Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Maradjunk még! Megéri.

Árelőny már 3 éjszakától, akár 20%-ig

Mert a kikapcsolódás kell. Talán jobban, mint bármikor. De mennyi az elég, ha pihenésről van szó? Néha egy rövidebb kiruccanás is csodát tehet, máskor egy egész hét is kevés a feltöltődéshez. Ugorjon fejest mindjárt az év elején a családi élményekbe! Épp csak belekóstol a kalandokba, vagy akár több napig is élvezettel lubickol benne? Ön dönt – mi pedig szállítjuk választásához a kedvezményeket! Hétköznapokra 3 éjszakára 15% kedvezménnyel foglalhat. Maximális árelőny 4 éjszakánál 20% - akár a hétvége érintésével is!

Tovább az ajánlathoz

Kihívás Hete -15%

Ajándék Fun Park belépő mindenkinek

Még több családdal töltött idő, a kihívásokkal bátrabban szembenézni - szinte mindannyian megfogadtuk újévkor, ugye? A Bobo Fun Parkban ezen a héten az egész családra extra kalandok várnak. A szomszédos arénában nem ciki a játékba beszállni, az attrakciók nagy részét kifejezetten felnőttekre (is) szabták. Foglaljon min. 3 éjszakát a hétköznapokra, és a 15% kedvezmény mellé a pihenés minden napjára ajándék 4 órás Adrenalin+ belépőt adunk a család minden tagjának.
Tovább az ajánlathoz

Családi pihenés - Egészség extrákkal

Szülőszervíz hévízi terápiákkal

"Á, csak kicsit megerőltettem. Fogzik a gyerek, túl sokat cipeltem. Persze, hogy fáj, hiszen egész nap a gép előtt görnyedtem..." Fiatal szülőként hajlamosak vagyunk legyinteni a testünk jelzéseire. Pedig a világhírű hévízi terápiák nem csak az idősek panaszaira jelentenek gyógyírt. Találkozzon reumatológus és fizikoterápiás szakorvosunkkal pihenés közben, és ismerje meg a tradicionális hévízi kezelések lehetőségeit!

Tovább az ajánlathoz

Szülőknek is jár a romantika!

Apa, anya, szerelem

Valentin nap hétvégéjén apa végre nem siet munkába, és anya is fordíthat egy kis időt saját magára. A szálloda szépség- és egészségközpontja a felnőttek kedvenc „búvóhelye”. Amíg a gyerekek a szakképzett óvónénikkel, animátorokkal játszanak, a szülőknek is juthat egy kis énidő. Sőt, akár újra felfedezhetik a kettesben töltött idő szépségét. Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 4 éj esetén 20%-ot!

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Babakaland 20% kedvezménnyel

A Stoller® Babaúszó Akadémia jól bevált módszere csábítja vízbe a kisbabás családokat. Stoller Katalin, a szakma elismert oktatója személyesen ad beavatást a vízzel való barátkozáshoz, az úszás alapjainak elsajátításához. Ha a kicsi elmúlt már 2 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen felfedezni a víz alatti világot! A tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most 20% kedvezménnyel foglalhat!

Tovább az ajánlathoz

Farsangi mulatság

Hercegnők és tűzoltók, itt az idő!

Aki szeret bolondozni, kapja magára a maskaráját (na jó, elég, ha a bőröndbe bepakolja) és meg se álljon Bobóországig! Jöhetnek az oviban jól bevált jelmezek: pillangók, hercegnők, kalózok, tűzoltók együtt ropják a táncot a kis dínókkal, katicákkal. A felvonulás olyan jó móka, apa közben videózza! Hopp, Bobó is beöltözött? Fel se tűnik a sok fura alak között! Farsangi mulatság fánk nélkül? Dehogy! Melyik a kedvenc: a szalagos vagy a csöröge? Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 4 éj esetén 20%-ot!

Tovább az ajánlathoz

Nők, Anyák, Feleségek – Ünnepeljünk!

Ez a hétvége a nőké!

Szóljon most minden róluk! Egy röpke hétvégi pihenés, mégis igazi feltöltődés. A hotel programjait most a hölgyek óhaja szerint szervezzük, a kávézóban még a habos kávé és koktélkínálat is a női szemeket gyönyörködteti. Az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy a szépség központunkban ajándékba adunk egy sminkmestert, akitől mindenki ellesheti az őt szépítő mesterfogásokat. Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 4 éj esetén 20%-ot!

Tovább az ajánlathoz

Télűző hosszú hétvége

4 nap tele kalanddal, élménnyel

Mi, a gyerekek, most aztán eldöntöttük, elég volt a télből! Ezért hallgatva a nálunk bölcsebbek tapasztalatára, az óvó nénikkel összefogva kiszebábot égetünk, hogy elűzzük a telet, és együtt köszöntsük a tavaszt. És erre a kalandos hétvégére ez csak egy a sok tervünk közül! Hiszen ez végre egy négynapos hosszú hétvége, mennyi élmény férhet bele!

Tovább az ajánlathoz

1 nagyi/papi ingyen pihen!

Nagy pihenés nagyszülővel

3 generáció, háromszoros élmény! A nagycsaládos pihenés legnagyobb kincse, hogy minden családtag együtt és külön-külön is feltöltődhet. Aki már próbálta, évről évre visszatér a mamával vagy papával. Aki még nem, annak itt egy remek lehetőség a tesztelésre: a márciusi hosszú hétvégétől egészen a hónap végéig 1 nagyszülő a családdal ingyen pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Tavasztündér kedvence

Áprilisi hétköznapokra -15%!

Legyenek aktív részesei hatalmas parkunkban a természet újjászületésének. Elárulunk egy titkot, a tavasztündérnek is ez az egyik kedvenc helye. És mert a park akkor él igazán, ha gyerekzsivaj tölti be, áprilisi hétköznapokon 15% kedvezményt adunk a családi pihenésekre. Töltsük meg együtt a játszótereket élettel, majd irány a bábos-mondókás programok és a babaúszás. Külön programokkal készülünk a legkisebbeknek!

Tovább az ajánlathoz

Tavaszi szünet és húsvét

Ünnepi hagyományok és iskolásszórakoztatás

2022 a közös ünneplés éve lesz. Együtt idézzük fel a legkedvesebb ünnepi hagyományokat, játszunk izgalmas játékokat és kézműveskedünk reggeltől estig, hogy aztán közösen szórakozzunk az esti programokon is. Közben csodáljuk a természet újjászületését, élvezzük a szünet szabadságát, az ünnep ízeit. Extra élmények a szomszédban: aktív kamaszszórakoztatás és nem mindennapi kalandok a Bobo Fun Park Adrenalin Arénájában!

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Élmények majálistól a vakációig

Még a legnagyobb is ovis? Akkor használja ki, hogy még nem kell a pihenést az iskolaszünetekhez tervezni. De talán a suli utolsó heteiből is elcsíphető néhány nap egy hosszú hétvégére. Egy biztos, mi nem várunk az utolsó csöngetésig. Május elsejétől belecsapunk a nyári élményekbe: pörögnek a pedálok a gokartpályán, az óvó nénikkel készülnek a kézműves remekek, és hangos visszaszámolással indulnak a hárompályás csúszdán a gyorsasági versenyek. Tartsanak velünk és használják ki akciónkat: 50% kedvezmény a gyerekárakból!

Tovább az ajánlathoz

Pünkösdi hosszú hétvége

Itt a nyár. Élvezzük!

3 nap felszabadult kikapcsolódás. Csússzunk le az óriás csúszdán, hódítsuk meg a mászócsúcsot, tekerjük a gokartokat! Napsütés, friss levegő, hatalmas, virágzó park... Elképzelni se lehet hozzá szebb környezetet. Reggeli után kreatív kézműveskedéssel indítjuk a napot, és medencés élményekkel színesítjük a sok játékot. Itt lesznek a nyár legnépszerűbb iskolásszórakoztató programjai és a legkedveltebb esti előadások is - mini-nyaralás rengeteg élménnyel egyetlen hosszú hétvége alatt.

Tovább az ajánlathoz

Előfoglalás Nyár 2022

Színre Szín, Programra Program

Foglalható: 2021-06-17 - 2022-03-31
Már most a nyaralásra készülni? Csak ha nem akar a legszínesebb nyári programkavalkádról lemaradni. Itt most minden játszik: a ruha, a koktél, valami mókás kiegészítő… Figyelje a nap színét, gyűjtse a pecséteket és zsebelje be az ajándékot a végén. Biztosítsa be már most a helyét! 2022. március 31-ig beérkező foglalásokra akár 5+5% kedvezmény!

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz