Betöltés...
Tengerecki - ÓRIÁS Társasjáték

Tengerecki - ÓRIÁS Társasjáték

2023. 05. 08 - 2023. 05. 11.
4 éves kortól

A Tengerecki Óriás Társas játékaiban a játékosok maguk a játék szereplői, így annak során szerzett minden információt, ismeretet átélt élményként tudják befogadni. A dinamikusan átalakítható játékszabálynak köszönhetően akár több korosztály külön és együtt is játszhat.

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • Vidám, játékos tanulási tevékenység két korcsoportra felosztva, napi 1 órában óriás társasokon:
  • Egy szobányi méretű óriás játéktáblán egy képzeletbeli hegyet mászunk meg, miközben megismerkedünk az erdei túrázás íratlan szabályaival, veszélyeivel és szépségeivel.  
  • Kipróbáljuk, amire mindenki annyira vágyik. Mert ki ne szeretne önállóan bevásárolni hétvégére? Itt a lehetőség, hogy kipróbálja magát kicsi és nagy! A játék nyertese az, akinek legelőbb sikerül beszerezni azt, ami a bevásárló listáján szerepel!
  • Kipróbálhatod, mennyire ismered a meséket! A játék során Meseországba jutunk, ahol mesehősökkel találkozva kell megküzdenünk különféle fortélyokkal, találós kérdésekkel. 
  • Igazi űrkaland vár Rád! A Földről indulunk expedíciónkra, melynek során több bolygót is érintünk. A bolygókról az expedíció feladatait végrehajtva érkezünk vissza a Földre.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Kapcsolódó akciók

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“A konyhájuk szuper, minden étkezéskor változatos ételek készülnek, tiszta asztalok, tiszta evőeszközök pedig Bababarát hotelről van szó, tehát minden asztalhoz ül legalább egy baba is.”

egyasokkozul

TripAdvisor, 2019. április 02.

 • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

  Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
  Tovább
Familotel