Betöltés...
A kód neve: BÚÉK

A kód neve: BÚÉK

2024. 01. 03 - 2024. 01. 06.
6-12 éves korig

Játsszunk, tanuljunk és értsük meg együtt a működését a sok különböző automata vezérlésnek. Nem kell feltétlenül programozónak lenni, hogy belekóstolhassanak ebbe az egyedi szakterületbe. Egyszerűbb programot (kis segítséggel) már Apu és a gyerekek is össze fognak tudni hozni. 

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt? 

  • Kőpénztől az okosszerződésig (Micro:bit programozás) - Gondoltad volna, hogy a legmodernebb pénzügyi technológiának, a blokkláncon alapuló kriptovaluták rendszerének elődje már több mint 1000 éves? Értsük meg együtt, hogyan is működik!
  • Robot Szumó verseny (Mesterséges intelligencia) – Lego robotok építése és programozása, na és persze maga az izgalmas küzdelem.
  • Kódfejtőket keresünk! (Rejtvényfejtés robotok, számítógépek segítségével) - Mintha csak a Kódjátszma című filmbe csöppentünk volna. Vajon meg tudod fejteni a titkos kódot, hogy bekerülhess a csapatba?
  • Nyomozás a Broad Streeten (Scratch programozás) - A helyszín London. Az időpont a 19. század közepe. A tét nem kisebb, mint a pusztító kolerajárvány megfékezése.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Szilveszteri Varázs

Koboldokkal nevetünk, tündérekkel táncolunk

4.8 / 5

www.google.com

“Mindegy, hogy baba, ovis, kisiskolás, tini a gyerkőc itt mindenki megtalálja a számára legjobb, legmegfelelőbb "játékot". Óvó nénik segítőkészek mindenben. Bobó es Mimi abszolút gyerekbarátok A kislányom egyfolytában vissza akar menni.”

Gyetvai-Galgóczy Bianka

Facebook, 2022. január 10.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel