Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Nyári Vakáció - Együtt a legjobb!

Színre Szín, Programra Program

Együtt a legjobb! A kikapcsolódás, amikor végre senkit nem hajtanak a kötelezettségek. Van idő egymásra és arra is, hogy új és izgalmas élményekkel töltődjünk fel. Élvezzük a szabadságot és közben kedvünk szerint kapcsolódjunk be a programlehetőségekbe. Nálunk reggeltől estig, párhuzamosan több helyszínen akár 20-30 is lesz belőle. Az idei nyár ugyanis a lehető legszínesebb lesz! És közben a szomszédos Bobo Fun Park is izgalmas kihívásokat rejt!

Tovább az ajánlathoz

Utazzunk még! Ősszel.

Akciók egészen az őszi szünetig

Mert minden élményt nem lehet egyetlen nyárba belesűríteni. Az évszakváltás csak a naptárban látszik meg, a bobóországi élményeken nem. Minden délelőtt gyerekzsivaj jelzi, hogy az óvó nénikkel készülnek a kézműves remekek. A gokartpedálok ugyanúgy pörögnek, a mászócsúcs is meghódításra vár. A vizes játszótéren még a bújócska is izgalmasabb, a kígyócsúszda pedig egyenesen megunhatatlan. Ráadásul őszi akciónkban min. 3 éj foglalása esetén 15% kedvezmény jár a hétköznapi éjszakákra. Extra árelőny a 7 éjszakás pihenésekre: 20% kedvezmény az egész hétre!

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Babakaland 15% kedvezménnyel

A Stoller® Babaúszó Akadémia jól bevált módszere csábítja vízbe a kisbabás családokat. Stoller Katalin, a szakma elismert oktatója személyesen ad beavatást a vízzel való barátkozáshoz, az úszás alapjainak elsajátításához. Ha a kicsi elmúlt már 2 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen felfedezni a víz alatti világot! A tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most 15% kedvezménnyel foglalhat!

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

Mint a tündérmesékben. Hatalmas, virágos parkunk ad otthont a nyári családi élményeknek. Minden szeglete izgalmas kalandokat rejt, induljunk együtt a felfedezésére! A napi 20-30 programból kisovistól a nagykamaszig mindenki kedvére válogathat. Ha közbejön egy esőnap? Vár a beltéri élményfürdő, a hatalmas játékbirodalom és a szomszédos Bobo Fun Park Adrenalin Arénája. Biztosítsa be a helyét már most: akár háromszor 5% kedvezmény a 2022. december 31-ig beérkező foglalásokra!

Tovább az ajánlathoz