Betöltés...
Zumbini hét

Zumbini hét

2019. 10. 21 - 2019. 10. 24.
0-8 éves korig

Hallottak már a színes, vidám, amerikai fejlesztő programról, a Zumbiniről? A tudományos kutatásokon alapuló program minden életszakasznak megfelelően fejleszti a gyermekeket. Harmonikusan kombinálja a kis- és nagymozgásokat, a földön ülős mondókákat, valamint az egész termet kitöltő nagy koreográfiákat. A játékos foglalkozásokon rengeteg színes eszközt, hangszert használunk, nagyon nagy szerepe van az egyéni kifejezésmódnak, az önbizalom növelésének. Nincsenek kötelezően elvégzendő feladatok, minden gyermek szabadon mozoghat.

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • 45 perces kötetlen, izgő-mozgó és játékos csoportos foglalkozás angolul:
  • Baba-mama órák (0-4 éves korig): az édesanyák is szeretik annak fesztelen hangulata, igazi kikapcsolódást biztosító szellemisége miatt, gyermekeket pedig elvarázsolja a sok színes eszköz és zene, melyeket használnak.
  • Iskola előkészítő program (4-8 éves korig): pre-school program egyedülálló lehetőséget kínál az ovis korosztálynak a játékos fejlesztésre. Angolul. Vidáman. 

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Ennivaló Nyár

Habzsoljuk az élményeket

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Nagyon szuper hely, maximálisan gyermekbarát! Most voltunk először, de az biztos, hogy jövünk még! Szállás, ételek, programok, vízi világ, személyzet mind-mind 5 *! ”

Kónyi Réka

Facebook, 2018. május 26.

 • Egy szülő, dupla kedvezmény

  Több mint 100 egyszülős család pihenhet kedvezményesen a Kolping Hotelben! 

  Tovább
 • Az „Év Családbarát szállodája” újra a Kolping Hotel!

  Az Utazó Magazin idén is díjazta a tavalyi év legjobb turisztikai szolgáltatóit, és hagyományteremtő céllal ezúttal először külhoni magyar étterem és szálláshely is kapott elismerést.

  Tovább