Betöltés...

Álláslehetőség

Családbarát munkahely

A Kolping Hotel vezetősége a munkatársak felé is családbarát szemlélettel fordul, ami az idegenforgalomban különösen nehéz feladat. Hiszen dolgozni kell hétvégén és ünnepnapokon, reggel és este, a nagy vendéglétszám mellett a figyelem egy pillanatra sem lankadhat. Családbarát személyzeti politikánk számos olyan elemet tartalmaz, ami figyelembe veszi, hogy a munkatársaknak is van családja.

Szakértelem és empátia

A szakmai tudás az első lépcső, de bármilyen Kolping-állás betöltéséhez érteni kell a családok nyelvén. Nálunk egy recepciós nem kiadja a szobakulcsokat, hanem ismerősként köszönti a törzsvendégeket, a szobaasszony nem csupán kitakarít, hanem tiszta otthont teremt egy kisbaba érkezéséhez, a szakácsok nem csupán vacsorát készítenek, hanem kedvenceket főznek, és még sorolhatnánk hosszasan. Sikerünk titka, hogy ezt a napi pluszt minden kollégánk igyekszik hozzátenni a csapat munkájához.

Dolgozzon velünk!

Ha szívesen dolgozna csapatunk tagjaként, küldje el önéletrajzát a titkarsag@kolping.hotel.hu címre.
Főiskolások, egyetemisták! Gyakornokképzés keretében nálunk is eltölthetik szakmai gyakorlatukat.

Lehet, hogy pont Önt keressük?

Műszaki dolgozó

Rugalmas munkaidős, éves állásra keressük műszaki dolgozó kollégánkat. Nálunk felújított munkakörnyezetben, jó csapatban dolgozhat.
Feladat: villany-, víz- és fűtésszerelési munkák, általános karbantartói feladatok ellátása.
Előny: vízgépész végzettség, szakmai tapasztalat, német/angol nyelvtudás.

Szobaasszony

6 és 8 órás, valamint 8 órás kétműszakos munkarendbe (6.00-14.20-ig, illetve 11.30-20.00-ig) vagy csak délutános szobaasszonyt keresünk éves állásra. Nálunk felújított munkakörnyezetben, jó csapatban dolgozhat.
Előny: német nyelvtudás

Felszolgáló

Teljes munkaidős, éves állásra keressük felszolgáló kollégánkat Gastro Design 2016 különdíjas éttermünkbe. 
Előny: német nyelvtudás, Flexys rendszer ismerete.

A fényképpel ellátott magyar nyelvű szakmai önéletrajzát, motivációs levéllel a Kolping Hotel Kft, 8394 Alsópáhok, Fő u. 120. vagy a titkarsag@kolping.hotel.hu cím egyikére küldheti. Pályázatának elbírálását követően döntésünkről írásban értesítjük. Jelentkezésén tüntesse fel, hogy melyik állásra jelentkezik.

Jelentkezési határidő: június 1.

Nyári animátor

Talpraesett , sportos animátor fiúkkal bővítenénk csapatunkat! Szerezz szakmai tapasztalatot a családbarát Kolping Hotelben egy fiatal, dinamikus csapatban.
Itt a helyed, ha: szereted a gyerekeket szeretsz sportolni, beszélsz németül és/vagy angolul, strapabíró vagy.
Amit kínálunk: korrekt bér, szállás szükség esetén, napi 3x étkezés.
Nálunk felejthetetlen nyarad lesz!

A fényképpel ellátott magyar nyelvű önéletrajzod a Kolping Hotel Kft, 8394 Alsópáhok, Fő u. 120. vagy programszervezőnknek, Gerlei Évának a program@kolping.hotel.hu cím egyikére küldheted. Ha kérdésed van, tedd fel bátran: + 36 20 4000 617

Jelentkezési határidő: május 31.

A munkavállalók toborzásával kapcsolatos adatkezelési tájékoztató a munkáltató székhelyén megtekinthető.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Ennivaló Nyár

Habzsoljuk az élményeket

4.8 / 5

www.facebook.com

“Az ételek finomak és bőségesek, mindenki talál kedvére valót. A szobák kényelmesek és tiszták. Wellness részleg nem csak a családok igényeit elégíti ki, a csendes wellness kimondottan felnőttekre gondol. Kisebb és nagyobb konferenciák, workshopok lebonyolítására is minden szempontból alkalmas a szálloda.”

Polyák Tamás, minőségirányítási igazgató

AXIÁL Kft., 2018. június 14.

  • Mit jelent, hogy a Kolping Hotel az Év Szállodája?

    Ez nem csupán egy újabb díj, amit bekeretezve a falra teszünk.
    Tovább
  • Ne veszítse el SZÉP Kártya egyenlegét, költse el családi pihenésre most!

    Tudta? A 2017-ben feltöltött SZÉP Kártya összegeket 2019. május 31-ig költhetik el a családok. Használja fel nálunk. Megéri!
    Tovább