Betöltés...
Tesz-vesz muzsika

Tesz-vesz muzsika

2023. 05. 30 - 2023. 06. 02.
1-10 éves korig

Zenei fejlesztő programunkon a szülők kapnak hasznos segítséget ahhoz, hogy a legegyszerűbb használati tárgyak segítségével hogyan tudják gyermekeiket játékra, mozgásra késztetni, valamint hogyan bontakoztathatják ki a gyermekekben rejlő zenei képességet. 

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • Keddtől-péntekig zenés mondókázás dallamjátszó hangszerek kíséretében 30 percben. A témahét vezetője: Hegedűsné Tóth Zsuzsanna.
 • A foglalkozást korcsoport szerinti bontásban szervezzük meg:
  • BABAmuzsika 1-3 éveseknek: Hétköznapi tárgyak (kendő, csipesz, gomb, fakanál) kreatív felhasználásával, mindennapos élethelyzetek (öltözés, fürdés, teregetés) felidézésével szőjük a dalos, mondókás játékok menetét.
  • MANÓmuzsika 3-7 éveseknek: A foglalkozás az óvodáskorúakat vezeti be az együttes mozgás és éneklés kihívásokkal, szereplehetőségekkel teli izgalmas játékvilágába. A foglalkozás koncepciója, hogy a zenei nevelés személyiséget is formál, szociális érzékenységre, együttműködésre hangol, a spontán fejlődés támogatására ad lehetőséget.
  • Hangszerkóstolgató: Különböző anyagból, különböző technikával megszólaltatható hangszereket ismerhetnek meg a gyerekek közelebbről, interaktív foglalkozás keretében.
  • Az esti ZSUZSImuzsika alatt az egész család jól érezheti magát. A „mesés" találkozások hozzásegítik a kicsiket ahhoz, hogy a zene által harmonikus, szeretetteljes légkörben érjenek véget élményekben gazdag napjaik.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Kapcsolódó akciók

Mini vakáció
Érvényes: 2023. 05. 29. - 2023. 06. 16.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Család és különösen gyermekbarát hotel, szeretünk ide jönni. Az országunkban nincs párja a gyermekszeretetének!”

Gecsei Csáki Éva

Facebook, 2021. október 22.

 • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

  Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
  Tovább
Familotel