Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Maradjunk még! Megéri.

Árelőny már 2 éjszakától, akár 20%-ig

Mennyi az elég, ha pihenésről van szó? Néha egy 2 éjszakás kiruccanás is csodát tehet, máskor egy egész hét is kevés a feltöltődéshez. Egy biztosan fontos: hogy közben tartalmasan teljen! Ne tartogassa a szabadságot év végére, ugorjon fejest mindjárt az év elején a családi élményekbe! Épp csak belekóstol a kalandokba, vagy akár több napig is élvezettel lubickol benne? Ön dönt – mi pedig szállítjuk választásához a kedvezményeket! 2 éjszakára 10% árelőnnyel foglalhat, és minden további nálunk töltött éjszaka 5% extra kedvezményt jelent a családnak. Maximális árelőny 4 éjszakánál 20%!

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

20% kedvezménnyel!

Babaúszó táborunk ismét izgalmas felfedezésre hívja a kisgyermekes családokat. Várjuk a 2 év alatti babákat, akik már elmúltak 3 hónaposak, vagy meghaladják a 4 kg-os testsúlyt. Korcsoportjuknak megfelelő foglalkozásokon anyával vagy apával játékos keretek között „úszhatnak". Sőt, akár a merülés élményébe is belekóstolhatnak. A tábor ideje alatt zajló év eleji akciónk keretében most 20% kedvezménnyel foglalhatnak! 

Tovább az ajánlathoz

Farsangi mulatság

Hercegnők és tűzoltók, itt az idő!

Aki szeret bolondozni, kapja magára a maskaráját (na jó, elég, ha a bőröndbe bepakolja) és meg se álljon Bobóországig! Jöhetnek az oviban jól bevált jelmezek: pillangók, hercegnők, kalózok, tűzoltók együtt ropják a táncot a kis dínókkal, katicákkal. A felvonulás olyan jó móka, apa közben videózza! Hopp, Bobó is beöltözött? Fel se tűnik a sok fura alak között! Farsangi mulatság fánk nélkül? Dehogy! Melyik a kedvenc: a szalagos vagy a csöröge? Megéri tovább maradni! Ebben az időszakban az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket! 3 éj foglalása esetén -15%, 4 éj esetén pedig -20%!

Tovább az ajánlathoz

5 év alatt ingyen

Viszlát anyagondok, hello élmények

Utazás kisgyerekkel? Tudjuk, ez mindig kalandos vállalkozás. De most csak lazítson, nálunk nem lesz szüksége másra. Mi hadat üzenünk a mindennapos nyafogásnak! Unalom? Az meg mi? Hiszen itt mindig történik valami. Válogatós vagy fényevő gyerek? Ugyan már, hiszen a legnagyobb kedvencek közül maga a kicsi szedhet - sőt, még jutalom is jár, ha mind megette. Hiszti egy játékért, anyáért, apáért? Minek, mikor itt minden megvan egy helyen, amire csak vágyik. Esti altatás? Sose volt ilyen könnyű! Lemozogva, szülőkből töltekezve, tele élményekkel, otthoni kényelemben. Vágjon hát bátran bele!

Tovább az ajánlathoz

Nők, Anyák, Feleségek – Ünnepeljünk!

Ez a hétvége a nőké!

Szóljon most minden róluk! Egy röpke hétvégi pihenés, mégis igazi feltöltődés. A hotel programjait most a hölgyek óhaja szerint szervezzük, a kávézóban még a habos kávé és koktélkínálat is a női szemeket gyönyörködteti. Az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy a szépség központunkban ajándékba adunk egy sminkmestert, akitől mindenki ellesheti az őt szépítő mesterfogásokat. Megéri tovább maradni! Ebben az időszakban az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket! 3 éj foglalása esetén -15%, 4 éj esetén pedig -20%!

Tovább az ajánlathoz

Télűző hosszú hétvége - Március 15.

Tavasztündér, figyelj!

Mi, a gyerekek, most aztán eldöntöttük, elég volt a télből! Ezért Bobóországban összefogunk az óvónénikkel, és hallgatva a nálunk bölcsebbek tapasztalatára, kiszebábot fogunk égetni, hogy elűzzük a telet, és együtt köszöntsük a tavaszt. Egy kalandos hosszú hétvégére ez csak egy a sok tervünk közül! Alig várjuk!

Tovább az ajánlathoz

Apa, csak még egyet! 4=3

Utolsó utáni csúszás, még egy kis játék

Apa, csak még egy éjszakát! Annyi minden férne bele! Még egy finom vacsora és egy ráérős reggeli, egy újabb kreatív alkotás az óvó nénikkel közösen, jó sok utolsó csúszás a kék kígyósban, még egy kis titkos sutyorgás a babzsákban összebújva. Talán egy kis lopott idő anyával kettesben is...
Ha 4 éjszakára foglalnak, az utolsó nap - valamennyi élményével együtt - szállodánk ajándéka! Érkezési napok: 03.31.04.01. vagy 04.14.

Tovább az ajánlathoz

50. Jubileumi Stoller® Babaúszó Tábor

5=4 akcióval és hatalmas bulival

Szinte még mi sem hisszük el, de áprilisban bizony már az 50. babaúszó táborunkat indítjuk. Az elmúlt 12 év alatt közel 1800 kisgyerek szerette meg a vizet Stoller Kati módszerével, és mozgott önfeledten, mosolyogva a szakértő kezek között a vízben. Együtt tanulták a dalokat anyával / apával, és csodálkoztak rá a víz alatti világra. Tartsanak velünk most jubileumi táborunkra, és ünnepeljünk együtt! 5=4 akciónkkal ráadásul 5 éjszaka foglalása esetén 1 szállodánk ajándéka!

Tovább az ajánlathoz

Tavaszi szünet és húsvéti ünnepek

Annyi program, mint nyáron!

Teremtsenek új hagyományt, és bízzák húsvéti házimunkát, sütés-főzést másra! Nálunk nem maradnak el a hagyományos húsvéti programok sem, az ünnep ízeit is az asztalra tesszük. Sőt, érdemes akár tavaszi szünet első és utolsó napjaival meghosszabbítani a pihenést! Élmények, programok, együttlét -  a nagy nyári nyaralás hangulatát hozzuk el a családoknak tavasszal! 

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Fele áron dupla élmény

Olyan gyorsan nőnek! És milyen jó visszaidézni, amikor még fele ekkorák voltak, ugye? Májusban egy pillanatra mi is visszaforgatjuk az időkereket, hiszen hétköznapokon, min. 3 éjszaka foglalása esetén minden gyerek féláron pihenhet! De időgépünk csak az árakat csökkentette le, az élmények közben duplájára nőnek. Bobóország tengernyi játéka, állandó programjai és hatalmas parkunk szabadtéri lehetőségei hetente változó tematikus foglalkozásokkal is kiegészülnek. Válasszanak belőle kedvükre!

Tovább az ajánlathoz

Ha anya boldog, mindenki boldog!

Hahóóóó! Anyák napja van!

Talán vicces közhely, hogy anya hangulata alakítja a családi lelkiállapotot. De azért torpanjunk meg az igazságtartalmánál: a kiegyensúlyozott anya szuper játszótárs, társasjáték partner, lelki támasz és odaadó feleség. De mikor is töltődnek az „elemek” anyában? Talán pont egy ilyen hétvégén, amikor neki semmi dolga. Csak, amihez kedve van. 

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor - játékosan, ovisoknak

Minden gyerek féláron kedvezménnyel

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Minden 2-7 év közötti kis búvárt szeretettel várnak az oktatók! Használják ki, hiszen ezen a héten minden gyerek féláron pihenhet! 

Tovább az ajánlathoz

Minden nap gyereknap

Gyerek legyen a talpán, aki ezt bírja!

Gyere-gyere! Bobóországban most igazán nagyüzem lesz! Kösd fel a gatyád, ha tartani akarod velünk a tempót! A sok-sok nagyon fontos gyerek-tennivaló közben anyát és apát engedd el nyugodtan masszázsra! Reggeli után futás Bobóországba, sulisoknak tini-barkácsra. Vigyázz, le ne késs Ági néni bábszínházáról! Móka, kacagás, taps, majd irány a pedálos gokartpálya. Visszafelé pár perc ugra-bugra a trambulinban, felkapaszkodhatsz a kalóztoronyba, körbe-körbe a fészekhintán, lefelé az óriáscsúszdán. Gyorsan pár falat a gyomrodba, délutáni alvás – na, azt tegyük el majd otthonra, helyette inkább irány az uszoda! 

Tovább az ajánlathoz

Pünkösdi hosszú hétvége

Királyok és királylányok ünnepe!

A Kolping Hotel 100.000 négyzetméteres parkjában gyönyörű a tavasz! Ne várjon nyárig, a pünkösdi hosszú hétvégén a legsikeresebb családi programokat sűrítettük egy hétvégébe! Lesz Mutyi bohóc, bábszínház és mini diszkó, sőt, aki szeretné, a májusfát is körbetáncolhatja! Gyerekek, láttatok már ilyen „csudafát”? A futócipők ne maradjanak otthon! Ajándék rajtszám a keszthelyi gyerek futóversenyre!

Tovább az ajánlathoz

Program-inclusive Nyaralás

Előfoglalás - Pihenjen a legjobb áron!

Foglaljon a nyár legnépszerűbb időszakaira, hogy biztos helye legyen a legjobb programokon. Mi mindent megszervezünk, Önnek csak választania kell! Mozgalmas kalandokra vágyik? Akkor vágjon bele! De ha úgy esik jól, töltsön akár egy fél napot a medence partján pihenve! Még sokféle szobatípusból választhat, ráadásul előfoglalási akcióinkkal 5% extra kedvezményhez juthat. Kattintson az Árak/Foglalás gombra, válassza ki a nyaralás tervezett időpontját, és tudja meg melyik akciónkkal tud a legnagyobb árelőnyhöz jutni a család!

Tovább az ajánlathoz