Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Minden gyerek féláron

Fele áron dupla élmény

Olyan gyorsan nőnek! És milyen jó visszaidézni, amikor még fele ekkorák voltak, ugye? Egy pillanatra mi is visszaforgatjuk az időkereket. Ősz végén, tél elején min. 3 éjszakás foglalások esetén minden gyerek féláron pihenhet. Ha 4 éjszakát maradnak, akár a hétvége érintésével is élhetnek a kedvezménnyel. De időgépünk csak az árakat csökkentette le, az élmények közben duplájára nőnek. Bobóország tengernyi játéka, állandó programjai és élményfürdőnk vizes kalandjai hetente változó tematikus foglalkozásokkal is kiegészülnek. Válasszanak belőle kedvükre!

Tovább az ajánlathoz

Advent 3. hétvégéje

Kimaxoljuk! És egy elmaradt köszöntést is bepótolunk...

Mindig különleges élmény részese lenni a nagy pillanatoknak. Ezen a hétvégén 30 napos Csipkerózsika álmából ébredve Bobóország újranyitja a kapukat! Pénteken már 12 órától kezdődnek a kalandok, a jókedvet pedig este Mutyi bohóc tréfáival fokozzuk. És miközben a kézműves programokon az ünnepekre hangolódunk, titokban már egy rendhagyó köszöntésre is készülődünk. Hiszen egy számunkra nagyon fontos születésnap elmaradt. De pszt, nem árulhatunk el több titkot. Aki velünk tölti ezt a hétvégét, mindent időben megtud majd! 

Tovább az ajánlathoz

Ez már majdnem karácsony! Szünet.

100% visszatérítési garancia

Szünet. Akár a digitálisból, akár a padban ülősből, akár az otthon dolgozósból, akár a munkába járósból. Jobban vártuk, mint bármikor, és most végre itt van. 5 nap az ünnep előtt, amikor letehetjük a körülöttünk levő zűrzavaros világ dolgait, és lélekben is megérkezhetünk. Barkácsoljunk apró meglepetéseket, zenéljünk a gyerekkoncerten, sétáljunk, meséljünk és élvezzük ki minden pillanatát együtt! 

Tovább az ajánlathoz

Kis karácsony, nagy karácsony… Ahogy tetszik!

Csodavárás - ahogy minden évben

A csodavárás idén talán még erősebb, mint máskor. Meghitt hangulat, fények, ünnepi ízek és illatok... Alig várjuk! Mert az ünnepek mindig segítenek kiszakadni a hétköznapok körforgásából, hogy arra koncentrálhassunk, ami igazán fontos. A családi együttlétekre, közösen megélt pillanatokra, élményekre. Válogasson kedvére az ünnepi programsorozatból, és éljék át nálunk a karácsonyi varázst! 

Tovább az ajánlathoz

Téli vakáció

2 ünnep között végre újra együtt

Túl az ünnepi forgatagon, de még szilveszter előtt néhány nap, amit végre gondtalanul együtt tölthetünk. Nem csak egy helyen, de valóban egymásra figyelve. Amikor a közös programok adják a vezérfonalat a napnak, belefér akár egy századik csúszás is a gyerekmedencébe csobbanva, anya is szaunázhat kicsit, apa is kikapcsolódhat - és egyszerűen csak olyan jó együtt lenni újra!

Tovább az ajánlathoz

Fenséges Szilveszter

Pompás óévbúcsúztató a víziló királyságban

Közhírré tétetik és ezúton kidoboltatik, hogy az év utolsó napjain Bobóország messze földön híres udvara szélesre tárja kapuit. A víziló király és hitvese hétországra szóló mulatságra készülődik, melyre minden bátor lovag és ifjú hercegnő ezennel meghívattatik. Lesz ott minden, ami a vigassághoz kell: főúri lakoma, pompás óévbúcsúztató bál és pazar szórakoztató társulatok.

Tovább az ajánlathoz

Maradjunk még! Megéri.

Árelőny már 2 éjszakától, akár 20%-ig

Mert a kikapcsolódás kell. Talán jobban, mint bármikor. De mennyi az elég, ha pihenésről van szó? Néha egy 2 éjszakás kiruccanás is csodát tehet, máskor egy egész hét is kevés a feltöltődéshez. Ugorjon fejest mindjárt az év elején a családi élményekbe! Épp csak belekóstol a kalandokba, vagy akár több napig is élvezettel lubickol benne? Ön dönt – mi pedig szállítjuk választásához a kedvezményeket! 2 éjszakára 10% árelőnnyel foglalhat, és minden további nálunk töltött éjszaka 5% extra kedvezményt jelent a családnak. Maximális árelőny 4 éjszakánál 20%!

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Élmények pünkösdtől a vakációig

Még a legnagyobb is ovis? Akkor használja ki, hogy még nem kell a pihenést az iskolaszünetekhez tervezni. De talán a suli utolsó heteiből is elcsíphető néhány nap egy hosszú hétvégére. Egy biztos, mi nem várunk az utolsó csöngetésig. Pünkösd hétfőtől belecsapunk a nyári élményekbe: pörögnek a pedálok a gokartpályán, az óvó nénikkel készülnek a kézműves remekek, és hangos visszaszámolással indulnak a hárompályás csúszdán a gyorsasági versenyek. Tartsanak velünk, nyár eleji akciónkkal minden gyerek féláron pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Előfoglalás Nyár 2021

A legjobb árak a jubileumi vakációra

Foglalható: 2020-09-15 - 2020-12-31

Ez lesz a 25. nyarunk, és ebbe (is) mindent beleadunk. Jönnek az elmúlt évek legkedveltebb programjai, a nyár esték legnépszerűbb szórakoztató előadói és izgalmas jubileumi meglepetésekkel is készülünk. Ez egy olyan nyár lesz, amiről még sokáig fogunk beszélni. Biztosítsa be helyét a legjobb áron, előfoglalási akcióinkkal már most!

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz