Betöltés...
Menő Manó Torna

Menő Manó Torna

2019. 06. 24 - 2019. 06. 27.
6 hónapostól - 6 éves korig

Zenés-tornás foglalkozásokra hívjuk a babákat és az óvodás korúakat. Mozgásfejlesztés, dalok, mondókák és sok-sok izgalmas érdekesség az akadálypályán: varázsszőnyeg, forgótányér billenő rácshinta, egyensúlyozó tölcsér…

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • Zenés-tornás foglalkozás ritmushangszerekkel kísérve hétfőtől csütörtökig napi 30 percben
 • Menő Manó Torna (6 hónapos – 3 éves gyerekeknek)
  Nem csupán sok ismert és rég nem hallott dallal, mondókával varázsoljuk el a legkisebbeket, hanem alaposan át is mozgatjuk őket! Az izgalmas akadálypályán kipróbálhatják a koruknak megfelelő mozgásfejlesztő eszközöket. Emellett furulyával, triangulummal és számos népi hangszerrel színesítjük a közös éneklést. A buborékvadászat, a szivárványos ejtőernyő és a száz színes labda pedig minden gyermek kedvence lesz!
 • Ovis Menő Manó Torna (3-6 éves gyerekeknek)
  Az óvodás manókat minden nap izgalmas játékokkal várjuk, sok éneket és mondókát eljátszunk, bábokkal színesítünk. Közösen zenélünk, hiszen a gyerekek különböző ritmushangszerekkel kísérhetik a dalokat. A hagyományos körjátékok és vonatozás mellett az akadálypályán különleges mozgásfejlesztő eszközöket is kipróbálhatnak a gyerekek.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Kapcsolódó akciók

Ennivaló Nyár
Érvényes: 2019. 06. 16. - 2019. 09. 01.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Ennivaló Nyár

Habzsoljuk az élményeket

5.6 / 6

www.holidaycheck.de

“Minden tényleg tökéletes volt. Csodás szoba, nagy fürdőszoba hangulatvilágítással. Nagyon tiszta az egész hotel, gyermek- és családbarátabb már nem is lehetne. Rengeteg apró részlet, ami mind a gyermekekről, családról szól és különleges varázst kölcsönöz a helynek.”

Zora

Booking.com, 2019. január 13.

 • Az „Év Családbarát szállodája” újra a Kolping Hotel!

  Az Utazó Magazin idén is díjazta a tavalyi év legjobb turisztikai szolgáltatóit, és hagyományteremtő céllal ezúttal először külhoni magyar étterem és szálláshely is kapott elismerést.

  Tovább
 • Az első aranyat a Kolping kapta!

  A Kolpingban 23 éve természetes, másutt most kezdik mérni. Mitől is családbarát egy szálloda? Régóta érezzük, hogy hiányzik egy mérce, ami megkönnyíti a kisgyerekes utazók választását. 

  Tovább