Betöltés...
Menő Manó Torna

Menő Manó Torna

2019. 06. 24 - 2019. 06. 27.
6 hónapostól - 6 éves korig

Zenés-tornás foglalkozásokra hívjuk a babákat és az óvodás korúakat. Mozgásfejlesztés, dalok, mondókák és sok-sok izgalmas érdekesség az akadálypályán: varázsszőnyeg, forgótányér billenő rácshinta, egyensúlyozó tölcsér…

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • Zenés-tornás foglalkozás ritmushangszerekkel kísérve hétfőtől csütörtökig napi 30 percben
 • Menő Manó Torna (6 hónapos – 3 éves gyerekeknek)
  Nem csupán sok ismert és rég nem hallott dallal, mondókával varázsoljuk el a legkisebbeket, hanem alaposan át is mozgatjuk őket! Az izgalmas akadálypályán kipróbálhatják a koruknak megfelelő mozgásfejlesztő eszközöket. Emellett furulyával, triangulummal és számos népi hangszerrel színesítjük a közös éneklést. A buborékvadászat, a szivárványos ejtőernyő és a száz színes labda pedig minden gyermek kedvence lesz!
 • Ovis Menő Manó Torna (3-6 éves gyerekeknek)
  Az óvodás manókat minden nap izgalmas játékokkal várjuk, sok éneket és mondókát eljátszunk, bábokkal színesítünk. Közösen zenélünk, hiszen a gyerekek különböző ritmushangszerekkel kísérhetik a dalokat. A hagyományos körjátékok és vonatozás mellett az akadálypályán különleges mozgásfejlesztő eszközöket is kipróbálhatnak a gyerekek.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Kapcsolódó akciók

Ennivaló Nyár
Érvényes: 2019. 06. 16. - 2019. 09. 01.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Egyszerűen tökéletes minden, csak dicsérni tudom a Kolping Hotelt. Köszönöm a gondoskodást, és azt, hogy nem kel aggódnom, amikor itt tartom az értekezleteket, a rendezvényeimet, mert szuper minden: a környezet, az elrendezés, a technika, a kiszolgálás és az ételek is. Rend és tisztaság fogad bennünket a szálloda teljes területén és egy kedves, figyelmes csapat.”

Varga Mária, területi értékesítési vezető

Magyar Telekom NYRt. , 2018. június 12.

 • Mit jelent, hogy a Kolping Hotel az Év Szállodája?

  Ez nem csupán egy újabb díj, amit bekeretezve a falra teszünk.
  Tovább
 • Ne veszítse el SZÉP Kártya egyenlegét, költse el családi pihenésre most!

  Tudta? A 2017-ben feltöltött SZÉP Kártya összegeket 2019. május 31-ig költhetik el a családok. Használja fel nálunk. Megéri!
  Tovább