Betöltés...
A nagy kiugrás - Húsvéti családi kihívás

A nagy kiugrás - Húsvéti családi kihívás

2023. 04. 10.
az egész családnak

Elsősorban ruganyos lábakra és jó sok energiára lesz szükség. Ezen a délelőttön ugyanis ugrálunk minden stílusban és mennyiségben: távolra, feladatot teljesítve, na és persze trambulinon is. De vajon a tojásokat és a homokvárat is sikerül közben megmenteni?

Azért a bátorságot és labdaérzéket is próbára tesszük. A "nyuszipróbát" kicsit félretesszük míg a legmagasabb felhőkarcoló tetejére érsz. Most, hogy a magasságot már legyőzted jöhet is a nagy ugrás, ugye? 8 méter magas rámpa, alattad a mélység, a cél pedig az előtted himbálózó bokszzsák. Elkaptad? Akkor már tényleg semmi nem foghat ki rajtad. Levezetésként célozz a Multiball húsvéti játékában tojásokra, és teljesítsd a küldetést a Valo Jump trambulinján videojáték hősként ugrálva.

Hogy még az olvasásban is elfáradtál? Nyugalom, tarthatsz pihenőket. Kóstolj répás finomságokat az Aréna Barban vagy nevezz be a répaevő versenyre!

Érdemes minél több kihívásban részt vennetek, a legaktívabb család akár Bobo Fun Park belépőt is nyerhet! (Tipp a készülődéshez: extra pontokért érkezz nyuszifülben!)

A program április 10-én hétfőn a délelőtti játékidőre érvényes jeggyel látogatható. Hogy garantáltan ne maradj le, biztosítsd be a helyed online jeggyel előre! A családi kihívás minden feladatának teljesítéséhez legalább 1 főnek Adrenalin+ belépőre lesz szüksége! Extra programok ezen a délelőttön: 

  • 10 versenyfeladatból álló Családi Kihívás
  • répaevő verseny gyerekeknek és felnőtteknek
  • tojáskereső játék

További információ és jegyvásárlás: https://bobofunpark.hu/husvet 

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

5 év alatt ingyen

Viszlát anyagondok, hello élmények

4.8 / 5

www.google.com

“Röviden szólva: mint mindig. Hosszabban kifejtve pedig: készséges, hozzáértő személyzet, ráadásul a 6 évvel ezelőtti, első látogatásunk óta, számos régi alkalmazottal futottunk össze idén is. Választékos reggeli és vacsora, ebédelni pedig a hotel több pontján is lehet.”

Nagy Charlie

Google, 2022. július 05.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel