Betöltés...
Szerelmesek Arénája a Bobo Fun Parkban

Szerelmesek Arénája a Bobo Fun Parkban

2023. 02. 11 - 2023. 02. 12.
szülőknek, pároknak

Hódítsák meg együtt a mászófalakat a szomszédos pályáról bátorítva a másikat. Küzdjék le a kötélpálya akadályait - egymást segítve ez is sokkal kalandosabb. Önfeledt szórakozás a trambulinokon, majd jöhetnek a páros feladatok a ValoClimb és MultiBall pályákon. 

Egy életre összekötve? OK. Na de a mászófalon is?! Odaadta a szívet? De kötélről egy felhőkarcoló fölé lógva is megtenné? Páros kihívásaink során extrém helyzetekben is bizonythatják a szerelmüket. Egyet ígérhetünk: felejthetetlen élmény lesz!

Február 11-12-én kedvezmény a párban érkezőknek! Egy teljes árú belépő mellé 50% kedvezménnyel válthatják meg a második jegyet. Az akció az Aréna és Adrenalin+ belépőkre is vonatkozik. 1 Aréna és 1 Adrenalin+ jegy vásárlása esetén az Aréna belépőből adjuk a kedvezményt.

A kedvezmény a Kolping Hotel vendégeinek belépőire is érvényes. Így akár két szállodai program között is érdemes időt találni az aréna élményekre!

Ne maradjon le, biztosítsa be előre a helyét! Online jegyvásárló rendszerünkben az akciós napokon keresse a kedvezményes belépőket. A páros kedvezményhez vásárláskor egy teljes árú Aréna vagy Adrenalin+ jegyet és egy "Valentin" belépőt kell a kosárba tenni. A páros kihívás valamennyi feladatát csak Adrenalin+ belépővel tudják teljesíteni!

További információ és jegyvásárlás: bobofunpark.hu/valentin

Kapcsolódó akciók

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Farsangi mulatság

Hercegnők és tűzoltók, itt az idő!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Két kislányunkkal mentünk (4 éves, 5 hónapos). Picit izgultam, mit csinálok a picivel 5 napig otthontól távol, de semmi különöset nem tapasztaltam. Felszabadultan és nyugodtan töltöttem 4 napot, nem volt olyan érzésem, hogy kinéznek onnan amiért gyerekkel vagyunk. Nem csak a szálloda, de a személyzet is bababarát, és ez az amitől az egész hely elfoglalt egy helyet a szívemben! Minden szükséges felszerelés van (babakocsi, babakád, fellépő, bili, wc szűkítő, külön bababüfé, babakonyha, ha mi szeretnénk főzni a piciknek). A gyerekmedence tökéletes, sok vizezős játékkal. Ovi a nagyobbaknak, tüneményes óvó nénikkel. Bobó és Mimi látogatásai még a felnőtteket is elvarázsolja.”

Szabó-Valkó Zita

Facebook, 2019. október 05.

  • Baldauf Csaba 8. alkalommal a TOP50-ben.

    Szállodánk igazgatója 2022-ben is helyet kapott a turizmus-vendéglátás ágazat 50 legmeghatározóbb szereplője között.

    Tovább