Betöltés...
Tesz-vesz muzsika

Tesz-vesz muzsika

2019. 11. 18 - 2019. 11. 21.
0-10 éves korig

A gyermekek a legegyszerűbb használati tárgyak segítségével is játékra, mozgásra késztethetők! Megmutatjuk, hogyan bontakoztathatják ki a gyermekükben rejlő zenei képességeket. 

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • Hétfőtől-csütörtökig zenés mondókázás dallamjátszó hangszerek kíséretében 30 percben. A témahetet korcsoport szerinti bontásban szervezzük meg:
  • MANÓmuzsika foglalkozás az óvodáskorúakat vezeti be az együttes mozgás és éneklés kihívásokkal, szereplehetőségekkel teli izgalmas játékvilágába, melyben a gyermekek észrevétlenül, szívesen bontakoztatják ki a bennük rejlő zenei képességüket.
  • BABAmuzsika: hétköznapi tárgyak (kendő, csipesz, gomb, fakanál) kreatív felhasználásával, mindennapos élethelyzetek felidézésével szőjük a dalos, mondókás játékok menetét. Az 1-3 éveseket úgy öleli körül az értékes magyar költészet és zene, hogy közben lehetőséget kapnak a környező világ tevékeny megismerésére, kreatív felfedezésére és mozgásigényük kielégítésére.
  • SULImuzsika: hétköznapi tárgyak, igazi kisméretű hangszerek kerülnek a játékok középpontjába. Ezekkel teszünk-veszünk, miközben észrevétlenül szótagolunk, számlálunk, problémahelyzeteket oldunk meg, vetélkedünk, kreatív zenei játékokban bontakoztatjuk ki alkotó fantáziánkat.
  • ZSUZSImuzsika: Az esti „mesés” találkozások hozzásegítik a kicsiket és nagyokat ahhoz, hogy a zene által harmonikus, szeretetteljes légkörben érjenek véget a programokban, élményekben gazdag napjaik.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Kapcsolódó akciók

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2020

Jövő évi vakáció a legjobb árakon!

5.6 / 6

www.holidaycheck.de

“Egy fantasztikus, élményekben gazdag kikapcsolódást, felejthetetlen élményt tudhat magának, aki ide ellátogat. BOBÓ & MIMI még a felnőttek szemébe is könnyeket, arcukra pedig mosolyt csal :-) Imádnivaló kis figurák <3”

domikati75

TripAdvisor, 2018. március 20.

 • Megvannak a #kolpingnyar Instagram játék nyertesei

  308 kép, 32 boomerang, 15 videó, sok-sok feledhetetlen élmény. Így zártuk szeptember 1-jén #kolpingnyar Instagram játékunkat, amivel a nyári vendégeink legemlékezetesebb kolpingos pillanatait kerestük. 

  Tovább
 • A vakációnak a vége, nekünk egy új kezdet…

  Míg a szünidő végével mindenki a nyarat búcsúztatja, mi egy percre sem állunk meg. Egy izgalmas fejlesztési szakasz közepén veszünk újabb lendületet.

  Tovább