Betöltés...
Zumbini hét

Zumbini hét

2022. 10. 10 - 2022. 10. 13.
0-8 éves korig

A Zumbini program minden életszakasznak megfelelően fejleszti a gyermekeket. Harmonikusan kombinálja a kis- és nagymozgásokat, a földön ülős mondókákat, valamint az egész termet kitöltő nagy koreográfiákat. A játékos foglalkozásokon rengeteg színes eszközt, hangszert használunk, nagyon nagy szerepe van az egyéni kifejezésmódnak, az önbizalom növelésének. Itt nincsenek kötelezően elvégzendő feladatok, minden gyermek szabadon mozoghat.

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • 45 perces kötetlen, izgő-mozgó és játékos csoportos foglalkozás angolul:
  • Baba-mama órák (0-3 éves korig): az édesanyák is szeretik annak fesztelen hangulata, igazi kikapcsolódást biztosító szellemisége miatt, gyermekeket pedig elvarázsolja a sok színes eszköz és zene, melyeket használnak.
  • Iskola előkészítő program (4-8 éves korig): pre-school program egyedülálló lehetőséget kínál az ovis korosztálynak a játékos fejlesztésre. Angolul. Vidáman. 

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Vasárnapi érkezés és min. 4 éjszakás foglalás esetén édemes a párhuzamosan zajló Gyerekúszó Tábor foglalkozásaihoz is csatlakozni.

 • 30 perces gyerekúszó-foglalkozások csoportos bontásban hétfőtől péntekig

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Nép)mesés hétvége

Meseország bajban van. Segítsetek!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Egy hely, ahol lehetetlen előre köszönni még a szobaasszonynak is, mert mindig mindenhol azt figyelik, hogy mikor, miben segíthetnek! Egy baj van csak, a gyerekek sohasem akarnak innen haza menni... Legszívesebben ide költöznének.”

Gombaszögi Attila

Google, 2022. augusztus 16.

 • Néma lesz a „Csendes wellness”

  Üzemszünet 2022.09.12-10.28 között. Október 28. után csak kiemelt időszakokban tart nyitva, visszavonásig.

  Tovább