Betöltés...
Nyugi. Hétvége!

Nyugi. Hétvége!

2024. 04. 19 - 2024. 04. 21.
szülőknek/nagyszülőknek

Ezen a hétvégén STOP táblát mutatunk a stressznek. Közös programokkal, énidővel és ráérős étkezésekkel simítjuk az idegeket.

Kedvcsináló a programokhoz: 

 • Nem csak mondjuk, mutatjuk! - Hétköznapokban is könnyen alkalmazható energetizáló és stresszoldó gyakorlatok tanulunk Szkálosi Rita TAO Csikung oktatóval.
 • Nőként az anyaságon túl - A szombati előadáson hasznos önismereti módszerekkel ismerkedünk.
 • Lazítunk. Fejben és testben is. - Szaunafelöntéseinken a citromfű és a levendula relaxáló hatását is segítségül hívjuk.
 • Bűnözés? Inkább legális dopping. - A vacsora desszertkínálatában a boldogsághormon-felelős mi más is lehetne, mint a csoki.
 • Énidő betervezve - Hanami Beauty & Spa csapatunk is a testet-lelket feltöltő kezelések legjavával készül a hétvégére. Érdemes már előre időpontot foglalni (+36 70 5041 967)

  A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

  A pihentető programok közben pezsdítő kihívások a szomszédban: óriás játszóház, interaktív mászófalak és trambulin mezők a Bobo Fun Park Adrenalin Arénájában!

  • Foglalja csomagban a legjobb áron! Szobafoglaláskor válassza kedvezményes, 2x4 órás családi Adrenalin+ belépőt tartalmazó csomagajánlatunkat!
  • Később döntene? A Bobo Fun Park weboldalán előre, online vásárolhat kifejezetten hotelvendégeknek szóló egésznapos jegyeket. A mászófalak és kötélpályák használatához válassza az Adrenalin+ belépőket!

  Érdemes akár előbb is érkezni vagy kicsit tovább maradni! Min. 4 éjszaka foglalása esetén az egyik szülő 50% kedvezménnyel pihenhet. A hétvégi napok érintésével is!

  AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

  Érkezés
  Távozás
  Ajánlatkérés

  Mit játsszunk?

  Társas. Játék. Élmény. Egész hétvégén.

  4.5 / 5

  www.tripadvisor.com

  “Gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt fantasztikus, varázslatos hely! Feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz, pihenéshez minden adott! Változatos programkavalkád, nagyon kedves, segítőkész személyzet! ”

  Gréta S

  TripAdvisor, 2023. augusztus 14.

  • A mindennapok hősei

   A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
   Tovább
  Familotel