Betöltés...

Dolgozzon velünk!

Néhány pozícióban szükségünk van erősítésre, keressük az új munkatársainkat.

Dolgozzon velünk!

Néhány pozícióban szükségünk van erősítésre, keressük az új munkatársainkat.

Kolping Hotel - Uszodagépész

Uszodagépész

Az ő munkakörében a víz az úr! Vagy inkább ő a víz ura. Munkájával biztosítja, hogy a szálloda vendégei gondtalanul pihenhessenek a wellness részlegen. Gondoskodik a megfelelő vízminőségről, zökkenőmentes működésről. Elvégzi a fürdő területén a szükséges kisjavításokat. Általában saját „birodalmában”– az uszoda gépházban - tevékenykedik, de szükség esetén megoldóemberként lép fel a vendégtérben is. Munkáját az úszómesterekkel és a wellness részleg tisztaságáért felelős kollégákkal együtt csapatban végzi.

Feladatok, elvárások, részletek >

Karbantartó

Az ideális jelentkezőnek már az óvodában is csavarhúzó volt a jele. Ezermesterként a zökkenőmentes üzemelés kulcsembere. Szállodánkban a műszaki feladatok igazán izgalmasak, hiszen a „szokásos” szállodai üzletmeneten túl bőven akad itt kihívás a családos vendégek kényelmét szolgáló berendezések és eszközök miatt. (csúszdák, játszóházak, babakocsik, trambulinok….). Modern munkakörnyezetben, új technológiákkal dolgozhatnak csapatunk tagjai. Sőt a szálloda 10 hektáros parkja nemcsak növényritkaságaival és madárcsicsergéssel várja a területen mozgó műszakos kollégákat, de feladattal is ellátja őket, sőt a napi 10.000 lépést sem kell számolgatni, garantált.

Feladatok, elvárások, részletek >

Kolping Hotel - Karbantartó


Önt keressük?

Küldje el önéletrajzát

a pozíció megnevezésével a titkarsag@kolping.hotel.hu címre.

Ha jelenleg nem talál a meghirdetett pozíciók között Önhöz passzolót, önéletrajzát akkor is bátran juttassa el hozzánk érdeklődési körének megjelölésével. Dinamikusan fejlődő szolgáltatásainkhoz lehet, hogy pont Önre lesz szükségünk hamarosan!