjon meg többet biztonsági intézkedéseinkről!

2. Mit tesznek a dolgozók a védelmem érdekében?

Munkatársaink egészségesek. Extra ellenőrző lépcsőket vezettünk be. Betegség gyanújával sem jöhet senki dolgozni. Higiénés képzéseket tartottunk. A tanultakat alkalmazzuk. És természetesen tudjuk szabályosan viselni a kesztyűt és maszkot.

Ezenkívül a szálloda területére csak szállóvendégek léphetnek. Külsősök sem fürdőt, sem egyéb szolgáltatást nem vehetnek most igénybe.

3. Mi tehetek én vendégként?

Munkatársaink minden szükséges óvintézkedést betartanak, és vendégeinket is arra kérjük, járjanak el felelősségteljesen a járvány terjedésének megfékezése érdekében. Ha bármilyen betegség tüneteit tapasztalják magukon, kérjük, döntsenek egy későbbi időpontban eltöltött pihenés mellett!

Figyelje Ön is a híreket, és tartsa be az érvényben lévő szabályozásokat! És nem lehet elégszer hangsúlyozni a megfelelő és gyakori kézmosás fontosságát!

4. Mi a teendő, ha már van foglalásunk, de módosítani szeretném?

Kidolgoztuk a rugalmas átfoglalási lehetőséget és könnyítettünk a lemondási feltételeken. Így szükség esetén a foglalás áthelyezhető, és a foglaló sem veszik el. Ennek részleteiről és feltételeiről érdeklődjenek munkatársunknál a sales@kolping.hotel.hu e-mail címen.

Ha Önnek már volt foglalása az üzemszünet idejére, és nem mondta le, hanem halasztást kért, élhet speciális akciónkkal is, melyről külön e-mailben értesítettük.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2021

Jubileumi királyság a legjobb áron

5.6 / 6

www.holidaycheck.de

“A konyhájuk szuper, minden étkezéskor változatos ételek készülnek, tiszta asztalok, tiszta evőeszközök pedig Bababarát hotelről van szó, tehát minden asztalhoz ül legalább egy baba is.”

egyasokkozul

TripAdvisor, 2019. április 02.

  • Mindenki egy dátumra vár

    Mi most húsvétra készülünk!
    Tovább