Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Egyik szülő féláron

Akció egészen az ünnepekig

Együtt a család! Nem sietünk oviba-munkába. Ráérősen reggelizünk. A legjobb játszóterek egy lépésre vannak, apa magasra emel a csúszda végén, anyával kreatívkodhatunk a játszóházban. Csak a medencékhez igyekszünk, mert ez az egész család kedvenc helye. Pezsgőfürdőben lazítunk, vízipisztollyal lövünk célba, és együtt szaunázunk. Mert itt ezt is lehet! Töltődjenek fel még az ünnepek előtt közös élményekkel! Ráadásul, min 3. éjszaka foglalása esetén az egyik szülő 50% kedvezménnyel pihenhet - akár hétvégén is!

Tovább az ajánlathoz

1 nagyi/papi ingyen pihen!

Nagy pihenés nagyszülővel

3 generáció, háromszoros élmény! A nagycsaládos pihenés legnagyobb kincse, hogy minden családtag együtt és külön-külön is feltöltődhet. A mama vagy a papa egész nap lubickolhat az unokák szeretetében, és közben a szülők is lophatnak egy kis időt maguknak kettesben. És amíg a gyerekek apával és anyával gyűjtenek közös élményeket, a nagyszülők csendes wellness részlegünkön töltekezhetnek. Aki már próbálta, évről évre visszatér a mamával vagy papával. Aki még nem, annak itt egy remek lehetőség a tesztelésre: szeptember elejétől egészen a téli ünnepekig min. 2 éj foglalása esetén 1 nagyszülő a családdal ingyen pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Aktívan 60 felett

Már 2 éjtől, min. 20% kedvezmény

Nem. Nem írtuk el egy nullával. Ezt most nem 6 éven felülieknek ajánljuk. Speciális ajánlatunk a 60 pluszosoknak szól. Legyen fiatalos apuka, unokáival élményeket gyűjtő nagyszülő vagy érkezzen akár gyerek nélkül. Váltsa az életkort árelőnyre! Péntek és szombat éjszakákra 20% kedvezmény, vasárnaptól csütörtökig -25% - egészen az ünnepekig.

Tovább az ajánlathoz

Advent első hétvégéje

Lélekmelengető családi készülődés

Végre kezdődik. Az év egyik legszebb időszaka, amikor ünnepi díszbe öltöztetjük a lakást, a gyerekek izgatottan várják a családi gyertyagyújtást, jönnek az összebújós esték, a forró italok a bögrékbe. És várakozunk. Ráérősen, stresszmentesen, egymásra figyelve. Mi is csupa melengető meglepetéssel készülünk az első adventi hétvégére. A mécsesek fénye, a forralt bor fűszeres gőze, a koszorú készítés meghitt hangulata a lelket is feltölti az ünnepi időszakra.

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Egyik szülő féláron kedvezménnyel!

A Stoller® Babaúszó Akadémia jól bevált módszere csábítja vízbe a kisbabás családokat. Stoller Katalin, a szakma elismert oktatója személyesen ad beavatást a vízzel való barátkozáshoz, az úszás alapjainak elsajátításához. Ha a kicsi elmúlt már 2 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen felfedezni a víz alatti világot! Ráadásul, a tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most az egyik szülő féláron pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Mikulásünnep

Manó műhelytitkok és Télapócsalogatás

Hogy mit csinál a Mikulás miután véget ér éjszakai küldetése? Eláruljuk! Egy gyors pihenés után útra kel, hogy a hétvégén Bobóországban látogassa meg a gyerekeket. Mi pedig szokás szerint nagy izgalommal készülünk az érkezésére. A Manó Műhelyben ellessük a legjobb ajándékkészítő trükköket, és apró meglepetéseket barkácsolunk. Majd a Tekergő Bábszínházában együtt izgulunk a furfangos Mikulás történetén, amíg a Nagyszakállú meg nem érkezik. Csizmákat előkészíteni, éljenek a jó gyerekek!

Tovább az ajánlathoz

Advent 3. hétvégéje

Egy kis szusszanás a karácsonyi forgatagban

Miért várna karácsonyig egy kis családi együttlétre? Engedje el kicsit a közelgő ünneppel járó stresszt, bevásárló listákat, tornyosuló házimunkát, év végi feladatokat…. Töltse ehelyett lélekmelengető pihenéssel advent ezüst hétvégéjét! Hangolódjunk együtt a közelgő ünnepre! Aztán hazatérve még mindenre lesz idő! Sőt, így már kedv és energia is.

Tovább az ajánlathoz

Karácsony - Együtt a család

Meghitt ünnep a második otthon melegében

Meghitt hangulat, fények, ízek és illatok... Alig várjuk! Mert az ünnepek mindig segítenek kiszakadni a hétköznapok körforgásából, hogy arra koncentrálhassunk, ami igazán fontos. A családi együttlétekre, közösen megélt pillanatokra, élményekre. A Kolping Hotel 27 éve a családok második otthonaként nyújt biztonságos szigetet a meghitt ünnepléshez. Éljék át idén velünk együtt a karácsonyi varázst! 

Tovább az ajánlathoz

Téli vakáció

Családi kapcsolódás 2 ünnep között

Túl az ünnepi forgatagon, de még szilveszter előtt néhány nap, amit végre gondtalanul együtt tölthetünk. Nem csak egy helyen, de valóban egymásra figyelve. Amikor a közös programok adják a vezérfonalat a napnak, belefér akár egy századik csúszás is a gyerekmedencébe csobbanva, anya is szaunázhat kicsit, apa is kikapcsolódhat - és egyszerűen csak együtt vagyunk. És raktározzuk magunkban sorra a fontos pillanatokat.

Tovább az ajánlathoz

Szilveszteri Varázs

Koboldokkal nevetünk, tündérekkel táncolunk

Amikor éjfélt üt az óra az mindig egy mágikus pillanat. Mi azonban nem csak az év utolsó estéjén engedünk utat a varázslatoknak. Mint a mesében, háromszor is táncos mulatságra várjuk az apró tündéreket és huncut koboldokat. A nappalokat is jókedvvel, sok-sok játékkal és nem mindennapi kalandokkal töltjük meg. Ráérünk még kipihenni, hisz’ ez még csak a téli szünet közepe!

Tovább az ajánlathoz

A kód neve: BÚÉK

Szünetzáró "Kütyü"-hét

Még egy teljes hét a téli szünetből - így indul az év! Használják ki valami izgalmasra az extra napokat! Mi is kezünkbe vesszük az irányítást, és 4 napon át osztogatjuk a parancsokat. Persze csak a robotoknak. Amit együtt építünk, programozunk, és utána persze irányítunk. Lesz itt kódkeresés, izgalmas kísérletek és egy valódi robot szumo-verseny. Mindehhez egy igazi szakértő lesz a Merlin házból a segítségünkre. 

Tovább az ajánlathoz

5 év alatt ingyen

Kisgyermek, nagy élmény!

Használja ki, hogy még nem kötik a családot az iskolaszünetek! A kisbabákat otthoni kényelemmel, biztonságos játszószobával és énekes-mondókás programokkal várjuk. Az ovisok pedig Bobóország többtermes játékbirodalmában és hatalmas parkunk játszóterein vezethetik le a fölösleges energiákat. Persze a zenés foglalkozásokba ők is bekapcsolódhatnak! Lemozogva, szülőkből töltekezve, tele élményekkel. Vágjon hát bátran bele!

Tovább az ajánlathoz

Maradjunk még! Megéri.

Árelőny már 2 éjszakától, akár 15%-ig

Mert a kikapcsolódás kell. De mennyi az elég, ha pihenésről van szó? Néha egy 2 éjszakás kiruccanás is csodát tehet, máskor egy egész hét is kevés a feltöltődéshez. Ugorjon fejest mindjárt az év elején a családi élményekbe! Épp csak belekóstol a kalandokba, vagy akár több napig is élvezettel lubickol benne? Ön dönt – mi pedig szállítjuk választásához a kedvezményeket! Vasárnaptól csütörtökig 2 éjszakára 10% kedvezménnyel foglalhat. Maximális árelőny 3 éjszakánál -15% - akár a hétvége érintésével is!

Tovább az ajánlathoz

Hagyományőrző program

Nosztalgia és finomságok

Hagyományőrző programunkban egy szabadtéri kolbászsütögetős partival hozzuk el a régi telek hangulatát. Hidegben kint lenni, és kint enni! A sült hús és egy kis füst illat… Kísérőnek harmonikazene szól és egy igazi beszélgetős hangulat kerekedik a tűz körül. Az ínyenc falatokat jófajta pálinkával és forralt borral kísérhetik a szülők. Nosztalgiázzunk kicsit, és meséljünk a gyerekeknek, milyen volt régen a tél. Elő a családi sztorikkal! Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 3 éjszakánál már hétvégére is jár a -15%!

Tovább az ajánlathoz

Évújrakezdő mulatság

Tánc, varázslat, nevetés, mesedalok

Kimaradt az önfeledt szilveszteri szórakozás? Vagy annyira jó volt, hogy ismétlésért kiált? Annyi nap pont eltelt az újévből, hogy a tapasztalatokat felhasználva érdemes egy pillanatra megállni. Hogy állunk a fogadalmakkal? Szerepel köztük, hogy csak azért is jól érezzük magunkat idén? És persze az is, hogy ne rohanjunk mindig? Legyen olyan ez a hétvége, amilyennek az egész évet szeretnénk!

Tovább az ajánlathoz

Farsangi mulatság

Hercegnők és tűzoltók, itt az idő!

Aki szeret bolondozni, kapja magára a maskaráját (na jó, elég, ha a bőröndbe bepakolja) és meg se álljon Bobóországig! Jöhetnek az oviban jól bevált jelmezek: pillangók, hercegnők, kalózok, tűzoltók együtt ropják a táncot a kis dínókkal, katicákkal. A felvonulás olyan jó móka, apa közben videózza! Hopp, Bobó is beöltözött? Fel se tűnik a sok fura alak között! Farsangi mulatság fánk nélkül? Dehogy! Melyik a kedvenc: a szalagos vagy a csöröge? Most megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 3 éjszakánál már hétvégére is jár a -15%!

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Akár 20% kedvezménnyel!

Lubickoló babák, ismert dallamok, kalandos merülések, önfeledt kacajok - ez a Stoller® Babaúszó Tábor! Igazi babás-mamás vagy -papás program kisgyermekes családoknak. Ha a kicsi elmúlt már 2 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, és közösen felfedezni a víz alatti világot! Ráadásul, a tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most min. 4 éjszaka foglalása esetén 15% kedvezmény, min. 5 éjszakás pihenésekre 20% kedvezmény jár!

Tovább az ajánlathoz

Szülőknek is jár a romantika!

Apa, anya, szerelem

Valentin nap hétvégéjén apa végre nem siet munkába, és anya is fordíthat egy kis időt saját magára. A szálloda szépség- és egészségközpontja a felnőttek kedvenc „búvóhelye”. Amíg a gyerekek a szakképzett óvónénikkel, animátorokkal játszanak, a szülőknek is juthat egy kis énidő. Sőt, akár újra felfedezhetik a kettesben töltött idő szépségét. Most megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 3 éjszakánál már hétvégére is jár a -15%!

Tovább az ajánlathoz

Nők, Anyák, Feleségek – Ünnepeljünk!

Ez a hétvége a nőké!

Szóljon most minden róluk! Egy röpke hétvégi pihenés, mégis igazi feltöltődés. A hotel programjait most a hölgyek óhaja szerint szervezzük, a kávézóban még a habos kávé és koktélkínálat is a női szemeket gyönyörködteti. Mi persze azt is tudjuk, hogy Anya akkor tud Nő lenni teljes nyugalomban, ha közben a gyerekek jól érzik magukat. Erről is gondoskodunk, megígérjük! Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Min. 3 éjszaka foglalása esetén a gyerekárakból 50% kedvezményt adunk.

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Vízalatti babakaland

Stoller® Babaúszó Táborunk izgalmas felfedezésre hívja a kisgyermekes családokat. Stoller Katalin, a szakma elismert oktatója személyesen ad beavatást a vízzel való barátkozáshoz, az úszás alapjainak elsajátításához. Ha a baba elmúlt már 2 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen átélni ezt a kalandot!

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor

Játékos úszásoktatás ovisoknak

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Minden 2-7 év közötti leendő kis búvárt szeretettel várnak az oktatók!

Tovább az ajánlathoz

(Mese)filmbe illő Nyár - 2024

A legjobb áron előfoglalási akciókkal!

Indulhat a mozi! De most nem csak nézzük, hanem részesei is leszünk. Mint kedvenc animációs filmünk fordulatos sztorija, úgy váltják egymást az élmények a nyári szünet alatt. A napi 20-30 program között lesz kalandos, nevettető és akciófilmekbe illően mozgalmas is. A műsorról mindenki kedvére válogathat kisovistól a nagykamaszig. Érdemes előre tervezni. (Mese)filmbe illő vakáció a legjobb áron előfoglalási akcióinkkal - a teljes szünidőre csak 2023. december 31-ig!

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz
Familotel