Betöltés...
Stílustréning Dancsecs Auréliával

Stílustréning Dancsecs Auréliával

2020. 07. 20 - 2020. 07. 23.
tiniknek és felnőtteknek

Dancsecs Aurélia, stíluskommunikátor 4 napos workshop keretén belül segít a tiniknek és felnőtteknek választ adni stílus és önismereti kérdésekre, külső és belső harmónia megtalálására.

4 nap - 4 tini- és 2 felnőtt workshop:

 • Öltözz tudatosan
  Szeretnéd tudni mit, mivel és hogyan viselj, milyen fazonok emelik ki a leginkább az alkatodat, milyen az alkalomhoz illő öltözködés? Mi a különbség a divat és a stílus között? Mit üzensz az öltözékeddel a külvilágnak?
  Felnőtteket külön workshopon várjuk!
 • Válassz tudatosan
  Mit mesélnek a színek a személyiségedről, hogy hatnak ezek a saját és mások gondolataira és más emberek viselkedésére? Hogyan befolyásolják a színek a megjelenésedet? Milyen hatást szeretnél kiváltani a másik emberből?
  Felnőtteket külön workshopon várjuk!
 • Közösségi média
  Mit árul el rólad a profilod, valóban azt mutatja ki vagy? Átgondolod mielőtt posztolsz, valóban tudniuk kell ezt másoknak is? Hogy viselkedsz az offline és online térben? Hogy érzed magad, mikor órákra elveszel az online térben és a tökéletesnek tűnő tökéletlen ideálok oldalait nézegeted?
 • Célok
  Ki vagy valójában? Hogy látod magadat, hogy látnak mások? Mi az álmod? Mi kell hozzá, hogy cél legyen belőle? Milyen lépcsőfokokat kell megmásznod érte?

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Mozdulj! Nyári vakáció

A 4 fal helyett jöjjön a 10 hektár szabadsága!

4.8 / 5

www.google.com

“A gyermek nélkül érkezők is maximális békében és nyugalomban tölthetik el itt szabadságukat (például a csendes wellnesben, ahol a víz nyújtotta pihenést zsivajmentes módon élvezhetik)”

mone0

TripAdvisor, 2017. szeptember 18.

 • Kiérdemeltük! Superior minősítést kapott a Kolping Hotel

  2010-ben az elsők között nyertük el a négy csillagot a Hotelstars egységes európai szállodaminősítő rendszerében. Most, 10 évvel később büszkén vehettük át a négycsillag superior tanúsítványt.

  Tovább