Betöltés...
Rózimesék

Rózimesék

2024. 11. 11 - 2024. 11. 14.
0-10 éves korig

Rózi egy cserfes kislány, aki imád zenélni, táncolni, játszani, ugyanakkor sokszor vicces jelenetekbe keveredik. Mesebeli házikójában bármi megtörténhet!

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

  • Hétfőtől-csütörtökig interaktív táncos-bábos-zenés foglalkozás 30 percben. A témahét vezetője: Vigh-Boda Mária.

A foglalkozást korcsoport szerinti bontásban szervezzük meg:

  • 0-3 éveseknek: Zenés-bábos-mondókás félóra a legapróbb vendégek örömére. A foglalkozás során felcsendülnek népi és saját dalok, mondókák, ölbeli játékok, a gyerekek megismerhetik a gitárt, a furulyát, a dobot és sok-sok ritmushangszert!
  • 4-10 éveseknek: A gyermekek szívéhez az út a közös élményeken keresztül vezet! A nagyobbakat Rózi hosszabb történetekkel örvendezteti meg, majd jöhet a tánc népi kincseinkből merítve és számtalan népi játék sok mozgással, nevetéssel, élménnyel.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Kapcsolódó akciók

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

Indulhat a mozi!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“8 hónapos babával voltunk, de egy álom volt - friss püré, gyümölcs, üveges étel, abonett, gabonapépek a bébiknek az étteremben, így mindig volt mit enni. Etetőszék, előke, kanál, tál, mikro, vízforraló, cumisüveg melegítő - tényleg csak a gyereket kellett vinni. :)”

Borbíró Piroska

Facebook, 2020. július 26.

  • TripAdvisor Travelers’ Choice Award 2024

    2024-ben ismét a szállodák TOP 10%-ba tartozik a Kolping Hotel, és ezáltal újabb 1 évig büszkén viselhetjük a Tripadvisor Travelers' Choice Award 2024 díjat. 

    Tovább
Familotel