Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Csak én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

...mindent megteszünk, hogy az szülőként is pihentető legyen. És mindez már a készülődésnél elkezdődik, hiszen nem kell a fél háztartást becsomagolni. Az otthoni kényelem a gyerekek ellátását megkönnyítő felszerelésekkel nálunk természetes, mint ahogy a bőséges reggeli és vacsora is - persze a legnagyobb gyerekkedvencekkel. De ez még csak a kezdet. A közös élményekhez megszervezzük a programokat, és gyerekfelügyeletünknek köszönhetően akár egy kis énidőhöz is juthat!

Tovább az ajánlathoz

5 év alatt ingyen

Viszlát anyagondok, hello élmények

Utazás kisgyerekkel? Tudjuk, ez mindig kalandos vállalkozás. De most csak lazítson, nálunk nem lesz szüksége másra. Mi hadat üzenünk a mindennapos nyafogásnak! Unalom? Az meg mi? Hiszen itt mindig történik valami. Válogatós vagy fényevő gyerek? Ugyan már, hiszen a legnagyobb kedvencek közül maga a kicsi szedhet - sőt, még jutalom is jár, ha mind megette. Hiszti egy játékért, anyáért, apáért? Minek, mikor itt minden megvan egy helyen, amire csak vágyik. Esti altatás? Sose volt ilyen könnyű! Lemozogva, szülőkből töltekezve, tele élményekkel, otthoni kényelemben. Vágjon hát bátran bele!

Tovább az ajánlathoz

Aktívan 60 felett

Már 3 éjtől, min. 20% kedvezmény

Nem. Nem írtuk el egy nullával. Ezt most nem 6 éven felülieknek ajánljuk. Speciális ajánlatunk a 60 pluszosoknak szól. Legyen fiatalos apuka, unokáival élményeket gyűjtő nagyszülő vagy érkezzen akár gyerek nélkül. Váltsa az életkort árelőnyre! Péntek és szombat éjszakákra 20% kedvezmény, vasárnaptól csütörtökig -25% - egészen június közepéig.

Tovább az ajánlathoz

(Báb)színház az egész... Bobóország!

Mesevilág hétvége

Egy hétvége, amikor együtt csodálkozunk rá, hogy milyen jó elmerülni a mesék világában! Mesélünk majd mindenhol és mindenhogyan. Rajtunk nem fog múlni, hogy előjöjjenek a szülők gyerekkori emlékei. A mai modern gyerekek és a bábszínház? Hagyjuk őket (és magunkat) meglepődni és bevonódni. Nézőkből pillanatok alatt főszerepelők lesznek, tapsolnak, bekiabálnak… Pedig közben egy gombot sem kell megnyomni egy képernyőn sem. Mégis működik! Teszteltük! Ráadásul, 3 éjszaka foglalása esetén az 5 év alatti gyermekek szállása, félpanziós ellátása és valamennyi programja szállodánk ajándéka.

Tovább az ajánlathoz

Bolondozzunk! Kezdődik.

Csupa móka-kacagás ez a hétvége

Sétabottal furulyázni, bohócot utánozni, akár felnőttként is csillámtetkót készíttetni? Miért ne? Április elsején mi mással is kezdődhetne a hétvége. Mi azonban nem csak egy napon vesszük elő tréfás kedvünket, egy egész hétvégét szentelünk a szórakozásnak és a jókedvnekExtra előny a min. 3 éjszakára foglalóknak: az 5 év alatti gyermekek szállása, félpanziós ellátása és valamennyi programja szállodánk ajándéka.

Tovább az ajánlathoz

Húsvéton innen és túl

15% kedvezménnyel!

Még kicsi a gyermek, és nem kötik a családot az iskolaszünetek? Akkor a hosszú hétvége előtti-utáni időszak tökéletes alkalom egy feltöltő családi pihenésre. Az ünnepre hangolódó barkács foglalkozások mellett a szomszédos Bobo Fun Park hív nem mindennapi kalandra. Húsvét után pedig a Sünizene foglalkozásokon mozogjuk és énekeljük jókedvűre magunkat. Használják ki akciónkat, és foglaljanak most 4 éjszakát 15% kedvezménnyel!

Tovább az ajánlathoz

Tavaszi szünet és húsvét

Ünnepi hagyományok és iskolásszórakoztatás

Idézzük fel együtt a legkedvesebb ünnepi hagyományokat, játsszunk izgalmas játékokat és kézműveskedjünk reggeltől estig, hogy aztán közösen szórakozzunk az esti programokon is. Közben csodáljuk a természet újjászületését, élvezzük a szünet szabadságát, az ünnep ízeit. Extra élmények a szomszédban: aktív kamaszszórakoztatás és nem mindennapi kalandok a Bobo Fun Park Adrenalin Arénájában!

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

5 év alatt ingyen kedvezménnyel!

Lubickoló babák, ismert dallamok, kalandos merülések, önfeledt kacajok - ez a Stoller® Babaúszó Tábor! Igazi babás-mamás vagy -papás program kisgyermekes családoknak. Ha a kicsi elmúlt már 2 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, és közösen felfedezni a víz alatti világot! A tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most az 5 év alatti gyermekek szállása, félpanziós ellátása és valamennyi programja szállodánk ajándéka.

Tovább az ajánlathoz

Májusnyitó hosszú hétvége

Élmények, programok, együttlét

Sör, virsli, ringlis, céllövölde. A régi majálisokról mindenkinek ez jut eszébe. Nekünk szerencsére jóval több is. Néhány napra áthangoljuk magunkat a régi időkre. De persze csak a játék kedvéért. Visszaidézünk egy-két igazi kedvencet és közben persze élvezzük az újdonságokat is. Most végre a szülőknek is egy nappal hosszabb a hétvége, töltsük meg együtt élményekkel!

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Fele áron dupla élmény

Olyan gyorsan nőnek! És milyen jó visszaidézni, amikor még fele ekkorák voltak, ugye? Egy pillanatra mi is visszaforgatjuk az időkereket. Májusban, min. 3 éjszakás foglalások esetén minden gyerek féláron pihenhet. De időgépünk csak az árakat csökkentette le, az élmények közben duplájára nőnek. Bobóország tengernyi játéka, állandó programjai és élményfürdőnk vizes kalandjai hetente változó tematikus foglalkozásokkal is kiegészülnek. Válasszanak belőle kedvükre!

Tovább az ajánlathoz

Anyák napi hétvége

Ha anya boldog, mindenki boldog!

Talán vicces közhely, hogy anya hangulata alakítja a családi lelkiállapotot. De azért torpanjunk meg az igazságtartalmánál: a kiegyensúlyozott anya szuper játszótárs, társasjáték partner, lelki támasz és odaadó feleség. De mikor is töltődnek az „elemek” anyában? Talán pont egy ilyen hétvégén, amikor neki semmi dolga. Csak, amihez kedve van. 

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor

Játékos úszásoktatás ovisoknak

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Minden 2-7 év közötti leendő kis búvárt szeretettel várnak az oktatók! Ráadásul, a tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most minden gyerek féláron pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Pünkösdi hosszú hétvége

Gyerek legyen a talpán, aki ezt bírja!

3 nap felszabadult kikapcsolódás. Csússzunk le az óriás csúszdán, hódítsuk meg a mászócsúcsot, tekerjük a gokartokat! Napsütés, friss levegő, hatalmas, virágzó park... Elképzelni se lehet hozzá szebb környezetet. Reggeli után kreatív kézműveskedéssel indítjuk a napot, és medencés élményekkel színesítjük a sok játékot. Itt lesznek a nyár legnépszerűbb iskolásszórakoztató programjai és a legkedveltebb esti előadások is - gyereknapi mini-nyaralás rengeteg élménnyel egyetlen hosszú hétvége alatt.

Tovább az ajánlathoz

Mini vakáció

Akár 20% kedvezménnyel!

Még nem kell az iskolaszünethez igazodni? Vagy a suli utolsó napjaiból elcsíphető pár nap "szabadság"? Mi már rögtön május végén belecsapunk a nyári kalandokba: Bobóország játékbirodalma, a napi kézműves foglalkozások, a hatalmas parkunk játszóterei és a családi pancsolás mellett minden héten más tematikus programsorozattal színesítjük az élményeket. Ráadásul, vasárnaptól csütörtökig 2 éjszakára 10%, 3 éjszakára 15% kedvezménnyel foglalhatnak. Érdemes azonban kicsit tovább maradni: 4 éjszakás pihenésekre 20%-ot adunk - akár hétvégére is!

Tovább az ajánlathoz

Pikkó születésnapja

Zenés gyerekzsúr egy kicsi vízilónak

Ez a hétvége más, mint a többi. Házigazda víziló családunk legkisebb tagját ünnepeljük. Végre kibújik a játékháza rejtekéből, és alig várja, hogy a gyerekkoncert után együtt megköszöntsük. Érkezik a hatalmas torta, mindenki megkóstolhatja! Kíváncsi vagy mi Pikkó kedvenc étele? Vagy épp milyen koktélt szeret? Ha jól figyelsz, ezen a hétvégén ezt is meglesheted. Érdemes kicsit tovább maradni: 4 éjszakás pihenésekre 20% kedvezmény a hétvége érintésével is!

Tovább az ajánlathoz

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

Mint a tündérmesékben. Hatalmas, virágos parkunk ad otthont a nyári családi élményeknek. Minden szeglete izgalmas kalandokat rejt, induljunk együtt a felfedezésére! A napi 20-30 programból kisovistól a nagykamaszig mindenki kedvére válogathat. Ha közbejön egy esőnap? Vár a beltéri élményfürdő, a hatalmas játékbirodalom és a szomszédos Bobo Fun Park Adrenalin Arénája. Biztosítsa be a helyét már most: akár kétszer 5% kedvezmény a 2023. március 31-ig beérkező foglalásokra!

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz
Familotel