Betöltés...
Zenebona tábor

Zenebona tábor

2022. 10. 05 - 2022. 10. 08.
3-10 éves korig

A tábor keretében az 3-10 év közötti gyerekek játékos zenei feladatokon vehetnek részt és megismerkedhetnek a zúgattyúval, a cserépdobbal, a maracassal és más érdekes hangszerekkel.

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

  • Szerdától szombatig generatív kreativitást megmozgató játékos zenei fejlesztés 45 percben. Megismerkedünk a hangszerekkel, hangszercsoportokkal, és végül, aki ügyes és kitartó hangszert is készíthet.
  • A foglalkozások közös hangszeres improvizációval fejeződnek be.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Utazzunk még! Ősszel.

Akciók egészen az őszi szünetig

4.8 / 5

www.facebook.com

“Két kislányunkkal mentünk (4 éves, 5 hónapos). Picit izgultam, mit csinálok a picivel 5 napig otthontól távol, de semmi különöset nem tapasztaltam. Felszabadultan és nyugodtan töltöttem 4 napot, nem volt olyan érzésem, hogy kinéznek onnan amiért gyerekkel vagyunk. Nem csak a szálloda, de a személyzet is bababarát, és ez az amitől az egész hely elfoglalt egy helyet a szívemben! Minden szükséges felszerelés van (babakocsi, babakád, fellépő, bili, wc szűkítő, külön bababüfé, babakonyha, ha mi szeretnénk főzni a piciknek). A gyerekmedence tökéletes, sok vizezős játékkal. Ovi a nagyobbaknak, tüneményes óvó nénikkel. Bobó és Mimi látogatásai még a felnőtteket is elvarázsolja.”

Szabó-Valkó Zita

Facebook, 2019. október 05.

  • Néma lesz a „Csendes wellness”

    Üzemszünet 2022.09.12-10.28 között. Október 28. után csak kiemelt időszakokban tart nyitva, visszavonásig.

    Tovább