Betöltés...

Bobo Fun Park

Adrenalin Aréna

A Balaton aktív szabadidő központja a Kolping Hotel közvetlen szomszédjában. Egy fedett élménypark, ahol az időjárás nem szab határt a kalandoknak. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Bátorságpróba és szórakozás. Fedezd fel!

Bobo Fun Park

Adrenalin Aréna

A Balaton aktív szabadidő központja a Kolping Hotel közvetlen szomszédjában. Egy fedett élménypark, ahol az időjárás nem szab határt a kalandoknak. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Bátorságpróba és szórakozás. Fedezd fel!

Több mint 30 attrakció 3 emelt magasságban 3000 m2-en!

FUN WALLS
Interaktív mászófalak

Kapaszkodj, ez tetszeni fog! 11 mászófal tele izgalmas kihívásokkal. Már a megjelenésük se mindennapi. Csupa szín és forma, különböző nehézségű útvonalak.  Juss fel egészen a tetejéig! Még több izgalomra vágysz? Sétálj felhőkarcolókon vagy ugorj 8 méter magasból egy bokszzsákra! 

ROPES COURSE
Kötélpálya minden évszakban és időben

Kötélből vannak az idegeid? Akkor teszteld az ügyességedet ezen a különleges, beltéri akadálypályán! Az egész aréna a lábaid alatt hever, fantasztikus látvány ez a színes kavalkád. Sétálj át a dzsungel hídon, bújj az alagútba, egyensúlyozz!

TRAMBULIN
Csak fel és egyre magasabbra

Mit nekünk gravitáció! A trambulin pályán nincsenek elérhetetlen magasságok. Élvezd a repülésélmény szabadságát, ugrálj, amíg bírod szusszal! A ValoJump segítségével a virtuális világban is igazi szuperhősként mozoghatsz. Csak ugorj bele a videójátékba! Készen állsz a nem mindennapi kalandra?

MULTIBALL
Interaktív sportjáték

A labdasportokat és a videójátékokat úgy ötvöztük ebben a teremben, hogy a mozgás egyben szórakozás is legyen. Tengeri kalandban vennél részt vagy inkább bombát hatástalanítanál időre? Koncentrálj, célozz és lőj! Itt a legpontosabb labdajátékos győz.

SOFT PLAY
Óriás játszóház ovisoknak, kisiskolásoknak

Ki jön velünk egy dzsungel-túrára? Ezt a különleges élménybirodalmat több oldalról is megközelítheted. 3 emeletnyi kaland kifejezetten ovisoknak és kisiskolásoknak tervezve.

VR SZIMULÁTOROK
Fel a szemüveget, indul a fantasztikus utazás!

Itt nincs lehetetlen és nincsenek távolságok. Csak egy szemüveg választ el a világ legizgalmasabb hullámvasútjától. Sétálj egy felhőkarcoló építkezésén, pattanj repülőre, vágd lézerkarddal ketté a feléd érkező elemeket!

... és még sok további aktív szórakozási lehetőség 6-106 éves korig.

Bizonyos játékelemek használata min. életkorhoz, magassághoz vagy súlyhoz kötött.
Egyes attrakciókhoz külön belépő vagy zseton vásárlása szükséges.

Mielőtt indulsz, jó ha tudod

• Az Aréna szerdától vasárnapig látogatható, külön belépőjeggyel. Iskolaszünetekben és hosszú hétvégéken a park minden nap nyitva. A napot 2 négyórás játékidőre osztjuk: 10:00-14:00 és 15:00-19:00.

• A jegyek egyszeri belépésre érvényesek, és a választott játékidőben max. 4 óra játékidőt tartalmaznak. A Kolping Hotel vendégeinek előnye: a 4 órás jegy áráért a választott napon a délelőtti és délutáni játékidőben, többször is átmehetnek.

• Születésnaposoknak ingyenes belépés! Az ünnepeltnek 1 Aréna belépő ingyenes, ami a születésnap előtti és utáni 7 napos időszak alatt 1 jegy egy alkalommal váltható meg. 

• Az Aréna belépővel ezeket az attrakciókat a teljes játékidő alatt szabadon használhatod: Bobo Boulder, Trambulin, Soft Play, Ninja pálya, Lézer labirintus, MultiBall, ValoClimb, ValoJump, Wave Climb, Baby World, Focipálya, a közlekedő terekben lévő csúszdák és mászórámpák.

• 6 éves kortól az Adrenalin+ belépővel az előbbieken túl további attrakciókat is kipróbálhattok: Ropes Course, Fun Walls, Skyscraper Walk, Jump in the Air, Geometrix, Barlang, Dream Walls (kültéri mászófalak).

• A játéktérbe csak a Bobo Fun Parkban vásárolt speciális csúszásgátló zokniban léphetsz be. Benti használatú sportcipő a táskádban mindenképp legyen, hiszen a mászófalakra és a kötélpályára csak ebben mehetsz fel. 

• Belépés előtt felelősségvállalási nyilatkozat aláírása szükséges. 10 éves kor alatt gyerek a parkot csak felnőtt kísérettel látogathatja, 10-18 éves kor között csak felnőtt felelősségére és kifejezett engedélyével. 

• A pénztárban bankkártyával, OTP, K&H, MKB SZÉP kártyával, és készpénzzel is tudsz fizetni. Szobaszámlára a belépőjegyeket és a Fun Parkban történt fogyasztást nem tudjuk terhelni.

mezes


Készen állsz a kihívásra? Várunk!

Bobo Fun Park - Adrenalin Aréna
8394 – Alsópáhok, Kolping utca
+36-70-6619-150 | fun@bobofunpark.hu | www.bobofunpark.hu www.bobofunpark.hu