Betöltés...

Hotel | Spa | Adrenalin

Most csomagban kedvezőbb!

Hatalmas játékbirodalmunk és élményfürdőnk medencéi egész évben közös kalandra hívnak. Időjárásfüggetlen programjaink mellett a park sok-sok szabadtéri játékhelyszíne is izgalmas kalandokat tartogat: pedálos gokartok, ugra-bugra placc, új játszóterek... Kihagyhatatlan extra: a szomszédos Bobo Fun Park adrenalin arénája.

Hotel | Spa | Adrenalin

Most csomagban kedvezőbb!

Hatalmas játékbirodalmunk és élményfürdőnk medencéi egész évben közös kalandra hívnak. Időjárásfüggetlen programjaink mellett a park sok-sok szabadtéri játékhelyszíne is izgalmas kalandokat tartogat: pedálos gokartok, ugra-bugra placc, új játszóterek... Kihagyhatatlan extra: a szomszédos Bobo Fun Park adrenalin arénája.

Családi kapcsolódás és énidő - egész évben!

Utazzunk még! Ősszel.
2023.09.01-10.20

Mert minden élményt nem lehet egyetlen nyárba belesűríteni. Az évszakváltás csak a naptárban látszik meg, a bobóországi élményeken nem. Ráadásul őszi akciónkban min. 3 éj foglalása esetén 15% kedvezmény jár a hétköznapi éjszakákra. Extra árelőny a min. 4 éjszakás pihenésekre: 20% kedvezmény az egész hétre! 

Ősszel utazunk >

Októberi hosszú hétvége
2023.10.20-23.

Jön, jön, jön! Az ősz első hosszú hétvégéje. Amikor nem csak a gyerekek örülhetnek a szünetnek, de a szülőknek is jár az extra kikapcsolódás. Az örök kedvenc Bobóország és a kézműves foglalkozások mellett hatalmas parkunk minden szegletében pörögnek a programok - egészen estig

Hosszú hétvégézünk >

Őszi szünet - Iskolapadból az adrenalin arénába
2023.10.27-11.05.

Merre hosszabbítsuk az ünnepnapot? Most akár 2 nap szabadság is elég egy hosszabb pihenéshez, töltődjenek fel közös élményekkel! Lesz itt kalózkaland a játszótéren, gokartokkal szlalomozás, móka-kacagás, családi csobbanás. Maradt még energia? Irány a szomszédos Bobo Fun Park Adrenalin Arénája!

Ünnepnapot hosszabbítunk >

Születésnapi hétvége
2023.10.06-08.

Duplán ünnepelünk! Azt, hogy egy kis csapat nagy álma nemcsak hogy megvalósult ezen az alsópáhoki domboldalon, de az elmúlt 27 év alatt a családok második otthona lett. És aki velünk tart, részese lehet egy különleges házassági évfordulónak is. Ahol a házastársak khmmm…. vízilovak! Hiszen házigazda párosunk Bobó és Mimi 7 éve ekkor mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Születésnapi hétvége >

1 nagyi/papi ingyen pihen
2023.09.10-12.20.

3 generáció, háromszoros élmény! A nagycsaládos pihenés legnagyobb kincse, hogy minden családtag együtt és külön-külön is feltöltődhet. Aki már próbálta, évről évre visszatér a mamával vagy papával. Aki még nem, annak itt egy remek lehetőség a tesztelésre: szeptember elejétől egészen a téli ünnepekig min. 2 éj foglalása esetén 1 nagyszülő a családdal ingyen pihenhet!

Nagyival / papival utazunk >

Csak én és a gyerek(ek)
2023.09.10-10.20.

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel mi mindent megteszünk, hogy az szülőként is pihentető legyen. Az otthoni kényelem nálunk természetes, mint ahogy a bőséges reggeli és vacsora is. A közös élményekhez megszervezzük a programokat, és gyerekfelügyeletünknek köszönhetően akár egy kis énidőhöz is juthat! Kedvezményes szobaárak gyerek(ek)kel egyedül utazóknak!

Egyedül utazom a gyerek(ek)kel >

Bobo Fun Park - Adrenalin Aréna a szomszédban

Foglalja a szobához - csomagban kedvezőbb!

Új, fedett Adrenalin Aréna a hotel közvetlen szomszédságában. A Balaton legmenőbb fedett élményparkjában 3 emeletnyi magasságban 30 attrakció várja a család minden tagját: interaktív mászófalak, beltéri kötélpálya, lézerlabirintus, „igazi” barlang, trambulin mezők, és sok más izgalmas aktivitás. A 3000 m2-es aréna önmagában egy vizuális sokkhatás. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Válassza a 2x4 órás családi belépőt tartalmazó kedvezménycsomagunkat már szobafoglaláskor!

Megnézem >

Bobo Fun Park

 
 
 

Bababarát szobák és családi lakosztályok

A családi lakosztályokban külön légterű, színes gyerekszobák várják a kicsiket, de kétágyas szobáink is otthoni kényelmet biztosítanak a babás pihenéshez. Valamennyi hasznos gyerekfelszerelést már érkezésre a szobában készítünk.

Mutasd a szobákat >

 

Élményfürdő a családi pancsoláshoz

Itt a fürdő nem csak a nevében élmény, hanem a családi szórakozás legfontosabb színtere. Színes vízköpők várják a pancsolóban a legkisebbeket, a nagyobbak alagútba bújnak és vízipisztollyal lőnek célba a vizes játszótéren

Mutasd a fürdőt >

 
 

Bobóország többtermes játékbirodalma

Bobóország hatalmas játszóházában az óvó nénik kreatív tárháza kifogyhatatlan. Minden napra egy ötlet, amit a gyerekek lelkesen készítenek. És a szomszédban ott az emeletes játékvár hatalmas energialevezető zónája.

Mutasd a játszóházat >

Kényelmes érkezés, felfedezésre váró környék

  • az M7 autópályától mindössze 20 km-re, Keszthely és a Kis-Balaton közvetlen közelében
  • Hévíz, a világ legnagyobb természetes termál tava egy hosszabb sétányira (nyáron 34°C, télen 24°C)
  • Balatoni strandoló és kirándulóhelyek a közelben
  • a sümegi és szigligeti vár, a Kis-Balaton Látogatóközpont, számos kalandpark, termál- és élményfürdő egy rövidebb autóútnyira
Kolping Hotel megközelíthetőség


Még nem tudja pontosan mikor pihenne?

Ajánlataink között biztosan megtalálja a családjának legmegfelelőbbet.

Mutasd az összes ajánlatot

Ajánlatunk kötelezettségmentes - tájékozódjon árainkról online, kényelmesen!