Betöltés...
Zumbini hét

Zumbini hét

2024. 05. 13 - 2024. 05. 16.
7 éves korig

A Zumbini program minden életszakasznak megfelelően fejleszti a gyermekeket. Harmonikusan kombinálja a kis- és nagymozgásokat, a földön ülős mondókákat, valamint az egész termet kitöltő nagy koreográfiákat. Itt nincsenek kötelezően elvégzendő feladatok, minden gyermek szabadon mozoghat.

Milyen foglalkozások lesznek a program ideje alatt?

 • 45 perces kötetlen, izgő-mozgó és játékos csoportos foglalkozás angolul:
  • Baba-mama órák (0-3 éves korig): az édesanyák is szeretik annak fesztelen hangulata, igazi kikapcsolódást biztosító szellemisége miatt, gyermekeket pedig elvarázsolja a sok színes eszköz és zene, melyeket használnak.
  • Iskola előkészítő program (4 év feletti ovisoknak): pre-school program egyedülálló lehetőséget kínál az ovis korosztálynak a játékos fejlesztésre. Angolul. Vidáman. 

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Vasárnapi érkezés és min. 4 éjszakás foglalás esetén édemes a párhuzamosan zajló Gyerekúszó Tábor foglalkozásaihoz is csatlakozni.

 • 30 perces gyerekúszó-foglalkozások csoportos bontásban hétfőtől péntekig

Kapcsolódó akciók

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

A kód neve: BÚÉK

Szünetzáró "Kütyü"-hét

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Valóban családbarát a szálloda, 10 éves nagyfiúnk ugyanúgy talált szórakoztató programot, mint 2 éves kislányunk....és szülőként nincs jobb érzés mint látni a gyerekek arcán az önfeledt mosolyt. ”

Eva Mezo

Facebook, 2019. július 26.

 • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

  A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

  Tovább
Familotel