Betöltés...
Születésnapi hétvége

Születésnapi hétvége

2024. 10. 04 - 2024. 10. 06.
az egész családnak

Duplán ünnepelünk! Azt, hogy egy kis csapat nagy álma nemcsakhogy megvalósult ezen az alsópáhoki domboldalon, de az elmúlt 28 év alatt a családok második otthona lett. És aki velünk tart, részese lehet egy különleges házassági évfordulónak is.

Ízelítő a programból:

 • Egy nagy Bobó ölelés reggel az oviban, és a letörölhetetlen mosoly egész a kreatív foglalkozás végig kitart.
 • Éljük át a közös zenélés örömét! Interaktív gyerekfoglalkozáson együtt énekelünk és táncolunk a Unique zenészeivel. (Völgyesi Gabi énekesnővel és Kovacsics Ádám zeneszerzővel)
 • Egy menő tetkó az esti bulira jöhet? Készíttess csillámtetkót! Akár Mimis vagy Pikkós is lehet.
 • Egy különleges este. Ünnepi vacsorával várunk, vízilópárt köszöntünk, táncolunk. És persze a torta se maradhat el!

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Extra kihívások a szomszédban: interaktív mászófalak, beltéri kötélpálya és trambulin mezők a Bobo Fun Park Adrenalin Arénájában!

 • Foglalja csomagban a legjobb áron! Szobafoglaláskor válassza csomajánlatunkat, mely egy kedvezményes, 2x4 órás családi Adrenalin+ belépőt tartalmazó csomagajánlatunkat!
 • Később döntene? A Bobo Fun Park weboldalán előre, online vásárolhat kifejezetten hotelvendégeknek szóló egésznapos jegyeket. A mászófalak és kötélpályák használatához válassza az Adrenalin+ belépőket!

Kapcsolódó akciók

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Stoller® Babaúszó Tábor

Vízalatti babakaland

4.8 / 5

www.google.com

“Gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt fantasztikus, varázslatos hely! Feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz, pihenéshez minden adott! Változatos programkavalkád, nagyon kedves, segítőkész személyzet! ”

Gréta S

TripAdvisor, 2023. augusztus 14.

 • TripAdvisor Travelers’ Choice Award 2024

  2024-ben ismét a szállodák TOP 10%-ba tartozik a Kolping Hotel, és ezáltal újabb 1 évig büszkén viselhetjük a Tripadvisor Travelers' Choice Award 2024 díjat. 

  Tovább
Familotel