Betöltés...
Szülőknek is jár a romantika!

Szülőknek is jár a romantika!

2022. 02. 11 - 2022. 02. 13.
az egész családnak

Valentin nap hétvégéjén apa végre nem siet munkába, és anya is fordíthat egy kis időt saját magára. A szálloda szépség- és egészségközpontja a felnőttek kedvenc „búvóhelye”. Amíg a gyerekek a szakképzett óvónénikkel, animátorokkal játszanak, a szülőknek is juthat egy kis énidő. Sőt, akár újra felfedezhetik a kettesben töltött idő szépségét. Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani!

Izelítő a programból:

 • Szívből ajánljuk az Ámor nyila-, vagy a Páratlan páros koktéljainkat, esetleg a forró csokit Amarettóval.
 • A Hanami Beauty & Spa pedig mi mással készülhetne erre a hétvégére: páros fürdő, páros masszázs... Érdemes megtudni a részleteket, sőt, akár előre időpontot is foglalni a +36 70 5041 967-es telefonszámon!
 • A gyerekek találkozhatnak a mi kedvenc víziló szerelmespárunkkal, Bobóval és Mimivel is.
 • Szombaton extra bábszínház is várja a kicsiket.
 • Meglepetésként rendelhető kozmetikai ajándékcsomag, virágcsokor és pezsgő is a szobába.
 • A romantikus hétvége mosolyát profi fotósunk is megörökítheti. Természetesen jöhetnek a gyerekek is a fényképezőgép elé. Jó kis emlék lesz majd a családi albumban: a nap, ami a szeretetről szólt! (külön díj ellenében)

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Extra kihívások a szomszédban! Interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel vár a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája! Bátorságpróba és aktív szórakozás akár délelőtt és délután többször is. A szállóvendégként vásárolt belépő az adott napon mindkét 4 órás játékidőre érvényes!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Szülőknek is jár a romantika!

Apa, anya, szerelem

4.7 / 5

www.facebook.com

“Nagyon odafigyelnek a gyerekekre. Az öt hónapos gyerekemnek babakocsit, rácsos kiságyat, kádat, cumisüveg melegítőt készítettek be, anélkül, hogy én ezt előre kértem volna.”

Tárnoki Zoltán

Facebook, 2020. október 20.

 • Adventi szállodás összefogás Hévízen és környékén

  A budapesti Szent Margit Kórház oltási koordináció vezetője, dr. Meszlényi-Kreka Judit szállodánk igazgatójához, Baldauf Csabához fordult segítségért.

  Tovább