Betöltés...
Tengerecki - ÓRIÁS Társasjáték

Tengerecki - ÓRIÁS Társasjáték

2021. 04. 26 - 2021. 04. 29.
4 éves kortól

Az Óriás Társasjátékok alapterülete 15 négyzetméter, a mezők pedig elég nagyok ahhoz, hogy akár egy gyerek, akár egy felnőtt is kényelmesen elférjen rajtuk. És akkor még nem beszéltünk a 40x40 cm-es hatalmas dobókockáról, mindenki kedvencéről!
A játékosok maguk a játék szereplői, így annak során szerzett minden információt, ismeretet átélt élményként tudják befogadni. A játék így nemcsak új tananyag gyakorlására, szintetizálására, de akár a megszerzett tudás ellenőrzésére is kitűnő terepet kínál.

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • Vidám, játékos tanulási tevékenység két korcsoportra felosztva, napi 1 órában óriás társasokon:
  • Egy szobányi méretű óriás játéktáblán egy képzeletbeli hegyet mászunk meg, miközben megismerkedünk az erdei túrázás íratlan szabályaival, veszélyeivel és szépségeivel.  
  • Kipróbáljuk, amire mindenki annyira vágyik. Mert ki ne szeretne önállóan bevásárolni hétvégére? Itt a lehetőség, hogy kipróbálja magát kicsi és nagy! A játék nyertese az, akinek legelőbb sikerül beszerezni azt, ami a bevásárló listáján szerepel!
  • Kipróbálhatod, mennyire ismered a meséket! A játék során Meseországba jutunk, ahol mesehősökkel találkozva kell megküzdenünk különféle fortélyokkal, találós kérdésekkel. 
  • Igazi űrkaland vár Rád! A Földről indulunk expedíciónkra, melynek során több bolygót is érintünk. A bolygókról az expedíció feladatait végrehajtva érkezünk vissza a Földre.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Tavaszi szünet és húsvét

Újra együtt. Ünnepeljünk!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“A szálloda éttermi kiszolgálása és választéka kiváló. A legjobb, amit eddig wellness hotelekben tapasztaltunk.”

Edit H

TripAdvisor, 2017. szeptember 21.

 • 2020 vendégeink szemével: jeles!

  Booking.com 2020-as vendégértékelései alapján idén is elnyertük a Traveller Review Awards díjat.
  Tovább