Betöltés...

Megrendelés

Választott ajándékutalvány: 3 éj kétágyas szobában kiemelt időszakokon kívül

Érvényes: 2023-11-10 - 2023-12-22, 2024-01-07 - 2024-03-14, 2024-03-17 - 2024-03-28, 2024-04-07 - 2024-05-17, 2024-05-20 - 2024-06-23

Kérem, adja meg, hogy melyik utalványtípusból hány darabot szeretne vásárolni!

A "Nevek megadása" gombra kattintva adhatja meg a megajándékozott személy(ek) nevét. Kérjük, pontosan adja meg a neveket!

db 2 felnőtt / 1 gyermek / 3 éjszaka, 277 200 Ft / db

Megrendelő adatai:

Postázási adatok:Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.
Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs
birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

OTP vásárlói tájékoztató

Kérjük, hogy ezt a fizetési módot abban az esetben válassza, ha a teljes összeget egyetlen alszámláról tudja fizetni. Amennyiben az összeget csak különböző alszámlákról tudja kiegyenlíteni, kérjük, a SZÉP kártyás átutalást válassza. Az online fizetéstől eltérően a befizetést abban az esetben SZÉP kártya számlájáról a megrendelést követően, utólag tudja majd teljesíteni.

Tudomásul veszem, hogy a Kolping Hotel Kft. (8394 Alsópáhok, Fő u. 120. Adószám: 11354884-2-20) adatkezelő által a https://kolping.hotel.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, telefonszám, e-mail cím, számlázási cím adatok (ország, irányítószám, város, út, házszám) és szállítási cím adatok (ország, irányítószám, város, út, házszám). Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Kérjük, hogy az utalvány értékét a megrendelést követő 5 naptári napon belül fizesse be. Ha ezt a lehetőséget választja, a befizetést SZÉP kártya számlájáról a megrendelést követően, utólag tudja teljesíteni.

OTP SZÉP kártya esetén a tulajdonos tudja indítani a tranzakciót a kártya online felületén keresztül, a másik két SZÉP kártya esetében azonban már a szálloda közreműködése is szükséges. Utóbbiaknál szükségünk van a kártyatulajdonos nevére, telefonszámára és e-mail címére, továbbá MKB SZÉP kártya esetén a kártya azonosító számára, K&H SZÉP kártya esetén pedig a kártyaszámra. Ezeket az információkat legyenek szívesek elküldeni részünkre.

Az ajándékutalványt az összeg beérkezése után tudjuk kiállítani, amely SZÉP kártyás fizetés esetén a tranzakciót követő 10-12 nap múlva várható. Köszönjük megértésüket.