Betöltés...
Tesz-vesz muzsika

Tesz-vesz muzsika

2021. 05. 17 - 2021. 05. 20.
1-10 éves korig

A foglalkozás a gyerekeket vezeti be az együttes mozgás és éneklés kihívásokkal, szereplehetőségekkel teli izgalmas játékvilágába, melyben a gyermekek észrevétlenül, szívesen bontakoztatják ki a bennük rejlő zenei képességüket. A foglalkozás koncepciója, hogy a zenei nevelés személyiséget is formál, szociális érzékenységre, együttműködésre hangol, a spontán fejlődés támogatására ad lehetőséget, s mindeközben a szülők felfedezhetik mi mindenre képes gyermekük.

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • Hétfőtől-csütörtökig zenés mondókázás dallamjátszó hangszerek kíséretében 30 percben. A témahetet korcsoport szerinti bontásban szervezzük meg:
  • MANÓmuzsika: A foglalkozás az óvodáskorúakat vezeti be az együttes mozgás és éneklés kihívásokkal, szereplehetőségekkel teli izgalmas játékvilágába. A foglalkozás koncepciója, hogy a zenei nevelés személyiséget is formál, szociális érzékenységre, együttműködésre hangol, a spontán fejlődés támogatására ad lehetőséget.
  • BABAmuzsika 1-3 éveseknek: Hétköznapi tárgyak (kendő, csipesz, gomb, fakanál) kreatív felhasználásával, mindennapos élethelyzetek (öltözés, fürdés, teregetés) felidézésével szőjük a dalos, mondókás játékok menetét.
  • SULImuzsika: teszünk-veszünk, miközben észrevétlenül szótagolunk, számlálunk, problémahelyzeteket oldunk meg, vetélkedünk, kreatív zenei játékokban bontakoztatjuk ki alkotó fantáziánkat. Igazán izgalmas, csapatépítő játékok részerei lesznek a résztvevők.
  • Az esti ZSUZSImuzsika alatt az egész család jól érezheti magát. A „mesés" találkozások hozzásegítik a kicsiket ahhoz, hogy a zene által harmonikus, szeretetteljes légkörben érjenek véget élményekben gazdag napjaik.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Pünkösdi hosszú hétvége

Ez már majdnem nyár. Élvezzük!

5.6 / 6

www.holidaycheck.de

“Itt tényleg a kapun kívül hagyjuk a gondokat, az önfeledt szórakozás, pihenés, kikapcsolódás az elsődleges "feladat", ami nagyon jót tesz felnőttnek, gyereknek egyaránt.”

DBogii

TripAdvisor, 2020. november 05.

 • Mindenki egy dátumra vár

  Mi most húsvétra készülünk!
  Tovább