Betöltés...
Léghajó kurzus

Léghajó kurzus

2019. 09. 09 - 2019. 09. 12.
felnőtteknek/szülőknek

Mi a teendő gyermekkori vészhelyzetek esetén?

Választ kaphatnak speciális, családi pihenés közben is elvégezhető Léghajó kurzuson, ahol olyan hasznos ismeretekkel gazdagodhatnak, amelyek akár életet is menthetnek. A 2 nap alatt a program alapítója, Dr. Krivácsy Péter, gyermekorvos segítségével megismerhetik a lázcsillapítás hatékony módszereit, megtudhatják, hogyan lehet felismerni és mit kell tenni lázgörcs alkalmával, de szó lesz az égésről, a félrenyelésről és a bölcsőhalálról is. Kiemelt jelentőségű az újraélesztés oktatása, amit a Léghajó Kurzust elvégzők speciális babákon gyakorolhatnak. Természetesen a résztvevők is alakíthatják a tematikát kérdéseikkel.

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • Az előadótól függően hétfőtől csütörtökig Léghajó Kurzus
 • Mozgásfejlesztő hét: hétfőtől csütörtökig napi 30 percben játék és mondókázás közben fejlesztjük a babák figyelmét, koncentrációját.

Vasárnapi érkezés és min. 4 éjszakás foglalás esetén édemes a párhuzamosan zajló Stoller® Babaúszó Tábor foglalkozásaihoz is csatlakozni.

 • 30 perces babaúszó-foglalkozások csoportos bontásban hétfőtől péntekig.
 • Bemutató az önmentő ’backfloat’ babaúszó technikáról.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Minden gyerek féláron

Fele áron dupla élmény

5.6 / 6

www.holidaycheck.de

“Az étterem egyik különlegessége a bejáratnál lévő csúszda, amit a gyerekek óriási örömmel vettek birtokba, az étkezésekhez úgy "csúsztak be"...Az ételek jó ízűek, változatosak voltak gyereknek-felnőttnek egyaránt!”

domikati75

TripAdvisor, 2018. március 20.

 • Egy szülő, dupla kedvezmény

  Több mint 100 egyszülős család pihenhet kedvezményesen a Kolping Hotelben! 

  Tovább
 • Az „Év Családbarát szállodája” újra a Kolping Hotel!

  Az Utazó Magazin idén is díjazta a tavalyi év legjobb turisztikai szolgáltatóit, és hagyományteremtő céllal ezúttal először külhoni magyar étterem és szálláshely is kapott elismerést.

  Tovább