Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Télűző hosszú hétvége

Tavasztündér, figyelj! Újranyitunk.

Mi, a gyerekek, most aztán eldöntöttük, elég volt a télből és a bezártságból is! Ezért Bobóországban a hosszú hétvégére újranyitjuk a kapukat. Hallgatva a nálunk bölcsebbek tapasztalatára, az óvó nénikkel összefogva kiszebábot égetünk, hogy elűzzük a telet, és együtt köszöntsük a tavaszt. És erre a kalandos hétvégére ez csak egy a sok tervünk közül! Alig várjuk, hogy újra együtt legyünk!

Tovább az ajánlathoz

Maradjunk még! Megéri.

Árelőny már 2 éjszakától, akár 20%-ig

Mert a kikapcsolódás kell. Talán jobban, mint bármikor. De mennyi az elég, ha pihenésről van szó? Néha egy 2 éjszakás kiruccanás is csodát tehet, máskor egy egész hét is kevés a feltöltődéshez. Ugorjon fejest mindjárt az év elején a családi élményekbe! Épp csak belekóstol a kalandokba, vagy akár több napig is élvezettel lubickol benne? Ön dönt – mi pedig szállítjuk választásához a kedvezményeket! 2 éjszakára 10% árelőnnyel foglalhat, és minden további nálunk töltött éjszaka 5% extra kedvezményt jelent a családnak. Maximális árelőny 4 éjszakánál 20%!

Tovább az ajánlathoz

Mindent bele! hétvége

Elmaradt? Bepótoljuk.

Több hónapja otthon? Már lassan nem is számoljuk hány programról maradt le a család. Mi elhatároztuk, hogy lefaragjuk a listát! Az elmúlt közel fél évet belesűrítjük egyetlen hétvégébe, és bepótoljuk a legfontosabb elhalasztott eseményeket. Lássuk csak! Egy fergeteges gyerekbuli, egy különleges köszöntés, egy nagy víziló öleléskeresős játékokkézműveskedés... Várjunk! Van itt egy fontos látogató is, aki régóta várja a találkozást. Elég idős már. Ne várassuk tovább!

Tovább az ajánlathoz

"Tavasz a tányéron" Gasztrohétvége

Kocsis Bálint mesterszakáccsal

Itt a tavasz, éled a természet és hamarosan Mimi kertje is ontja a friss zöldségeket. Na de hogyan tudjuk kreatívan felhasználni őket? Gasztrohétvégénken Kocsis Bálint, mesterszakács, séf lesz ebben a segítségünkre. Vágjuk, sütjük, üvegbe zárjuk, na és persze kóstoljuk is. Vitaminraktárak feltöltve? Indulhat a játék! Kézműveskedés az óvó nénikkel, játszóterezés a virágzó fák tövében, labdatengerbe csúszás, élményfürdőben pancsolás.

Tovább az ajánlathoz

Tavaszi szünet és húsvét

Újra együtt. Ünnepeljünk!

2021 a közös ünneplés éve lesz. Együtt idézzük fel a legkedvesebb ünnepi hagyományokat, játszunk izgalmas játékokat és kézműveskedünk reggeltől estig, hogy aztán közösen szórakozzunk az esti programokon is. Közben csodáljuk a természet újjászületését, élvezzük a szünet szabadságát, az ünnep ízeit. Élmények, felhőtlen szórakozás, felöltő kikapcsolódás - amire olyan régen vártunk. Tartsanak velünk!

Tovább az ajánlathoz

Apa, csak még egyet! 4=3

Utolsó utáni csúszás, még egy kis játék

Apa, csak még egy éjszakát! Annyi minden férne bele! Még egy finom vacsora és egy ráérős reggeli, egy újabb kreatív alkotás az óvó nénikkel közösen, jó sok utolsó csúszás a kék kígyósban, még egy kis titkos sutyorgás a babzsákban összebújva. Talán egy kis lopott idő anyával kettesben is... Ha 4 éjszakára foglalnak, az utolsó nap - valamennyi élményével együtt - szállodánk ajándéka! Érkezési napok: vasárnap, hétfő vagy szerda.

Tovább az ajánlathoz

1 nagyi/papi ingyen pihen!

Nagy pihenés nagyszülővel

3 generáció, háromszoros élmény! A nagycsaládos pihenés legnagyobb kincse, hogy minden családtag együtt és külön-külön is feltöltődhet. Aki már próbálta, évről évre visszatér a mamával vagy papával. Aki még nem, annak itt egy remek lehetőség a tesztelésre: áprilisi akciónk keretében 1 nagyszülő a családdal ingyen pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Galaktikus hétvége

Bolygóközi kalandok - tériszonyosoknak is

Az utóbbi hónapokban még a várost se gyakran sikerült elhagyni? Akkor gondolkodjunk nagyban, és hagyjuk magunk mögött a bolygót is! Ezen a hétvégén a határ a csillagos ég. Már ami a közös élményeket illeti. Asztronauta-tanoncoknak és űrmanóknak különösen ajánljuk, de aki még nem járt a Tejúton az is jöhet. Nem volt még intergalaktikus kalandban része? Most majd lesz! Öveket becsatolni, 3,2,1...

Tovább az ajánlathoz

Retro hétvége

Ó azok a 80-as évek!

Sör, virsli, ringlis, céllövölde. A régi majálisokról mindenkinek ez jut eszébe. Nekünk szerencsére jóval több is. Néhány napra áthangoljuk magunkat a 80-as évekre. De persze csak a játék kedvéért. Egy mókás időutazásra indulunk vissza a gyerekkorunkba. Diavetítés, betűtészta, similabda... Megvan?  Közben persze az édesanyákról sem feledkezünk meg, ünnepeljük együtt őket egy vidám, nosztalgiázós hétvégével!

Tovább az ajánlathoz

Pünkösdi hosszú hétvége

Ez már majdnem nyár. Élvezzük!

3 nap felszabadult kikapcsolódás. Csússzunk le az óriás csúszdán, hódítsuk meg a mászócsúcsot, tekerjük a gokartokat! Napsütés, friss levegő, hatalmas, virágzó park... Elképzelni se lehet hozzá szebb környezetet. Reggeli után kreatív kézműveskedéssel indítjuk a napot, és medencés élményekkel színesítjük a sok játékot. Itt lesznek a nyár legnépszerűbb iskolásszórakoztató programjai és a legkedveltebb esti előadások is - mini-nyaralás rengeteg élménnyel egyetlen hosszú hétvége alatt.

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Élmények pünkösdtől a vakációig

Még a legnagyobb is ovis? Akkor használja ki, hogy még nem kell a pihenést az iskolaszünetekhez tervezni. De talán a suli utolsó heteiből is elcsíphető néhány nap egy hosszú hétvégére. Egy biztos, mi nem várunk az utolsó csöngetésig. Pünkösd hétfőtől belecsapunk a nyári élményekbe: pörögnek a pedálok a gokartpályán, az óvó nénikkel készülnek a kézműves remekek, és hangos visszaszámolással indulnak a hárompályás csúszdán a gyorsasági versenyek. Tartsanak velünk, nyár eleji akciónkkal minden gyerek féláron pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Előfoglalás Nyár 2021

Jubileumi királyság a legjobb áron

Foglalható: 2020-09-15 - 2021-03-31

Ez lesz a 25. nyarunk, és ebbe (is) mindent beleadunk. Jönnek az elmúlt évek legkedveltebb programjai, a nyár esték legnépszerűbb szórakoztató előadói és izgalmas jubileumi meglepetésekkel is készülünk. Ez egy olyan nyár lesz, amiről még sokáig fogunk beszélni. Biztosítsa be helyét a legjobb áron, előfoglalási akcióinkkal már most!

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz