Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Advent 4. hétvégéje

Ez már majdnem karácsony!

Minden porcikánkban érezzük az ünnep közeledtét, hiszen már csak néhány nap, és itt van, amire egész decemberben vártunk. Ne engedje, hogy a készülődés forgatagában ez a hétvége az aggódásról, sürgetésről és az utolsó pillanatos vásárlásokról szóljon! Segítünk az ünnepet kicsit előre hozni, és lélekmelengető programokkal, közös élményekkel megtölteni.

Tovább az ajánlathoz

Kis karácsony, nagy karácsony… Ahogy tetszik!

Meghitt ünnep – macera nélkül

Gyakran kérdezik tőlünk csodálkozva: hogyhogy évről-évre több család tér vissza hozzánk karácsonyozni? Mi veszi rá az embert, hogy a szeretet ünnepét otthonától távolt töltse? Oh, meg is van a válasz: szeretni szállodában is lehet! Otthon viszont kell sütni, főzni, takarítani… (is).  Válogasson kedvére az ünnepi programsorozatból! Ön milyen karácsonyra vágyik?

Tovább az ajánlathoz

Téli vakáció

2 ünnep között végre újra együtt

Túl az ünnepi forgatagon, de még a nagy szilveszteri bulik előtt néhány nap, amit végre gondtalanul együtt tölthetünk. Nem csak egy helyen, de valóban egymásra figyelve. Amikor a közös programok adják a vezérfonalat a napnak, belefér akár egy századik csúszás is a gyerekmedencébe csobbanva, anya is szaunázhat kicsit, apa is kikapcsolódhat - és egyszerűen csak olyan jó együtt lenni újra!

Tovább az ajánlathoz

Varázslatos Szilveszter

Mágikus évbúcsúztató sztárfellépőkkel, gyerekprogramokkal

Nem csalás, nem ámítás, az év utolsó napjain Bobó mágikus birodalma megnyitja kapuját! Ki itt belép, ne készüljön másra, csak varázslatos meglepetésekre és fergeteges szórakozásra. Csak a kezünket figyeljék, na meg a napi programajánlatot, mert egymást érik majd a vidám előadások és a meghökkentő mutatványok. Az óévet persze sztárfellépőkkel és hatalmas családi bulival zárjuk. Csodás újévet kívánunk!


Tovább az ajánlathoz

Maradjunk még! Megéri.

Árelőny már 2 éjszakától, akár 20%-ig

Mennyi az elég, ha pihenésről van szó? Néha egy 2 éjszakás kiruccanás is csodát tehet, máskor egy egész hét is kevés a feltöltődéshez. Egy biztosan fontos: hogy közben tartalmasan teljen! Ne tartogassa a szabadságot év végére, ugorjon fejest mindjárt az év elején a családi élményekbe! Épp csak belekóstol a kalandokba, vagy akár több napig is élvezettel lubickol benne? Ön dönt – mi pedig szállítjuk választásához a kedvezményeket! 2 éjszakára 10% árelőnnyel foglalhat, és minden további nálunk töltött éjszaka 5% extra kedvezményt jelent a családnak. Maximális árelőny 4 éjszakánál 20%!

Tovább az ajánlathoz

Hagyományőrző program - nem csak nézzük! Csináljuk!

Disznótoros kóstolóval

A mai gyerekeknek már ritkán adatik meg egy olyan nagyszülő, akinél nincsen tél disznóvágás nélkül! Hagyományőrző programunkban most a gyerekek megismerkedhetnek a hurka- és kolbásztöltés fortélyaival, kipróbálhatják, milyen a tepertőkészítés, és minden finomságot természetesen kóstolni is szabad majd. Az ínyenc falatokat jófajta pálinkával  és forralt borral kísérhetik a szülők. Aki eljön, jó hangulatra számítson, és éhes persze senki sem marad majd. Megéri tovább maradni! Ebben az időszakban az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket! 3 éj foglalása esetén -15%, 4 éj esetén pedig -20%!

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

20% kedvezménnyel!

Babaúszó táborunk ismét izgalmas felfedezésre hívja a kisgyermekes családokat. Várjuk a 2 év alatti babákat, akik már elmúltak 3 hónaposak, vagy meghaladják a 4 kg-os testsúlyt. Korcsoportjuknak megfelelő foglalkozásokon anyával vagy apával játékos keretek között „úszhatnak". Sőt, akár a merülés élményébe is belekóstolhatnak. A tábor ideje alatt zajló év eleji akciónk keretében most 20% kedvezménnyel foglalhatnak! 

Tovább az ajánlathoz

Előfoglalás Nyár 2019

Pihenjen a legjobb áron

Már most jövő nyárra foglalni? Csak ha nem akar lemaradni! Foglaljon a 2019-es nyár legnépszerűbb időszakaira, hogy biztos helye legyen a legjobb programokon. Nem érdemes last minute ajánlatra várni, az idő előrehaladtával csak a szabad szobák száma csökken, kedvezőbb ajánlatot nem hirdetünk meg! Sőt, 10% előfoglalási kedvezményünk csak december 31-ig foglalható! Kattintson az Árak/Foglalás gombra, válassza ki a jövő évi nyaralás tervezett időpontját, és tudja meg melyik akciónkkal tud a legnagyobb árelőnyhöz jutni a család!

Tovább az ajánlathoz