Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Pünkösdi hosszú hétvége

Töltsük meg újra élettel a hotelt!

A Kolping Hotel 100.000 négyzetméteres parkjában mesés a tavasz. És végre nagyra nyithatjuk a kaput, hogy együtt gyönyörködhessünk benne! Akárcsak a sok újdonságban, ami csak arra várt az elmúlt hónapokban, hogy gyerekzsivajjal és élettel teljen meg. Szökőkútcsúszdákegyensúlyozó játszótérfelújított szobák és szabadtéri medencék… Teszteljék az elsők között!

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Ez most nem digitális, elementáris

Akár még a digitális térben, akár már az iskolapadokba visszatérve, ennyire talán még soha nem vártuk a szünetet. Hogy letehessük végre a kütyüket, és jöjjenek az offline élmények! Mi bele is csapunk, rögtön június elejétől a nyári kalandokba: pörögnek a pedálok a gokartpályán, az óvó nénikkel készülnek a kézműves remekek, és indulhat az új csúszdákon a gyorsasági verseny. Közben pedig nyár eleji akciónkkal minden gyerek féláron pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Mozdulj! Nyári vakáció

A 4 fal helyett jöjjön a 10 hektár szabadsága!

Mert végre lehet, és minden porcikánkkal vágyunk is a kimozdulásra. Éledjen fel a park, pörögjenek a gokart pedálok, zsongjanak a játszóterek – vezessük le az energiát, mozogjuk le a felgyűlt feszültséget! Az egész vakáció alatt a sport és az egészség köré szervezzük a kalandokat – ahogy már tőlünk megszokhatták játszva, vidáman, remekül szórakozva. Megújuló külső medencék, felfrissített családi lakosztályok és szobák, új csúszdák és sok más izgalmas újdonság! Ugye velünk tartanak?

Tovább az ajánlathoz

Játszd újra, ősszel!

#induljhalehet - akár 20% kedvezménnyel

Még egyszer! Halljuk sokszor egy nyertes társasjáték kör végén vagy a kötélpályán a nagy csúszás után a földre érkezve. De meg lehet -e ismételni egy egész évszakot? Ha mindent visszahozni nem is lehet, a tavasszal elhalasztott utazások, családi és baráti találkozások bepótolhatók - akár éppen ősszel! Jöjjön a mami és a papi, szóljunk az unokatesóknak is, és induljunk el együtt - mert olyan régen vágytunk már erre. Még egy ok a kimozdulásra: 3 éjszakára 15% kedvezmény, 4 éjtől pedig már -20% akár hétvégére is!

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Merülős babakaland

Lubickoló babák, ismert dallamok, kalandos merülések, önfeledt kacajok - ismét itt a Stoller® Babaúszó Tábor! Igazi babás-mamás vagy -papás program kisgyermekes családoknak. Ha a kicsi elmúlt már 3 hónapos, de még nincs 2 éves, Önöknek is itt a helyük! Fedezzék fel együtt a víz alatti világot!

Tovább az ajánlathoz

Szüreti hétvége

Vidéki hagyományok, természetközeli élmény

Egy igazán hangulatos őszi hétvége, amikor a pihenés és játék mellett  a gyerekek a szüreti időszak hagyományaival is megismerkedhetnek. A szőlőszedésnél minden apró és nagyobbacska kézre szükség lesz, hogy az értékes termés gyorsan a vödrökbe, majd a puttonyba kerülhessen. Tapossuk és kóstoljuk együtt a zalai szőlőtermést és a belőle készült remek borokat! A munka után pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés a friss levegőn: mókás játékok a gyerekeknek és valódi kikapcsolódás a szülőknek. 

Tovább az ajánlathoz

Születésnapi hétvége

Lépjünk be együtt 25. jubileumi évünkbe!

Szállodánk születésnapja mindig különleges helyet foglalt el ünnepeink között, most azonban ha lehet, még izgatottabban készülünk. Ezen a hétvégén ugyanis 24. évfordulónkat ünnepeljük, és ezzel belépünk a következő, jubileumi évünkbe. Lesz sok meglepetés, ünnepi vacsora, pezsgős koccintás, torta és természetesen fergeteges buli. Na, és persze házigazda vízilópárunk, Bobó és Mimi köszöntése, akik 4 éve ekkor mondták ki egymásnak a boldogító igent! 

Tovább az ajánlathoz

Október 23-i hosszú hétvége

Első perctől vakáció

Végre, végre, végre! Az ősz első hosszú hétvégéje. Amikor nem csak a gyerekek örülhetnek a szünetnek, de a szülőknek is jár az extra kikapcsolódás. Az örök kedvenc Bobóország, családi pancsolás és a kézműves foglalkozások mellett hatalmas parkunk minden szegletében pörögnek a programok - egészen estig. Közben természetesen lesz anyaszünet és apakikapcsolódás, sőt, különleges kulináris élmények is!

Tovább az ajánlathoz

Őszi szünet

Kikapcsolódva, bandázósan, remekül szórakozva

Ovis, kisiskolás vagy épp már nagykamasz? Animátor csapatunk minden korosztályt külön szórakoztat. Lesz itt kúszás, mászás, gokartokkal szlalomozás, móka-kacagás, családi csobbanás - egyszóval minden amire tanév közben nem jut idő. Egy rögtönzött verseny az új óriás csúszdákon? Ugye mehet? Használják ki a szünetet, és töltődjenek fel közös élményekkel! Közeleg a Halloween, így persze "tökös" extrákkal is készülünk!

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor

Játékos úszásoktatás ovisoknak

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Minden 2-7 év közötti (leendő) kis búvárt szeretettel várunk! Még egy érv, hogy velünk tartsanak: ezen a héten minden gyerek féláron pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Fele áron dupla élmény

Olyan gyorsan nőnek! És milyen jó visszaidézni, amikor még fele ekkorák voltak, ugye? Egy pillanatra mi is visszaforgatjuk az időkereket. Ősz végén, tél elején min. 3 éjszakás foglalások esetén minden gyerek féláron pihenhet. Ha 4 éjszakát maradnak, akár a hétvége érintésével is élhetnek a kedvezménnyel. De időgépünk csak az árakat csökkentette le, az élmények közben duplájára nőnek. Bobóország tengernyi játéka, állandó programjai és élményfürdőnk vizes kalandjai hetente változó tematikus foglalkozásokkal is kiegészülnek. Válasszanak belőle kedvükre!

Tovább az ajánlathoz

Márton napi hétvége

"Gyerekek a konyhában" különkiadással

Talán mondanunk se kell, hogy ezen a hétvégén minden a libák körül forog nálunk. Az oviban papírból hajtogatjuk, az étteremben jó borok kíséretében sülve és főve is megkóstoljuk, és még az esti mesében is Ludas Matyinak drukkolunk. Régi hagyomány szerint lámpást is készítünk, gyerektornánkon pedig még a lúdtalpaknak is hadat üzenünk. És hogy kerül a Márton-napi lakoma az asztalra? Gyerekek a konyhában programunkon ez is kiderül. Ugye velünk tartanak?

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz