Betöltés...

Dolgozzon velünk!

Néhány pozícióban szükségünk van erősítésre, keressük az új munkatársainkat.

Dolgozzon velünk!

Néhány pozícióban szükségünk van erősítésre, keressük az új munkatársainkat.

Kolping Hotel - Felszolgáló

Felszolgáló

Aki felszolgáló lett, hivatást választott. Igazi, vérbeli vendéglátóst keresünk a csapatunkba. Aki messziről üdvözli a törzsvendéget, aki emlékszik a kedvenc asztalra, és tudja, hogy a borlapot vagy teaválogatást érdemes ajánlani. Szeme mindig a pályán, ahol nálunk szép számmal szaladgálnak kisgyerekek is. A legkisebbekről is tudja, hogy ők is nagybetűs VENDÉGEK. Érti, és beszéli is nyelvüket. A mosolya akkor is őszinte, ha a vendég asztalánál kiborul a leves, vagy eltörik a mécses. Modern munkakörnyezetben, támogató, vidám csapatban csak úgy repülnek majd a munkanapok. Egy-egy rendezvény, gálavacsora, díszebéd színesíti a szakmai kihívások sorát.

Feladatok, elvárások, részletek >

Műszaki vezető

A Kolping Hotel vezetőségének egy fontos tagját keressük. Kulcspozíció ez a javából. Minden területtel együttműködik, és rajta múlik, hogy minden működik. A műszaki vezetőnk felel felújításért, karbantartásért, üzemeltetésért. Hűtés-fűtés-fény-víz felelőse. Ő annak a „láthatatlan” háttérnek a működtetője, ami a vendégek zavartalan pihenését, a társterületek zökkenőmentes műszaki működését biztosítja. Garantáltan nem lesz szó tartósan íróasztal mellett üldögélésről, a szálloda parkja több mint 10 hektár, műszaki vezetőnk munkanapja során feltűnik itt-ott a területen. Az ideális jelentkező látott már „belülről” szállodát, és vonzza a feladat sokrétűsége. Jó kiugrási lehetőség ez akár műszaki vezető mellett helyettesként eltöltött évek után is.

Feladatok, elvárások, részletek >

Kolping Hotel - Műszaki vezető

Kolping Hotel - Karbantartó

Karbantartó

Az ideális jelentkezőnek már az óvodában is csavarhúzó volt a jele. Ezermesterként a zökkenőmentes üzemelés kulcsembere. Szállodánkban a műszaki feladatok igazán izgalmasak, hiszen a „szokásos” szállodai üzletmeneten túl bőven akad itt kihívás a családos vendégek kényelmét szolgáló berendezések és eszközök miatt. (csúszdák, játszóházak, babakocsik, trambulinok….). Modern munkakörnyezetben, új technológiákkal dolgozhatnak csapatunk tagjai. Sőt a szálloda 10 hektáros parkja nemcsak növényritkaságaival és madárcsicsergéssel várja a területen mozgó műszakos kollégákat, de feladattal is ellátja őket, sőt a napi 10.000 lépést sem kell számolgatni, garantált.

Feladatok, elvárások, részletek >

Szobaasszony

Szállodában szobaasszonyként dolgozni igazi csapatmunkát jelent. Nálunk ezt fűszerezi, hogy feladataikat modern környezetben végzik, felújított épületekben, megfelelő eszközökkel. Sok dicséretet kapnak a vendégektől, akik szerint szobaasszonyaink mindig mosolygósak. Szállodánkról sokaknak az jut eszébe, hogy itt tényleg kiemelten figyelnek a tisztaságra. A jelenlegi helyzetben még inkább fókuszba került a tisztaság és a higiénia, ezért több fővel is bővítenénk a létszámot. Vannak, akik már 10-20 éve nálunk dolgoznak, és tapasztalatukkal mindig segítik az újonnan érkezőket. Jelentkezzen próbamunkára! Csak egy rövid önéletrajzot kérünk, és döntsön a helyszíni tapasztalatok alapján, hogy szívesen csatlakozna-e csapatunkhoz!

Feladatok, elvárások, részletek >

Kolping Hotel - Szobaasszony

Kolping Hotel - Főpincér

Főpincér

Erre a posztra olyan kollégát keresünk, aki érti, és érzi a vendéglátás lényegét. Aki ezt hivatásként választotta, és elhivatottsággal csinálja. Legyen a kisujjában a szakma minden alapja, és érezzen késztetést arra, hogy a 20 fős felszolgáló csapatot legjobb tudása szerint irányítsa. Nem telik el sok idő, és a 350 fős étteremben otthonosan mozog majd, ismerősként köszönti a törzsvendégeket, emlékszik a tegnapi kedvencre és az előző szilveszteri találkozásra is. Neve gyakran megjelenik majd a vendégek visszajelzéseiben is, hogy a „kedves Hölgy/Úr a vacsoránál, aki segített/aki elmondta/aki elintézte/aki ajánlotta/akinek azt köszönhetjük…”. Egy szó mint száz, ő az egyik nagyon fontos mozgatórugója a vacsoráknak, fogadásoknak, díszebédeknek, a Kolping Hotel gasztronómiájának.

Feladatok, elvárások, részletek >

Reggeliztető szakács

Van az úgy, hogy az ember este nem ér rá. Vagy azért, mert máshol is szükség van a munkájára, vagy hazavárja a családja. A reggeliztető szakács állást pont erre találták ki! A reggeli büfénk látványkonyhája a felkelő nap fényéből kap bőven, az itt dolgozók keze munkáján múlik, hogy csodásan induljon a vendégeink napja. A gazdag büfékínálatot pedig napról-napra változatosan elkészíteni igazi kihívás. Összeszokott csapatunkba szükségünk van erősítésre. Tapasztaltra, kezdőre, és mindenképpen koránkelőre.

Feladatok, elvárások, részletek >

Kolping Hotel - Reggeliztető szakács


Önt keressük?

Küldje el önéletrajzát

a pozíció megnevezésével a titkarsag@kolping.hotel.hu címre.

Ha jelenleg nem talál a meghirdetett pozíciók között Önhöz passzolót, önéletrajzát akkor is bátran juttassa el hozzánk érdeklődési körének megjelölésével. Dinamikusan fejlődő szolgáltatásainkhoz lehet, hogy pont Önre lesz szükségünk hamarosan!