Betöltés...
Szilveszteri Varázs

Szilveszteri Varázs

2023. 12. 29 - 2024. 01. 02.
az egész családnak

23-12-31 hogy is van ez? Már a dátum is misztikus. Csoda hát, hogy ezt az évet legalább 3 napig búcsúztatjuk?

Ízelítő a programból:

 • Már 2 nappal előtte főpróba, csak hogy begyakoroljuk a legmenőbb táncmozdulatokat.
 • Reggel máris vár ránk egy fontos feladat. Meseország bajban van! Csak a gyerekek segíthetnek. Egy izgalmas mesekalandba vágunk bele együtt, amiben (Pszt, titok!) egy igazi tündér is a segítségünkre lesz!
 • Este a Bobo Caféban gitárjáték mellett beszéljük meg, hogy a sok-sok gyerekprogramból kinek mi volt az aznapi kedvence.
 • Egy kis szusszanás után újra fürdőruhára váltunk, és hamarosan már a medencés partyn lazítunk.
 • Másnap délelőtt érkezik Mutyi bohóc, a tréfák nagymestere, aki még a koboldok csínytevésein is túltesz.
 • De jajj, amíg együtt nevettünk, a tündérek varázspálcáját valaki ellopta! Vajon sikerül megmenteni a nélkülözhetetlen kelléket? Csatlakozz be a sétálós kvízjátékba, és visszaszerezheted!
 • Teljesítetted a küldetést? Akkor irány készülődni, hiszen indul a fergeteges szilveszteri buli! Csak gyors pihenőkre állunk meg, amíg izgulunk a tombolasorsoláson, gyönyörködünk a tűzijátékban és kortyoljuk a krampampulit!
 • Az este hangulatfelelősei egy varázsütésre bújnak más és más énekes bőrébe. Jön a mókás átváltozó show az Irigy Hónaljmiriggyel!
 • Lassú az ébredés az újév első reggelén? Míg visszatöltődik az energia, a kicsiket a Meseerdő Bábszínház kedves története hívja képzeletbeli utazásra.
 • Délután már újra együtt tervezgetünk. Akár előre az egész évre, grafológiai és asztrológiai elemzés segítségével.
 • Na de félre a komolysággal, ez még csak 1-je! Janklovics Péter Dumaszínház előadásán szórakozunk, és Veiger Csabával együtt dúdoljuk az örökzöld slágereket.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Közös élmény extra kihívások a szomszédban is!
Interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel az ünnepek alatt is várja a család minden tagját a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája! Bátorságpróba és aktív szórakozás akár délelőtt és délután többször is. A szállóvendégként vásárolt belépő az adott napon mindkét 4 órás játékidőre érvényes! Csak belekóstolna egy kicsit? December 31-én csak délelőtti,január 1-jén csak délutáni játékidőre 20% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt szállóvendégeink. 

Kapcsolódó akciók

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

1 nagyi/papi ingyen pihen!

Nagy pihenés nagyszülővel

4.8 / 5

www.facebook.com

“Eddigi legjobb szállodai élményem volt! Nagyon gyerek és családbarát. A szomszédos Bobo Fun Park is zseniális. Az éttermi kínálat eszméletlen bőséges és finom volt! Tisztaság, szoba állapota makulátlan! Nagyon jól felszerelt!”

Gulyás Petronella

Facebook, 2022. március 04.

 • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

  A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

  Tovább
Familotel