Betöltés...
Tengerecki - ÓRIÁS Társasjáték

Tengerecki - ÓRIÁS Társasjáték

2019. 04. 29 - 2019. 05. 02.
4 éves kortól

Ezen a héten NAGYOT fogunk játszani. Sőt ÓRIÁSIT! Igazi lesz a pálya, hatalmas a dobókocka, és a játékos lesz a bábu – ugye izgalmas kihívás? A játékokat vezető segítők teszik majd fel a kérdéseket, feladatokat adnak, mérlegelik a válaszokat, majd a végén győztest hirdetnek. A dinamikusan átalakítható játékszabályoknak köszönhetően akár több korosztály külön és együtt is játszhat!
A 15m2-nyi játékterület mezőin kényelmesen elfér egy gyermek vagy felnőtt is.

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • Hétfőn egy szobányi méretű óriás játéktáblán egy képzeletbeli hegyet mászunk meg, miközben megismerkedünk az erdei túrázás íratlan szabályaival, veszélyeivel és szépségeivel.  
 • Kedden kipróbáljuk, amire mindenki annyira vágyik. Mert ki ne szeretne önállóan bevásárolni hétvégére? Itt a lehetőség, hogy kipróbálja magát kicsi és nagy! A játék nyertese az, akinek legelőbb sikerül beszerezni azt, ami a bevásárló listáján szerepel!
 • Szerdán a szobányi méretű óriás társasjátékon kipróbálhatod, mennyire ismered a meséket! A játék során Meseországba jutunk, ahol mesehősökkel találkozva kell megküzdenünk különféle fortélyokkal, találós kérdésekkel. 
 • Csütörtökön igazi űrkaland vár! A Földről indulunk expedíciónkra, melynek során több bolygót is érintünk. A bolygókról az expedíció feladatait végrehajtva érkezünk vissza a Földre.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egyből a legjobb

Mini-szabi 15% kedvezménnyel

4.8 / 5

www.facebook.com

“A tágas, modernül felszerelt szobák, fürdőszobák nagyon kényelmesek.”

Bodorné G

TripAdvisor, 2018. március 14.

 • Mit jelent, hogy a Kolping Hotel az Év Szállodája?

  Ez nem csupán egy újabb díj, amit bekeretezve a falra teszünk.
  Tovább
 • Ne veszítse el SZÉP Kártya egyenlegét, költse el családi pihenésre most!

  Tudta? A 2017-ben feltöltött SZÉP Kártya összegeket 2019. május 31-ig költhetik el a családok. Használja fel nálunk. Megéri!
  Tovább