Betöltés...

Utazzunk még. Ősszel is!

Mert minden élményt nem lehet egyetlen nyárba belesűríteni. Az évszakváltás csak a naptárban látszik meg, a bobóországi élményeken nem. Jönnek az őszi akciók, a legkedveltebb tematikus programok, és aktív kalandok minden időjárásban a szomszédos Adrenalin Arénában.

Utazzunk még. Ősszel is!

Mert minden élményt nem lehet egyetlen nyárba belesűríteni. Az évszakváltás csak a naptárban látszik meg, a bobóországi élményeken nem. Jönnek az őszi akciók, a legkedveltebb tematikus programok, és aktív kalandok minden időjárásban a szomszédos Adrenalin Arénában.

Akár 20% kedvezmény az őszi szünetig!

Akár 20% kedvezmény!
2021.09.05-10.22.

Folytatjuk. Ősszel is! A gokartpedálok ugyanúgy pörögnek, a mászócsúcs is meghódításra vár. A vizes játszótéren még a bújócska is izgalmasabb, a kígyócsúszda pedig egyenesen megunhatatlan. Ráadásul őszi akciónkban 15% kedvezmény jár a min. 3 éjszakás hétköznapi foglalásokra4 éjtől -20%, akár a hétvége érintésével is.

Akciósan foglalok

Szünetindító hétvége
2021.10.22-24.

Le az ovis batyut és az iskolatáskát, fel a széles mosolyt, indul az őszi szünet! Mi segítünk azonnal vakáció üzemmódba kapcsolni. A kicsiket bábszínházzal szórakoztatjuk, a nagyobbacskákkal Mutyi bohóc tréfáin nevetünk. Közben persze lesz kézműveskedés, családi pancsolás és gokartokkal száguldozás. Na meg minden más, mint amit otthon, a hétköznapokon megszokhattunk.

Hétvégén pihennék

Őszi szünet
2021.10.24-29.

Ovis, kisiskolás vagy épp már nagykamasz? Animátor csapatunk minden korosztályt külön szórakoztat. Lesz itt kúszás, mászás, gokartokkal szlalomozás, móka-kacagás, családi csobbanás - egyszóval minden amire tanév közben nem jut idő. Maradt még energia? Irány a szomszédos Bobo Fun Park Adrenalin Arénája!

Szünetben utazunk

100% visszatérítési garancia - velünk biztonságban tervezhet!
Könnyített fizetési- és lemondási feltételek >

Kell -e védettségi igazolvány? A pihenés alatt milyen biztonsági intézkedések lesznek?
Olvassa el válaszainkat a leggyakrabban feltett kérdésekre!

Bobo Fun Park - Adrenalin Aréna a szomszédban!

Új, klimatizált Adrenalin Aréna a hotel közvetlen szomszédságában. A Balaton legmenőbb fedett élményparkjában 3 emeletnyi magasságban 30 attrakció várja a család minden tagját: interaktív mászófalak, beltéri kötélpálya, lézerlabirintus, „igazi” barlang, trambulin mezők, és sok más izgalmas aktivitás. A 3000 m2-es aréna önmagában egy vizuális sokkhatás. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Szállóvendégeknek extra előnyök!

Megnézem >

Bobo Fun Park

Kényelmes érkezés, felfedezésre váró környék

  • az M7 autópályától mindössze 20 km-re, Keszthely és a Kis-Balaton közvetlen közelében
  • Hévíz, a világ legnagyobb természetes termál tava egy hosszabb sétányira (nyáron 34°C, télen 24°C)
  • Balatoni strandoló és kirándulóhelyek a közelben
  • a sümegi és szigligeti vár, számos kalandpark, termál- és élményfürdő egy rövidebb autóútnyira
Kolping Hotel megközelíthetőség


Még nem tudja pontosan mikor pihenne?

Ajánlataink között biztosan megtalálja a családjának legmegfelelőbbet.

Mutasd az összes ajánlatot

Ajánlatunk kötelezettségmentes - tájékozódjon árainkról online, kényelmesen!