Betöltés...
(Nép)mesés hétvége

(Nép)mesés hétvége

2022. 09. 30 - 2022. 10. 02.
az egész családnak

Egy különös levelet kaptunk a minap. Mégpedig egyenesen Tündérországból. Nem is levél volt ez. Inkább segélykiáltás. "Meseország bajban van!"- olvastuk a régi pergamenen. És bizony csak a gyerekek segíthetnek. Hogy hogyan? Találkozzunk ezen a hétvégén Bobóországban, és minden titokba beavatunk benneteket.

 • Indul a mesevarázslat! Mint a legkisebb fiú és a furfangos királylány, igazi mesehősként teljesítjük a próbatételeket. A cél nem kisebb, mint Meseország megmentése!
 • Sikerült a küldetés? Ezt meg kell ünnepelni! Tündérkorty koktéljaival vár a Bobo Café!
 • Bátorságpor, csitítókence, szépálomszórat... Neked melyikre lenne a leginkább szükséged? A mesekuckóban igazi varázsszerek készülnek.
 • Szabadítsd ki a királylányt, eredj a sárkány nyomába! Kövesd a nyomokat helyszínről helyszínre a délutáni keresős játékban.
 • Főhős már voltál, most lépj a segítő szerepébe! Az esti bábelőadáson szurkolj és súgj a paraván mögül kukucskáló meseszereplőknek.
 • Már otthonosan mozogsz a varászlatos történetekben? Töltsd ki a népmese totót. Vajon hány találatod lesz?

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

A mesevarázslat próbái után még több kihívás a szomszédban! Interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel vár a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája! Bátorságpróba és aktív szórakozás akár délelőtt és délután többször is. A szállóvendégként vásárolt belépő az adott napon mindkét 4 órás játékidőre érvényes!

Érdemes akár előbb is érkezni vagy kicsit tovább maradni, min. 3 éjszakás foglalások esetén a hétköznapi éjszakákra (vasárnaptól csütörtökig) 15% kedvezmény! Ráadásul szeptember 30. péntekig hétköznapokra a Bobo Fun Parkba is 20% kedvezménnyel válthat a család belépőjegyet. (hétfő és kedd szünnap)

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Nép)mesés hétvége

Meseország bajban van. Segítsetek!

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Ennél gyerekbarátabb helyen még nem jártunk , itt minden a gyerekekért van /és készül legyen bármiről is szó. Szép, tiszta igényes hotel...”

Vitainé Orosz Krisztina

Facebook, 2021. december 21.

 • Néma lesz a „Csendes wellness”

  Üzemszünet 2022.09.12-10.28 között. Október 28. után csak kiemelt időszakokban tart nyitva, visszavonásig.

  Tovább