Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Utazzunk még! Ősszel.

Akár 20% kedvezmény az őszi szünetig

Mert minden élményt nem lehet egyetlen nyárba belesűríteni. Az évszakváltás csak a naptárban látszik meg, a bobóországi élményeken nem. Minden délelőtt gyerekzsivaj jelzi, hogy az óvó nénikkel készülnek a kézműves remekek. A gokartpedálok ugyanúgy pörögnek, a mászócsúcs is meghódításra vár. A vizes játszótéren még a bújócska is izgalmasabb, a kígyócsúszda pedig egyensen megunhatatlan. Ráadásul őszi akciónkban 15% kedvezmény jár a min. 3 éjszakás hétköznapi foglalásokra. 4 éjtől -20%, akár a hétvége érintésével is.

Tovább az ajánlathoz

Szünetindító hétvége

Első perctől vakáció

Le az ovis batyut és az iskolatáskát, fel a széles mosolyt, indul az őszi szünet! Mi segítünk azonnal vakáció üzemmódba kapcsolni. A kicsiket bábszínházzal szórakoztatjuk, a nagyobbacskákkal Mutyi bohóc tréfáin nevetünk. Közben persze lesz kézműveskedéscsaládi pancsolás és gokartokkal száguldozás. Na meg minden más, mint amit otthon, a hétköznapokon megszokhattunk.

Tovább az ajánlathoz

Őszi szünet

Iskolapadból az Adrenalin Arénába

Ovis, kisiskolás vagy épp már nagykamasz? Animátor csapatunk minden korosztályt külön szórakoztat. Lesz itt kúszás, mászás, gokartokkal szlalomozás, móka-kacagás, családi csobbanás - egyszóval minden amire tanév közben nem jut idő. Egy rögtönzött verseny az óriás csúszdákon? Ugye mehet? Használják ki a szünetet, és töltődjenek fel közös élményekkel! Maradt még energia? Irány a szomszédos Bobo Fun Park Adrenalin Arénája!

Tovább az ajánlathoz

Halloween hosszú hétvége

Szünetbúcsúztató szellemes meglepetésekkel

Végre, végre, végre! Az ősz első hosszú hétvégéje. Amikor nem csak a gyerekek örülhetnek a szünetnek, de a szülőknek is jár az extra kikapcsolódás. Az örök kedvenc Bobóország és a kézműves foglalkozások mellett hatalmas parkunk minden szegletében pörögnek a programok - egészen estig. És Halloween lévén persze szellemeskedünk is. De nem csak félelmetesen, hanem olyan igazán szívből nevetősen.

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Fele áron dupla élmény

Olyan gyorsan nőnek! És milyen jó visszaidézni, amikor még fele ekkorák voltak, ugye? Egy pillanatra mi is visszaforgatjuk az időkereket. Ősz végén, tél elején min. 3 éjszakás foglalások esetén minden gyerek féláron pihenhet. Ha 4 éjszakát maradnak, akár a hétvége érintésével is élhetnek a kedvezménnyel. De időgépünk csak az árakat csökkentette le, az élmények közben duplájára nőnek. Bobóország tengernyi játéka, állandó programjai és élményfürdőnk vizes kalandjai hetente változó tematikus foglalkozásokkal is kiegészülnek. Válasszanak belőle kedvükre!

Tovább az ajánlathoz

Jubileumi hétvége

25 éve együtt. Ünnepeljünk!

Néhány különleges hétvége egy minden szempontból rendhagyó évben. Idén 25 éve, hogy megnyitottuk a kapukat. Mennyi felejthetetlen program, élmény és gyerekmosoly, ami mögötte van! Jubileumi hétvégéinken együtt idézzük fel a legkedveseb pillanatokat. Vigyázat! A parkban mintha egy titkos időkapu is rejtőzne. A gokartról a keresős játékra sietve hamar a 90-es évekbe repíthet. Bambit kortyolunk és menő diszkóslágereket dúdolunk. Visszatérés a modern világba? Mi sem egyszerűbb, vár az új babajátszótér hatalmas fészekhintája!

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor

Minden gyerek féláron akcióval

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Minden 2-7 év közötti leendő kis búvárt szeretettel várnak az oktatók! Extra kedvezmény a tábor idejére: ezen a héten minden gyerek 50% kedvezménnyel pihenhet.

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Minden gyerek féláron akcióval!

Lubickoló babák, ismert dallamok, kalandos merülések, önfeledt kacajok - ez a Stoller® Babaúszó Tábor! Igazi babás-mamás vagy -papás program kisgyermekes családoknak. Ha a kicsi elmúlt már 2 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, és közösen felfedezni a víz alatti világot! Extra kedvezmény a tábor idejére: ezen a héten minden gyerek 50% kedvezménnyel pihenhet.

Tovább az ajánlathoz

Előfoglalás Nyár 2022

Színre Szín, Programra Program

Foglalható: 2021-06-17 - 2021-12-31
Már most a jövő nyaralásra készülni? Csak ha nem akar a legszínesebb nyári programkavalkádról lemaradni. Itt most minden játszik: a ruha, a koktél, valami mókás kiegészítő… Figyelje a nap színét, gyűjtse a pecséteket és zsebelje be az ajándékot a végén. Biztosítsa be már most a helyét! 2021. december 31-ig beérkező foglalásokra akár 10+5% kedvezmény!

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz