Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Helló Nyár!

Napi 20-30 családi- és gyerekprogram

Előre tisztázzuk: tengerpartunk nincs. De szerénytelenség nélkül állíthatjuk, ez az egyetlen hiányosságunk. A Kolpingban minden más adott a nagybetűs CSALÁDI NYARALÁShoz.

Tovább az ajánlathoz

Program-inclusive nyár

7=6 kedvezménnyel

Lehet egy éjszakával több? Szánjon egy egész hetet a feltöltő nyaralásra! Mi garantáljuk, hogy emlékezetes lesz a család minden tagjának. Sőt, 7 éjszaka foglalás esetén az utolsó szállodánk ajándéka

Tovább az ajánlathoz

Árszüretelő akció

Akár 15% kedvezmény!

A nyárral együtt csak az iskolaszünet ér véget, a családi kalandok nem! Szabadtéri medencéink egészen szeptember végig nyitva vannak, és kötélpályáink, pedálos gokartjaink is várják még a mozgalmas kalandokra vágyókat. Készen állnak az őszi családi élményekre? Képzeletbeli fánkról a tartalmas programok mellett most kedvezményeket is szüretelhetnek! 3 éjszaka foglalása esetén 10%, 4-től pedig már 15% kedvezményt adunk - akár hétvégére is!

Tovább az ajánlathoz

Kis karácsony, nagy karácsony… Ahogy tetszik!

Meghitt ünnep – macera nélkül

Gyakran kérdezik tőlünk csodálkozva: hogyhogy évről-évre több család tér vissza hozzánk karácsonyozni? Mi veszi rá az embert, hogy a szeretet ünnepét otthonától távolt töltse? Oh, meg is van a válasz: szeretni szállodában is lehet! Otthon viszont kell sütni, főzni, takarítani… (is).  Válogasson kedvére az ünnepi programsorozatból! Ön milyen karácsonyra vágyik?

Tovább az ajánlathoz

Szerencse és bőség - rajtunk nem fog múlni! BUÉK!

Évbúcsúztató sztárfellépőkkel, gyerekprogramokkal

Felkészültünk!  Minden szilveszteri hagyománnyal tisztában vagyunk. Mitől leszünk 2019-ben szerencsések, gazdagok, egészségesek? Bevetjük a praktikákat, hogy mindenki nyugodtan koncentrálhasson egy kis évösszegzésre, újévi fogadalomra, egymásra. Ha azt mondjuk, hogy nálunk az év minden napján kihívás választani a sok program közül, akkor most… mit is mondjunk… BUÉK 2019! Ünnepeljen velünk!

Tovább az ajánlathoz