Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Hanami születésnapi hét

ÉVA-EXTRÁK Szentgyörgyi Rómeóval!

Ünnepre készülődünk! Járjuk körbe együtt a szépség, egészség, stílus témakörét. Nőcisen, csajosan, anyukásan. Anya-lánya párosok! Közös programnak kiváló! Jön az Éva Magazin, jön stílustanácsadó, sminkes, fotós, dietetikus, life coach …. ééééééés Szentgyörgyi Rómeó! És a hab a képzeletbeli szülinapi tortán: 10.23-26-ig az 5 év alatti gyermekek pihenése a mi ajándékunk.

Tovább az ajánlathoz

5 év alatt ingyen

Anyaboldogító ÉVA extrákkal

Használja ki, hogy még nem kötik a családot az iskolaszünetek! A kisbabákat a hosszú hétvégék között is otthoni kényelemmel, biztonságos játszószobával és énekes-mondókás programokkal várjuk. Az ovisok pedig Bobóország többtermes játékbirodalmában és hatalmas parkunk játszóterein vezethetik le a fölösleges energiákat. Anyaboldogító programjainkhoz pedig egy igazi szakértő csapatot hívtunk - ingyenes stílustanácsadás, dietetikus, sminkbemutató, mozgásprogramok és sok más meglepetés az ÉVA Magazinnal. A jelszó: #énidő.

Tovább az ajánlathoz

Őszi szünet

Extra Halloween programokkal

Ovis, kisiskolás vagy épp már nagykamasz? Animátor csapatunk minden korosztályt külön szórakoztat. Lesz itt kúszás, mászás, gokartokkal szlalomozás, móka-kacagás, családi csobbanás - egyszóval minden amire tanév közben nem jut idő. Használják ki a szünetet, és töltődjenek fel közös élményekkel! Ráadásként extra Halloween programok!

Tovább az ajánlathoz

Téli álompihenés 4=3

1 éjszaka ajándékba - hétvégén is

Indulhatunk egy képzeletbeli utazásra? Egy mesebirodalomba, ahol rossz időben is ezer kaland vár a gyerekekre, apa nem siet munkába, és anya is fordíthat egy kis időt saját magára. Az asztalon magától terem a vacsora, persze mindenkinek a saját kedvence. A fürdő nem csak a nevében élmény, hanem valóban a családi szórakozás legfontosabb színtere. Mosoly mosolyra válaszol, program programot követ... És ha azt mondom, mindez valóság is lehet? Ráadásként, hogy minél később kelljen a hétköznapokba visszatérni, 4 éjszakás álompihenés esetén megajándékozzuk 1 teljes napnyi együtt töltött idővel és közös élménnyel.

Tovább az ajánlathoz

Téli kényeztetés

Árelőny és szülőfeltöltő extrák

A szülő-szerepből nem lehet szabadságra menni. Vagy mégis? Engedje el a (házi)munka sürgető teendőit, és töltse fel még az ünnepek előtt energiaraktárait! Mi segítünk a "majd egyszer" ígéretét azonnali pihenésre váltani. A gyerekek felügyeletéről és szórakoztatásáról is gondoskodunk, téli kényeztető ajánlatunkba pedig a 15% kedvezmény mellé ajándék masszázst is csomagoltunk. 

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor

Úszásoktatás - Akár 4=3 akcióval!

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Minden 2-7 év közötti kis búvárt szeretettel várnak az oktatók! Sőt 4=3! Min. 4 éjszakás foglalások esetén 1 éjszaka a mi ajándékunk!

Tovább az ajánlathoz

Márton napi hétvége

"Gyerekek a konyhában" különkiadással

Talán mondanunk se kell, hogy ezen a hétvégén minden a libák körül forog nálunk. Az oviban papírból hajtogatjuk, az étteremben jó borok kíséretében sülve és főve is megkóstoljuk, és még az esti mesében is Ludas Matyinak drukkolunk. Régi hagyomány szerint lámpást is készítünk, gyerektornánkon pedig még a lúdtalpaknak is hadat üzenünk.

Tovább az ajánlathoz

Bobó születésnapja

Nagyszabású gyerekbuli víziló módra

Ki ne szeretné a szülinapi zsúrokat? Barátok, meglepetések, programok, na és persze torta… De vajon milyen lehet egy víziló születésnapja? Mivel már 22. alkalommal szervezzük meg, biztosan állíthatjuk, hogy fergeteges! Érkezéskor egy pihe-puha ölelés, felvezetésként egy kis játék, hogy aztán az esti buliban tetőfokára hágjon a hangulat. A talpalávalót a Wolf zenekar húzza, a legmenőbb táncmozdulatokat maga Bobó mutatja, és ez még csak a pénteki érkezés napja! 

Tovább az ajánlathoz

Adventi készülődés

Mesés élmények - Akár 4=3 akcióval!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hét, amikor egy jótündér elszállt Bobóország felett, és varázspálcájával egy érintésre ünneplőbe öltöztette a szíveket. A hatalmas parkban minden este kigyúltak a varázslatos fények, reggel pedig kicsi és nagy úgy ébredt, mintha egy valóságos mesébe csöppenne... Hogy folytatódik a történet? Legyenek részesei Bobó adventi meséjének, és éljék át személyesen! 4=3 akciónk keretében ezen a héten is 1 éjszakát akár ingyen pihenhetnek!

Tovább az ajánlathoz

Advent első hétvégéje

Lélekmelengető családi készülődés

A karácsonyt megelőző várakozás időszaka jó lehetőség az együttlétre, közös pihenésre. Adventi koszorú készítés, mézes maci szeánsz a gőzfürdőben, esti mécsesgyújtás a parkban, gyerekkoncert pihe-puha foszlós kaláccsal és kakaóval, és Bobóország sok-sok programja... Ráérősen, stresszmentesen, összebújva, egymásra figyelve. Hangolódjunk együtt a karácsonyra!

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Vizes élmények - Akár 4=3 akcióval!

Lubickoló babák, ismert dallamok, kalandos merülések, önfeledt kacajok - ismét itt a Stoller® Babaúszó Tábor! Igazi babás-mamás vagy -papás program kisgyermekes családoknak. Ha a kicsi elmúlt már 3 hónapos, de még nincs 2 éves, Önöknek is itt a helyük! Fedezzék fel együtt a víz alatti világot! Most akár 4=3 akcióval! Min. 4 éjszakás foglalások esetén 1 éjszaka a mi ajándékunk!

Tovább az ajánlathoz

Mikulásünnep

Manó műhelytitkok és zenés Télapócsalogatás

Hogy mit csinál a Mikulás december 6-a után? Eláruljuk! Egy kis pihenő után újra útra kel, hogy a hétvégén Bobóországban látogassa meg a gyerekeket. Mi pedig szokás szerint nagy izgalommal készülünk az érkezésére. A Manó Műhelyben ellessük a legjobb ajándékkészítő trükköket, és apró meglepetéseket barkácsolunk. Majd a Kis-Hétrét zenekarral nótázunk egészen addig, amíg a Nagyszakállú meg nem érkezik. A nagy találkozás izgalmát pedig mi mással is vezethetnénk le, mint Mutyi bohóc tréfáival és trükkjeivel.

Tovább az ajánlathoz

Advent 3. hétvégéje

Egy szusszanás a karácsonyi forgatagban

Miért várna karácsonyig egy kis családi együttlétre? Engedje el kicsit a közelgő ünneppel járó stresszt, bevásárló listákat, tornyosuló házimunkát, év végi feladatokat…. Töltse ehelyett lélekmelengető pihenéssel advent ezüst hétvégéjét! Hangolódjunk együtt a közelgő ünnepre! Aztán hazatérve még mindenre lesz idő! Sőt, így már kedv és energia is.

Tovább az ajánlathoz

Advent 4. hétvégéje

Ez már majdnem karácsony!

Minden porcikánkban érezzük az ünnep közeledtét, hiszen már csak néhány nap, és itt van, amire egész decemberben vártunk. Ne engedje, hogy a készülődés forgatagában ez a hétvége az aggódásról, sürgetésről és az utolsó pillanatos vásárlásokról szóljon! Segítünk az ünnepet kicsit előre hozni, és lélekmelengető programokkal, közös élményekkel megtölteni.

Tovább az ajánlathoz

Kis karácsony, nagy karácsony… Ahogy tetszik!

Meghitt ünnep – macera nélkül

Gyakran kérdezik tőlünk csodálkozva: hogyhogy évről-évre több család tér vissza hozzánk karácsonyozni? Mi veszi rá az embert, hogy a szeretet ünnepét otthonától távolt töltse? Oh, meg is van a válasz: szeretni szállodában is lehet! Otthon viszont kell sütni, főzni, takarítani… (is).  Válogasson kedvére az ünnepi programsorozatból! Ön milyen karácsonyra vágyik?

Tovább az ajánlathoz

Varázslatos Szilveszter

Mágikus évbúcsúztató sztárfellépőkkel, gyerekprogramokkal

Nem csalás, nem ámítás, az év utolsó napjain Bobó mágikus birodalma megnyitja kapuját! Ki itt belép, ne készüljön másra, csak varázslatos meglepetésekre és fergeteges szórakozásra. Csak a kezünket figyeljék, na meg a napi programajánlatot, mert egymást érik majd a vidám előadások és a meghökkentő mutatványok. Az óévet persze sztárfellépőkkel és hatalmas családi bulival zárjuk. Csodás újévet kívánunk!


Tovább az ajánlathoz

Előfoglalás Nyár 2019

Pihenjen a legjobb áron

Már most jövő nyárra foglalni? Csak ha nem akar lemaradni! Foglaljon a 2019-es nyár legnépszerűbb időszakaira, hogy biztos helye legyen a legjobb programokon. Nem érdemes last minute ajánlatra várni, az idő előrehaladtával csak a szabad szobák száma csökken, kedvezőbb ajánlatot nem hirdetünk meg! Sőt, 10% előfoglalási kedvezményünk csak december 31-ig foglalható! Kattintson az Árak/Foglalás gombra, válassza ki a jövő évi nyaralás tervezett időpontját, és tudja meg melyik akciónkkal tud a legnagyobb árelőnyhöz jutni a család!

Tovább az ajánlathoz