Betöltés...
(Nép)mesés hétvége

(Nép)mesés hétvége

2024. 09. 20 - 2024. 09. 23.
az egész családnak

Ezen a hétvégén bármi megtörténhet. A sárga pultnál bejelentkezve máris az Óperenciás tenegeren túl találjuk magunkat, ahol egy róka is lehet cipész, a tündérek kedvenc italát bárki megkóstolhatja, és még a furkósbot is megszólal. Aki nem hiszi, járjon utána!

  • Szabadítsd ki a királylányt, eredj a sárkány nyomába! Kövesd a nyomokat helyszínről helyszínre a délutáni keresős játékban.
  • Főhős már voltál, most lépj a segítő szerepébe! A péntek esti bábelőadáson szurkolj és súgj a paraván mögül kukucskáló meseszereplőknek.
  • Szombaton a Napra-forgó Műhely zenéi, meséi varázsolnak el kicsit és nagyot, a végén pedig mindenki táncra perdül.
  • Sikerült a küldetés? Ezt meg kell ünnepelni! Tündérkorty koktéljaival vár a Bobo Café!
  • Már otthonosan mozogsz a varászlatos történetekben? Töltsd ki a népmese totót. Vajon hány találatod lesz?

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Még több kihívás a szomszédban! Interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel vár a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája! Aktív szórakozás akár délelőtt és délután többször is. A szállóvendégként vásárolt belépő az adott napon mindkét 4 órás játékidőre érvényes!

 

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

Indulhat a mozi!

4.8 / 5

www.google.com

“Eddigi legjobb szállodai élményem volt! Nagyon gyerek és családbarát. A szomszédos Bobo Fun Park is zseniális. Az éttermi kínálat eszméletlen bőséges és finom volt! Tisztaság, szoba állapota makulátlan! Nagyon jól felszerelt!”

Gulyás Petronella

Facebook, 2022. március 04.

  • TripAdvisor Travelers’ Choice Award 2024

    2024-ben ismét a szállodák TOP 10%-ba tartozik a Kolping Hotel, és ezáltal újabb 1 évig büszkén viselhetjük a Tripadvisor Travelers' Choice Award 2024 díjat. 

    Tovább
Familotel