Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Őszi szünet

Kikapcsolódva, bandázósan, remekül szórakozva

Ovis, kisiskolás vagy épp már nagykamasz? Animátor csapatunk minden korosztályt külön szórakoztat. Lesz itt kúszás, mászás, gokartokkal szlalomozás, móka-kacagás, családi csobbanás - egyszóval minden amire tanév közben nem jut idő. Egy rögtönzött verseny az új óriás csúszdákon? Ugye mehet? Használják ki a szünetet, és töltődjenek fel közös élményekkel! Közeleg a Halloween, így persze "tökös" extrákkal is készülünk!

Tovább az ajánlathoz

1 nagyi/papi ingyen pihen!

Nagy pihenés nagyszülővel

3 generáció, háromszoros élmény! A nagycsaládos pihenés legnagyobb kincse, hogy minden családtag együtt és külön-külön is feltöltődhet. Aki már próbálta, évről évre visszatér a mamával vagy papával. Aki még nem, annak itt egy remek lehetőség a tesztelésre: szeptember elejei akciónk keretében 1 nagyszülő a családdal ingyen pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Fele áron dupla élmény

Olyan gyorsan nőnek! És milyen jó visszaidézni, amikor még fele ekkorák voltak, ugye? Egy pillanatra mi is visszaforgatjuk az időkereket. Ősz végén, tél elején min. 3 éjszakás foglalások esetén minden gyerek féláron pihenhet. Ha 4 éjszakát maradnak, akár a hétvége érintésével is élhetnek a kedvezménnyel. De időgépünk csak az árakat csökkentette le, az élmények közben duplájára nőnek. Bobóország tengernyi játéka, állandó programjai és élményfürdőnk vizes kalandjai hetente változó tematikus foglalkozásokkal is kiegészülnek. Válasszanak belőle kedvükre!

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor

Játékos úszásoktatás ovisoknak

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Minden 2-7 év közötti (leendő) kis búvárt szeretettel várunk! Még egy érv, hogy velünk tartsanak: ezen a héten minden gyerek féláron pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Márton napi hétvége

"Gyerekek a konyhában" különkiadással

Talán mondanunk se kell, hogy ezen a hétvégén minden a libák körül forog nálunk. Az oviban papírból hajtogatjuk, az étteremben jó borok kíséretében sülve és főve is megkóstoljuk, és még az esti mesében is Ludas Matyinak drukkolunk. Régi hagyomány szerint lámpást is készítünk, gyerektornánkon pedig még a lúdtalpaknak is hadat üzenünk. És hogy kerül a Márton-napi lakoma az asztalra? Gyerekek a konyhában programunkon ez is kiderül. Ugye velünk tartanak?

Tovább az ajánlathoz

Bobó születésnapja

Nagyszabású gyerekbuli víziló módra

Ki ne szeretné a szülinapi zsúrokat? Barátok, meglepetések, programok, na és persze torta… De vajon milyen lehet egy víziló születésnapja? Tapasztalatból mondjuk, hogy fergeteges! Érkezéskor egy pihe-puha ölelés, felvezetésként sok-sok játék, hogy aztán a szombati buliban a tetőfokára hágjon a hangulat. A legmenőbb táncmozdulatokat maga Bobó mutatja! 

Tovább az ajánlathoz

Out of office hétvége

Az otthoni irodából egyenesen a táncparkettre

Amikor a nappaliból otthoni iroda lesz, és a hálóban is laptop pihen az ölünkben, kell egy hely, ami valóban feltölt. Egy második otthon, ahol nem keverednek a családi és munkahelyi szerepek, ahol felszabadultan kikapcsolódhat, pihenhet. Itt nem csak a gyerekekkel közös élmények gyűlnek, ezen a hétvégén a szülőfeltöltő programoké a főszerep. Még táncra is perdülünk, mert Katalin nap körül ez jár nekünk.

Tovább az ajánlathoz

Adventi készülődés

Mesés élmények - gyerekeknek féláron

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hét, amikor egy jótündér elszállt Bobóország felett, és varázspálcájával egy érintésre ünneplőbe öltöztette a szíveket. A hatalmas parkban esténként kigyúltak a varázslatos fények, reggel pedig kicsi és nagy úgy ébredt, mintha egy valóságos mesébe csöppenne... Hogy folytatódik a történet? Legyenek részesei Bobó adventi meséjének, és éljék át személyesen! Ezen a különleges héten ráadásul minden gyerek féláron pihenhet.

Tovább az ajánlathoz

Advent első hétvégéje

Lélekmelengető családi készülődés

Végre kezdődik. Az év egyik legszebb időszaka, amikor ünnepi díszbe öltöztetjük a lakást, a gyerekek izgatottan várják a családi gyertyagyújtást, jönnek az összebújós esték, a forró italok a bögrékbe. És várakozunk. Ráérősen, stresszmentesen, egymásra figyelve. Mi is csupa melengető meglepetéssel készülünk az első adventi hétvégére. A mécsesek fénye, a forralt bor fűszeres gőze, a frissen sült kalács illata, a szauna forrósága a leklet is feltölti az ünnepi időszakra.

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Minden gyerek féláron kedvezménnyel!

Szeretné, ha gyermekével egy igazán különleges élményben lehetne része? Stoller® Babaúszó táborunk izgalmas felfedezésre hívja a kisgyermekes családokat. Ha a baba elmúlt már 2 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen átélni ezt a kalandot! A tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most minden gyerek féláron pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Mikulásünnep

Manó műhelytitkok és mesés Télapócsalogatás

Hogy mit csinál a Mikulás mielőtt elindul éjszakai küldetésére? Eláruljuk! Már időben útra kel, hogy délután Bobóországban látogassa meg a gyerekeket. Mi pedig szokás szerint nagy izgalommal készülünk az érkezésére. A Manó Műhelyben ellessük a legjobb ajándékkészítő trükköket, és apró meglepetéseket barkácsolunk. Majd a Batyu Színházzal kirándulunk Meseországba egészen addig, amíg a Nagyszakállú meg nem érkezik.

Tovább az ajánlathoz

Advent 3. hétvégéje

Kreatív alkotás ünnepi hangulatban

Mert olyan nagyszerű dolog létrehozni valamit. Legyen az egy új étel, egy rögtönzött családi zenélés vagy apró ünnepi meglepetés, felszabadító élmény az alkotásba belefeledkezni, és utána a létrehozott műnek együtt örülni. Mi a kreativitás köré szervezzük az ezüsthétvégénket. Hosszú-Bardócz Éva bloggerrel pénteken és szombaton is adventi meglepetéseket készítünk. A kakaó-kalács koncerten pedig rögtönzött zenekarban énekelünk. És nem csak a programokat maxoljuk ki, pénteken már 12 órától lehet érkezni, és vasárnap akár 16 órakor is ráérnek hazaindulni!

Tovább az ajánlathoz

Kis karácsony, nagy karácsony… Ahogy tetszik!

Csodavárás - ahogy minden évben

A csodavárás idén talán még erősebb, mint máskor. Meghitt hangulat, fények, ünnepi ízek és illatok... Alig várjuk! Mert az ünnepek mindig segítenek kiszakadni a hétköznapok körforgásából, hogy arra koncentrálhassunk, ami igazán fontos. A családi együttlétekre, közösen megélt pillanatokra, élményekre. Válogasson kedvére az ünnepi programsorozatból, és éljék át nálunk a karácsonyi varázst! 

Tovább az ajánlathoz

Téli vakáció

2 ünnep között végre újra együtt

Túl az ünnepi forgatagon, de még a nagy szilveszteri bulik előtt néhány nap, amit végre gondtalanul együtt tölthetünk. Nem csak egy helyen, de valóban egymásra figyelve. Amikor a közös programok adják a vezérfonalat a napnak, belefér akár egy századik csúszás is a gyerekmedencébe csobbanva, anya is szaunázhat kicsit, apa is kikapcsolódhat - és egyszerűen csak olyan jó együtt lenni újra!

Tovább az ajánlathoz

Fenséges Szilveszter

Pompás óévbúcsúztató a víziló királyságban

Közhírré tétetik és ezúton kidoboltatik, hogy az év utolsó napjain Bobóország messze földön híres udvara szélesre tárja kapuit. A víziló király és hitvese hétországra szóló mulatságra készülődik, melyre minden bátor lovag és ifjú hercegnő ezennel meghívattatik. Lesz ott minden, ami a vigassághoz kell: főúri lakoma, pompás óévbúcsúztató bál és pazar szórakoztató társulatok.

 

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Élmények pünkösdtől a vakációig

Még a legnagyobb is ovis? Akkor használja ki, hogy még nem kell a pihenést az iskolaszünetekhez tervezni. De talán a suli utolsó heteiből is elcsíphető néhány nap egy hosszú hétvégére. Egy biztos, mi nem várunk az utolsó csöngetésig. Pünkösd hétfőtől belecsapunk a nyári élményekbe: pörögnek a pedálok a gokartpályán, az óvó nénikkel készülnek a kézműves remekek, és hangos visszaszámolással indulnak a hárompályás csúszdán a gyorsasági versenyek. Tartsanak velünk, nyár eleji akciónkkal minden gyerek féláron pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Előfoglalás Nyár 2021

A legjobb árak a jubileumi vakációra

Foglalható: 2020-09-15 - 2020-12-31

Ez lesz a 25. nyarunk, és ebbe (is) mindent beleadunk. Jönnek az elmúlt évek legkedveltebb programjai, a nyár esték legnépszerűbb szórakoztató előadói és izgalmas jubileumi meglepetésekkel is készülünk. Ez egy olyan nyár lesz, amiről még sokáig fogunk beszélni. Biztosítsa be helyét a legjobb áron, előfoglalási akcióinkkal már most!

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz