Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

...mindent megteszünk, hogy az szülőként is pihentető legyen. És mindez már a készülődésnél elkezdődik, hiszen nem kell a fél háztartást becsomagolni. Az otthoni kényelem a gyerekek ellátását megkönnyítő felszerelésekkel nálunk természetes, mint ahogy a bőséges reggeli és vacsora is - persze a legnagyobb gyerekkedvencekkel. De ez még csak a kezdet. A közös élményekhez megszervezzük a programokat, és gyerekfelügyeletünknek köszönhetően akár egy kis énidőhöz is juthat!

Tovább az ajánlathoz

Egyből a legjobb

Mini-szabi 15% kedvezménnyel

Tavasszal csak néhány nap szabadság fér bele? Hozza ki a legtöbbet belőle! A hatalmas játszóház, a napi kézműves foglalkozások és a családi pancsolás mellett minden héten más tematikus programsorozattal színesítjük az élményeket. Hangszerekkel ismerkedünk és közösen zenélünk, a gyerekúszó foglalkozásokon víz alatti kincseket keresünk, a babamaratonon a kis versenyzőknek hangosan drukkolunk, és a drámajátékokon a mesék varázslatos birodalmában kirándulunk. Nincs tesó? Sebaj. Szállodánk 10 hektáros parkjában mindig akad játszótárs.

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Fele áron dupla élmény

Olyan gyorsan nőnek! És milyen jó visszaidézni, amikor még fele ekkorák voltak, ugye? Májusban egy pillanatra mi is visszaforgatjuk az időkereket, hiszen hétköznapokon, min. 3 éjszaka foglalása esetén minden gyerek féláron pihenhet! De időgépünk csak az árakat csökkentette le, az élmények közben duplájára nőnek. Bobóország tengernyi játéka, állandó programjai és hatalmas parkunk szabadtéri lehetőségei hetente változó tematikus foglalkozásokkal is kiegészülnek. Válasszanak belőle kedvükre!

Tovább az ajánlathoz

Ha anya boldog, mindenki boldog!

Hahóóóó! Anyák napja van!

Talán vicces közhely, hogy anya hangulata alakítja a családi lelkiállapotot. De azért torpanjunk meg az igazságtartalmánál: a kiegyensúlyozott anya szuper játszótárs, társasjáték partner, lelki támasz és odaadó feleség. De mikor is töltődnek az „elemek” anyában? Talán pont egy ilyen hétvégén, amikor neki semmi dolga. Csak, amihez kedve van. 

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor - játékosan, ovisoknak

Minden gyerek féláron kedvezménnyel

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Minden 2-7 év közötti kis búvárt szeretettel várnak az oktatók! Használják ki, hiszen ezen a héten minden gyerek féláron pihenhet! 

Tovább az ajánlathoz

Minden nap gyereknap

Gyerek legyen a talpán, aki ezt bírja!

Gyere-gyere! Bobóországban most igazán nagyüzem lesz! Kösd fel a gatyád, ha tartani akarod velünk a tempót! A sok-sok nagyon fontos gyerek-tennivaló közben anyát és apát engedd el nyugodtan masszázsra! Reggeli után futás Bobóországba, sulisoknak tini-barkácsra. Vigyázz, le ne késs Ági néni bábszínházáról! Móka, kacagás, taps, majd irány a pedálos gokartpálya. Visszafelé pár perc ugra-bugra a trambulinban, felkapaszkodhatsz a kalóztoronyba, körbe-körbe a fészekhintán, lefelé az óriáscsúszdán. Gyorsan pár falat a gyomrodba, délutáni alvás – na, azt tegyük el majd otthonra, helyette inkább irány az uszoda! 

Tovább az ajánlathoz

Pünkösdi hosszú hétvége

Királyok és királylányok ünnepe!

A Kolping Hotel 100.000 négyzetméteres parkjában gyönyörű a tavasz! Ne várjon nyárig, a pünkösdi hosszú hétvégén a legsikeresebb családi programokat sűrítettük egy hétvégébe! Lesz Mutyi bohóc, bábszínház és mini diszkó, sőt, aki szeretné, a májusfát is körbetáncolhatja! Gyerekek, láttatok már ilyen „csudafát”? A futócipők ne maradjanak otthon! Ajándék rajtszám a keszthelyi gyerek futóversenyre!

Tovább az ajánlathoz

Ennivaló Nyár

Habzsoljuk az élményeket

„Ne játssz az étellel!” - hányszor hallottuk már, ugye? Mi most csak azért is ezt tesszük. Mégpedig egy egész nyáron át! Nem csak az étteremben, de a park minden szegletében. Papírból vágjuk, kereséskor gyűjtjük, pecsétre váltjuk, együtt elkészítjük, közösen kóstoljuk és ha már a fülünkön jön ki, akkor együtt lemozogjuk. Biztosítsa be helyét már most erre a különleges gasztro kalandra, augusztus 25-től egész hetes pihenés esetén akár 7=6 akcióval!

Tovább az ajánlathoz

Végtelen vakáció

7=6 kedvezménnyel

Nem ér véget a nyár, ha még nem az iskolaszünetek határozzák meg a család programját. Az ovisokkal és egészen kicsikkel akár szeptember elejére is tervezhetik a nagy családi nyaralást! Mi egy egész hetet is garantáltan megtöltünk élményekkel - foglaljanak most 7=6 kedvezménnyel

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Vizes élmények - 5 év alatt ingyen akcióval!

Lubickoló babák, ismert dallamok, kalandos merülések, önfeledt kacajok - ismét itt a Stoller® Babaúszó Tábor! Igazi babás-mamás vagy -papás program kisgyermekes családoknak. Ha a kicsi elmúlt már 3 hónapos, de még nincs 2 éves, Önöknek is itt a helyük! Fedezzék fel együtt a víz alatti világot! A tábor ideje alatt érvényes akciónk keretében most minden 5 év alatti gyermek szállása, félpanziós ellátása és valamennyi programja szállodánk ajándéka!

Tovább az ajánlathoz

Szülinapi hétvége

Különleges házassági évfordulóval

Van okunk az ünneplésre! Még pedig nem is egy. Már önmagában szállodánk születésnapja is elég indok lenne, hogy ünnepként tekintsünk ezekre a napokra. Ezen a hétvégén azonban egy másik szívünknek nagyon kedves évforduló is lesz: 3 éve ekkor mondta ki házigazda vízilópárunk, Bobó és Mimi a boldogító igent! Köszöntsük együtt a hotelt és az ifjú párt egy hatalmas tortával és zenés programmal

Tovább az ajánlathoz

Őszi szünet

Extra Halloween programokkal

Ovis, kisiskolás vagy épp már nagykamasz? Animátor csapatunk minden korosztályt külön szórakoztat. Lesz itt kúszás, mászás, gokartokkal szlalomozás, móka-kacagás, családi csobbanás - egyszóval minden amire tanév közben nem jut idő. Használják ki a szünetet, és töltődjenek fel közös élményekkel! Ráadásként extra Halloween programok!

Tovább az ajánlathoz

Márton napi hétvége

"Gyerekek a konyhában" különkiadással

Talán mondanunk se kell, hogy ezen a hétvégén minden a libák körül forog nálunk. Az oviban papírból hajtogatjuk, az étteremben jó borok kíséretében sülve és főve is megkóstoljuk, és még az esti mesében is Ludas Matyinak drukkolunk. Régi hagyomány szerint lámpást is készítünk, gyerektornánkon pedig még a lúdtalpaknak is hadat üzenünk.

Tovább az ajánlathoz

Bobó születésnapja

Nagyszabású gyerekbuli víziló módra

Ki ne szeretné a szülinapi zsúrokat? Barátok, meglepetések, programok, na és persze torta… De vajon milyen lehet egy víziló születésnapja? Biztosan állíthatjuk, hogy fergeteges! Érkezéskor egy pihe-puha ölelés, felvezetésként egy kis játék, hogy aztán a szombat esti buliban a tetőfokára hágjon a hangulat. A talpalávalót a Wolf zenekar húzza, a legmenőbb táncmozdulatokat pedig maga Bobó mutatja! 

Tovább az ajánlathoz

Mikulásünnep

Manó műhelytitkok és zenés Télapócsalogatás

Hogy mit csinál a Mikulás december 6-a után? Eláruljuk! Egy kis pihenő után újra útra kel, hogy a hétvégén Bobóországban látogassa meg a gyerekeket. Mi pedig szokás szerint nagy izgalommal készülünk az érkezésére. A Manó Műhelyben ellessük a legjobb ajándékkészítő trükköket, és apró meglepetéseket barkácsolunk. Majd a Kis-Hétrét zenekarral nótázunk egészen addig, amíg a Nagyszakállú meg nem érkezik.

Tovább az ajánlathoz