Betöltés...

Hotel | Spa | Adrenalin

Most csomagban kedvezőbb!

Hatalmas játékbirodalmunk és élményfürdőnk medencéi egész évben közös kalandra hívnak. Időjárásfüggetlen programjaink mellett a park sok-sok szabadtéri játékhelyszíne is izgalmas kalandokat tartogat: pedálos gokartok, ugra-bugra placc, játszóterek... Kihagyhatatlan extra: a szomszédos Bobo Fun Park adrenalin arénája.

Hotel | Spa | Adrenalin

Most csomagban kedvezőbb!

Hatalmas játékbirodalmunk és élményfürdőnk medencéi egész évben közös kalandra hívnak. Időjárásfüggetlen programjaink mellett a park sok-sok szabadtéri játékhelyszíne is izgalmas kalandokat tartogat: pedálos gokartok, ugra-bugra placc, játszóterek... Kihagyhatatlan extra: a szomszédos Bobo Fun Park adrenalin arénája.

Közös élmények az újévben is

Évkezdő tipp: márciusig a legjobb árainkból adjuk a kedvezményt!

Maradjunk még! Megéri.
2023.01.08-03.12.

Ugorjon fejest mindjárt az év elején a családi élményekbe! Épp csak belekóstol a kalandokba, vagy akár több napig is élvezettel lubickol benne? Ön dönt – mi pedig szállítjuk választásához a kedvezményeket! Vasárnaptól csütörtökig 3 éjszakára 15% kedvezménnyel foglalhat. Maximális árelőny 4 éjszakánál 20% - akár a hétvége érintésével is!

Akciósan foglalok >

Szülőknek is jár a romantika!
2023.02.10-12.

Valentin nap hétvégéjén apa végre nem siet munkába, és anya is fordíthat egy kis időt saját magára. A szálloda szépség- és egészségközpontja a felnőttek kedvenc „búvóhelye”. Amíg a gyerekek a szakképzett óvónénikkel, animátorokkal játszanak, a szülőknek is juthat egy kis énidő. Sőt, akár újra felfedezhetik a kettesben töltött idő szépségét.

Hétvégén utazunk >

Farsangi mulatság
2023.02.17-19.

Aki szeret bolondozni, kapja magára a maskaráját (na jó, elég, ha a bőröndbe bepakolja) és meg se álljon Bobóországig! Jöhetnek az oviban jól bevált jelmezek: pillangók, hercegnők, kalózok, tűzoltók együtt ropják a táncot a kis dínókkal, katicákkal. A felvonulás olyan jó móka, apa közben videózza! Hopp, Bobó is beöltözött? Fel se tűnik a sok fura alak között! 

Hétvégén utazunk >

Stoller® Babaúszó Tábor
2023.02.19-24.

A Stoller® Babaúszó Akadémia jól bevált módszere csábítja vízbe a kisbabás családokat. Ha a kicsi elmúlt már 2 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen felfedezni a víz alatti világot! Kezdőket és gyakorlott babaúszókat is várunk. A tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most 20% kedvezménnyel foglalhat!

Babával utazunk >

Kezes-lábas játszóház
2023.03.03-05.

Karácsony óta tudjuk, hogy egy egész karácsonyfa kivilágítható a biciklihajtás energiájával. A 2. kerületben sokan csodájára jártak az ötletes ünnepi dekorációnak. De mi a helyzet kedvenc elektromos játékainkkal? A kezes-lábas játszóház ezeket is újraálmodta, és biztosan állíthatjuk, így saját erővel hajtva még élvezetesebbek. Próbáljuk ki együtt ezen a hétvégén!

Hétvégén utazunk >

Mint a mesében - akár -15%!
2023.03.12-19.

Március 15. napja idén éppen szerdára esik. Mit írjunk fel „receptre”, hogy egy szerdából tavaszköszöntő pihenés legyen? Kockázatok itt bizony nincsenek, de érdemes megkérdezni a családtagokat, hogy el tudnak-e szabadulni egy pár napra a hétköznapok feladataiból. Annyi biztos, hogy elég volt a télből! Mesés tavasz-köszöntő praktikákkal és akcióval is készülünk 3 éjre 10% kedvezménnyel, 4 éjszakára -15%!

Akciósan foglalok >

Bobo Fun Park - Adrenalin Aréna a szomszédban

Foglalja a szobához - csomagban kedvezőbb!

Új, fedett Adrenalin Aréna a hotel közvetlen szomszédságában. A Balaton legmenőbb fedett élményparkjában 3 emeletnyi magasságban 30 attrakció várja a család minden tagját: interaktív mászófalak, beltéri kötélpálya, lézerlabirintus, „igazi” barlang, trambulin mezők, és sok más izgalmas aktivitás. A 3000 m2-es aréna önmagában egy vizuális sokkhatás. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Válassza 4 órás családi belépőt tartalmazó kedvezménycsomagunkat már szobafoglaláskor!

Megnézem >

Bobo Fun Park

Kényelmes érkezés, felfedezésre váró környék

  • az M7 autópályától mindössze 20 km-re, Keszthely és a Kis-Balaton közvetlen közelében
  • Hévíz, a világ legnagyobb természetes termál tava egy hosszabb sétányira (nyáron 34°C, télen 24°C)
  • Balatoni strandoló és kirándulóhelyek a közelben
  • a sümegi és szigligeti vár, a Kis-Balaton Látogatóközpont, számos kalandpark, termál- és élményfürdő egy rövidebb autóútnyira
Kolping Hotel megközelíthetőség


Még nem tudja pontosan mikor pihenne?

Ajánlataink között biztosan megtalálja a családjának legmegfelelőbbet.

Mutasd az összes ajánlatot

Ajánlatunk kötelezettségmentes - tájékozódjon árainkról online, kényelmesen!