Betöltés...
Sünizene

Sünizene

2024. 10. 28 - 2024. 10. 31.
6 éves korig

Varázsigék, fuvola, sátor, hangszerek, sok zene és mozgás, buborékfújó és vidám játék - ez a Sünizene korai kötődést elősegítő foglalkozás!

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

  • Sok zene és mozgás vidám játékokkal fűszerezve 30-45 percben hétfőtől csütörtökig. A témahét vezetője: Dudinszky Nóra
    • A picik még szeretteik ölében érzik magukat a világon a legjobban. A pár hónapos babák ugyanúgy élvezik az élő zene varázsát, csiklandozókat, hintáztatókat, mint a tipegők.
    • A nagyobbak, ha elég bátrak, egyedül is nekivághatnak a Sünizene kreatív zenei kalandnak. Barkácsolunk, illetve nem marad el a sok zene, hangszer, játék, zsonglőrködés és Bobó tánc sem!

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

Indulhat a mozi!

4.7 / 5

www.facebook.com

“Ismét szuper napokat töltöttünk itt, a gyerekek szokás szerint haza sem akarnak menni. Nagyon szeretjük a délutáni keresős játékokat, de kihagyhatatlan a napi kézműves foglalkozás is. Végigcsináltuk a QR-kód keresős játékot is, amit a gyerekekkel együtt szintén mi is nagyon élveztünk. Köszönjük a rengeteg élményt, amit minden alkalommal Bobóországtól kapunk!”

Fésüsné Futó Ildikó

Facebook, 2020. február 14.

  • TripAdvisor Travelers’ Choice Award 2024

    2024-ben ismét a szállodák TOP 10%-ba tartozik a Kolping Hotel, és ezáltal újabb 1 évig büszkén viselhetjük a Tripadvisor Travelers' Choice Award 2024 díjat. 

    Tovább
Familotel