Betöltés...

Dolgozzon velünk!

Gőzerővel készülünk az újranyitásra! A kényszerű üzemszünet alatt csapatunk csaknem hiánytalanul egyben maradt, és alig várjuk, hogy végre azt csinálhassuk, amihez igazán értünk! Néhány pozícióban azonban szükségünk van erősítésre, keressük az új munkatársainkat.

Dolgozzon velünk!

Gőzerővel készülünk az újranyitásra! A kényszerű üzemszünet alatt csapatunk csaknem hiánytalanul egyben maradt, és alig várjuk, hogy végre azt csinálhassuk, amihez igazán értünk! Néhány pozícióban azonban szükségünk van erősítésre, keressük az új munkatársainkat.

Kolping Hotel - Felszolgáló

Felszolgáló

Aki felszolgáló lett, hivatást választott. Igazi, vérbeli vendéglátóst keresünk a csapatunkba. Aki messziről üdvözli a törzsvendéget, aki emlékszik a kedvenc asztalra, és tudja, hogy a borlapot vagy teaválogatást érdemes ajánlani. Szeme mindig a pályán, ahol nálunk szép számmal szaladgálnak kisgyerekek is. A legkisebbekről is tudja, hogy ők is nagybetűs VENDÉGEK. Érti, és beszéli is nyelvüket. A mosolya akkor is őszinte, ha a vendég asztalánál kiborul a leves, vagy eltörik a mécses. Modern munkakörnyezetben, támogató, vidám csapatban csak úgy repülnek majd a munkanapok. Egy-egy rendezvény, gálavacsora, díszebéd színesíti a szakmai kihívások sorát.

Feladatok, elvárások, részletek >

Textilszállító

A szennyes és tiszta ruha körforgásában textilszállítónk egy pótolhatatlan fogaskerék. Saját mosodánk és a vendégek szobái között ő állandóan úton van. Szerencsére nem gyalog kell megtennie ezt a sok rövid oda-vissza utat, ő az egyetlen kiváltságos, aki autózhat a parkban! A karizmot súlyzók helyett zsákok építik majd, a munkanapokat a szobák tisztaságáért felelős hölgykoszorú társasága színesíti. A gyerekbarát berendezéseink körül mindig akad valami apró javítanivaló, ahol a textilszállítónk ezermesteri képességeit is megcsillogtathatja. 

Feladatok, elvárások, részletek >

Kolping Hotel - Textilszállító

Kolping Hotel - Gyógymasszőr

Gyógymasszőr

A Kolping Hotel vendégeinek testi-lelki feltöltődésért a Hanami csapata felel. A szépség és egészség nagykövetei dolgoznak itt, akik pontosan tudják, hogy milyen sok múlik az odafigyelésen és a szakértelmen. Masszőreink pedig igazi varázslók, hiszen tudásukkal kortól és nemtől függetlenül bárkit képesek egy pillanat alatt kikapcsolni. Natur és bio minősítésű olajokkal dolgozhatnak, és lenyűgöző masszázs szobák adnak méltó környezetet a munkájukhoz. Várjuk azt a gyógymasszőr kollégánkat, aki szívesen erősítené a csapatot 2 erős kezével, szaktudásával és nagyszerű társaságával.

Feladatok, elvárások, részletek >

Karbantartó

Az ideális jelentkezőnek már az óvodában is csavarhúzó volt a jele. Ezermesterként a zökkenőmentes üzemelés kulcsembere. Szállodánkban a műszaki feladatok igazán izgalmasak, hiszen a „szokásos” szállodai üzletmeneten túl bőven akad itt kihívás a családos vendégek kényelmét szolgáló berendezések és eszközök miatt. (csúszdák, játszóházak, babakocsik, trambulinok….). Modern munkakörnyezetben, új technológiákkal dolgozhatnak csapatunk tagjai. Sőt a szálloda 10 hektáros parkja nemcsak növényritkaságaival és madárcsicsergéssel várja a területen mozgó műszakos kollégákat, de feladattal is ellátja őket, sőt a napi 10.000 lépést sem kell számolgatni, garantált. 

Feladatok, elvárások, részletek >

Kolping Hotel - Karbantartó

Kolping Hotel - Kertész

Kertész

Egyszer régen kiszámoltuk, hogy a parkunkban van kb 10.000 cserje, 1.000 örökzöld, 200 fa, 2.000 hagymás, 8.000 évelő növény és 20.000 egynyári virág. A számok azóta biztosan nem pont ugyanezek, hiszen a park folyamatosan változik. Annyiban biztos lehet a jelentkező, hogy itt lesz dolga sok-sok növényritkasággal, sőt különleges ősmagyar gyümölcsfákkal is. A napjait a pillangókertünk virágai színesítik majd! Jó gazda módjára tevékenykedhet Mimi kertjében, ahol a saját konyhánkra is termelünk zöldségeket, gyümölcsöket. Igazi fénypontja a napnak, amikor a szállóvendégek gyerekei programra jönnek a kertbe, és leszüretelik a jól végzett munka gyümölcsét.

Feladatok, elvárások, részletek >


Önt keressük?

Küldje el önéletrajzát

a pozíció megnevezésével a titkarsag@kolping.hotel.hu címre.

Ha jelenleg nem talál a meghirdetett pozíciók között Önhöz passzolót, önéletrajzát akkor is bátran juttassa el hozzánk érdeklődési körének megjelölésével. Dinamikusan fejlődő szolgáltatásainkhoz lehet, hogy pont Önre lesz szükségünk hamarosan!