Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

"A Foglalás Napja" 1. rész

4=3 akció - csak 1 napig!

Foglalható: 2019-11-22 - 2019-11-22

A Kolping Hotel bemutatja. A hivatalos Black Friday előtt 1 héttel! Az Év vége Akciósorozatának első része. Nem elég egyszer megnézni. Át is kell élni.
Főszerepben: Anya, aki a legjobb áron foglal. 
Közreműködik: Peti, egy igazi Bobórajongó, mintagyerek.

Legalább erre a kis időre. Nem szól közbe, nem kiabál, nem szaladgál. Tudja, hogy nagy a tét. Hagyja anyát és apát nyugodtan mobilozni, hogy igazán jó áron foglalhassák le a jövő évi bobóországi pihenést. 

Tovább az ajánlathoz

Téli álompihenés

akár -20% - hétvégén is

Indulhatunk egy képzeletbeli utazásra? Egy mesebirodalomba, ahol rossz időben is ezer kaland vár a gyerekekre, apa nem siet munkába, és anya is fordíthat egy kis időt saját magára. Az asztalon magától terem a vacsora, persze mindenkinek a saját kedvence. A fürdő nem csak a nevében élmény, hanem valóban a családi szórakozás legfontosabb színtere. Mosoly mosolyra válaszol, program programot követ... És ha azt mondom, mindez valóság is lehet? Ráadásként hétköznapokra 3 éjszakától 15% kedvezménnyel foglalhatnak, 4 éjtől pedig 20%-kal - akár hétvégére is!

Tovább az ajánlathoz

ÖKO hétvége

Kezes-lábas játszóházzal

Húzzad, tekerd, hajtsad - egy biztos, itt most csak te leszel az energia! Lesz itt flipper, léghoki, ugrálóvár, és sok más játék, de ezúttal áramtalanítva! A kezes-lábas játszóház ugyanis újraálmodta a legnagyobb kedvenceket, és biztosan állíthatjuk, így saját erővel hajtva még élvezetesebbek. Elfáradt a lábad? Akkor használd a kezed! Komponálj egy saját dallamot a verklin, vagy hallgasd meg másoké hogy szól a különleges, mechanikus zenegépen! Pihenésképp pedig irány az ovi, ahol ezen a hétvégén újrahasznosított alapanyagokból készülnek a remekek.

Tovább az ajánlathoz

Adventi készülődés

Mesés élmények - akár 20% kedvezménnyel!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hét, amikor egy jótündér elszállt Bobóország felett, és varázspálcájával egy érintésre ünneplőbe öltöztette a szíveket. A hatalmas parkban minden este kigyúltak a varázslatos fények, reggel pedig kicsi és nagy úgy ébredt, mintha egy valóságos mesébe csöppenne... Hogy folytatódik a történet? Legyenek részesei Bobó adventi meséjének, és éljék át személyesen! Érdemes több napra is tervezni: 3 éjszakára 15% kedvezménnyel foglalhatnak, míg 4 éjtől már 20%-kal, akár a hétvége érintésével is.

Tovább az ajánlathoz

Advent első hétvégéje

Lélekmelengető családi készülődés

A karácsonyt megelőző várakozás időszaka jó lehetőség az együttlétre, közös pihenésre. Ezen a hétvégén mi is bekuckózunk egy kicsit. Adventi koszorú készítés közben jókat beszélgetünk, a Rosta Géza koncerten együtt énekelünk, hogy utána az ablakból a mécsesekkel kivilágított parkban gyönyörködjünk. Ráérősen, stresszmentesen, összebújva, egymásra figyelve. 

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Merülős babakaland - 20% kedvezménnyel!

Szeretné, ha gyermekével egy igazán különleges élményben lehetne része? Stoller® Babaúszó táborunk ismét izgalmas felfedezésre hívja a kisgyermekes családokat. Ha a baba elmúlt már 3 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen átélni ezt a kalandot! A tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most 20% kedvezménnyel foglalhatnak!

Tovább az ajánlathoz

Mikulásünnep

Manó műhelytitkok és mesés Télapócsalogatás

Hogy mit csinál a Mikulás december 6-a után? Eláruljuk! Egy kis pihenő után újra útra kel, hogy a hétvégén Bobóországban látogassa meg a gyerekeket. Mi pedig szokás szerint nagy izgalommal készülünk az érkezésére. A Manó Műhelyben ellessük a legjobb ajándékkészítő trükköket, és apró meglepetéseket barkácsolunk. Majd a Tekergő Bábszínházzal kirándulunk Meseországba egészen addig, amíg a Nagyszakállú meg nem érkezik.

Tovább az ajánlathoz

Advent 3. hétvégéje

Egy szusszanás a karácsonyi forgatagban

Miért várna karácsonyig egy kis családi együttlétre? Engedje el kicsit a közelgő ünneppel járó stresszt, bevásárló listákat, tornyosuló házimunkát, év végi feladatokat…. Töltse ehelyett lélekmelengető pihenéssel advent ezüst hétvégéjét! Hangolódjunk együtt a közelgő ünnepre! Aztán hazatérve még mindenre lesz idő! Sőt, így már kedv és energia is.

Tovább az ajánlathoz

Advent 4. hétvégéje

Ez már majdnem karácsony!

Minden porcikánkban érezzük az ünnep közeledtét, hiszen már csak néhány nap, és itt van, amire egész decemberben vártunk. Ne engedje, hogy a készülődés forgatagában ez a hétvége az aggódásról, sürgetésről és az utolsó pillanatos vásárlásokról szóljon! Nem csak látványban, de illatokban és ízekben is előrehozzuk az ünnepet, és megtöltjük lélekmelengető programokkal, közös élményekkel.

Tovább az ajánlathoz

Ünnepeljünk még!

Egyhetes pihenés akár 15% kedvezménnyel

Még szinte rá se hangolódtunk az ünnepre, máris a végéhez közeledik - ismerős érzés, ugye? Pedig néhány nap szabadsággal akár egy egész hétre is elnyújtható az év végi pihenés. Jöjjenek már az utolsó adventi hétvégére, és maradjanak velünk egész karácsonykor is. A szentestét szívesebben töltik otthon? Akkor töltődjenek fel a téli szünetben közös élményekkel, és koronázzák meg az egészet egy kozmikus szilveszterrel! Kivételes alkalom: 7 éjszakás foglalások esetén ünnepi csomagárainkból jár a kedvezmény - akár 15% is.

Tovább az ajánlathoz

Kis karácsony, nagy karácsony… Ahogy tetszik!

Meghitt ünnep – macera nélkül

Gyakran kérdezik tőlünk csodálkozva: hogyhogy évről-évre több család tér vissza hozzánk karácsonyozni? Mi veszi rá az embert, hogy a szeretet ünnepét otthonától távolt töltse? Oh, meg is van a válasz: szeretni szállodában is lehet! Otthon viszont kell sütni, főzni, takarítani… (is).  Válogasson kedvére az ünnepi programsorozatból! Ön milyen karácsonyra vágyik?

Tovább az ajánlathoz

Téli vakáció

2 ünnep között végre újra együtt

Túl az ünnepi forgatagon, de még a nagy szilveszteri bulik előtt néhány nap, amit végre gondtalanul együtt tölthetünk. Nem csak egy helyen, de valóban egymásra figyelve. Amikor a közös programok adják a vezérfonalat a napnak, belefér akár egy századik csúszás is a gyerekmedencébe csobbanva, anya is szaunázhat kicsit, apa is kikapcsolódhat - és egyszerűen csak olyan jó együtt lenni újra!

Tovább az ajánlathoz

Kozmikus Szilveszter

Bolygóközi űrbuli gyerekprogramokkal, sztárfellépőkkel

Hamarosan-hamarosan, egy messzi-messzi galaxisban az év a végéhez közeledik. Erre a pár napra még a fénykardok is megpihennek, a csillagok békét kötnek, hogy minden földlakó – a legidősebbek és a legkisebbek is – együtt búcsúztassa az óévet. Program annyi lesz, mint égen a csillag, csak bírja mindenki szusszal! Készen állnak a nem mindennapi űrkalandra? Öveket becsatolni, 3,2,1 BUÉK!

Tovább az ajánlathoz

A kód neve: BÚÉK

Szünetzáró "Kütyü"-hét

Végre kéthetes a téli szünet! Használják ki valami izgalmasra az extra napokat! Mi is kezünkbe vesszük az irányítást, és 4 napon át osztogatjuk a parancsokat. Persze csak a robotoknak. Amit együtt építünk, programozunk, és utána persze irányítunk. Lesz itt kódkeresés, izgalmas kísérletek és egy valódi robot szumo-verseny. Mindehhez egy igazi szakértő lesz a Merlin házból a segítségünkre. 

Tovább az ajánlathoz

Maradjunk még! Megéri.

Árelőny már 2 éjszakától, akár 20%-ig

Mennyi az elég, ha pihenésről van szó? Néha egy 2 éjszakás kiruccanás is csodát tehet, máskor egy egész hét is kevés a feltöltődéshez. Egy biztosan fontos: hogy közben tartalmasan teljen! Ne tartogassa a szabadságot év végére, ugorjon fejest mindjárt az év elején a családi élményekbe! Épp csak belekóstol a kalandokba, vagy akár több napig is élvezettel lubickol benne? Ön dönt – mi pedig szállítjuk választásához a kedvezményeket! 2 éjszakára 10% árelőnnyel foglalhat, és minden további nálunk töltött éjszaka 5% extra kedvezményt jelent a családnak. Maximális árelőny 4 éjszakánál 20%!

Tovább az ajánlathoz

Hagyományőrző program - nem csak nézzük! Csináljuk!

Disznótoros kóstolóval

A mai gyerekeknek már ritkán adatik meg egy olyan nagyszülő, akinél nincsen tél disznóvágás nélkül! Hagyományőrző programunkban most a gyerekek megismerkedhetnek a hurka- és kolbásztöltés fortélyaival, kipróbálhatják, milyen a tepertőkészítés, és minden finomságot természetesen kóstolni is szabad majd. Az ínyenc falatokat jófajta pálinkával  és forralt borral kísérhetik a szülők. Aki eljön, jó hangulatra számítson. Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 4 éj esetén 20%-ot!

Tovább az ajánlathoz

Szülőknek is jár a romantika!

Szerelem, gyerek mellett

Valentin nap hétvégéjén apa végre nem siet munkába, és anya is fordíthat egy kis időt saját magára. A szálloda szépség- és egészségközpontja a felnőttek kedvenc „búvóhelye”. Amíg a gyerekek a szakképzett óvónénikkel, animátorokkal játszanak, a szülőknek is juthat egy kis énidő. Sőt, akár újra felfedezhetik a kettesben töltött idő szépségét. Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 4 éj esetén 20%-ot!

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

20% kedvezménnyel!

Lubickoló babák, ismert dallamok, kalandos merülések, önfeledt kacajok - ismét itt a Stoller® Babaúszó Tábor! Igazi babás-mamás vagy -papás program kisgyermekes családoknak. Ha a kicsi elmúlt már 3 hónapos, de még nincs 2 éves, Önöknek is itt a helyük! Fedezzék fel együtt a víz alatti világot! A tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most 20% kedvezménnyel foglalhatnak! 

Tovább az ajánlathoz

Farsangi mulatság

Hercegnők és tűzoltók, itt az idő!

Aki szeret bolondozni, kapja magára a maskaráját (na jó, elég, ha a bőröndbe bepakolja) és meg se álljon Bobóországig! Jöhetnek az oviban jól bevált jelmezek: pillangók, hercegnők, kalózok, tűzoltók együtt ropják a táncot a kis dínókkal, katicákkal. A felvonulás olyan jó móka, apa közben videózza! Hopp, Bobó is beöltözött? Fel se tűnik a sok fura alak között! Farsangi mulatság fánk nélkül? Dehogy! Melyik a kedvenc: a szalagos vagy a csöröge? Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 4 éj esetén 20%-ot!

Tovább az ajánlathoz

Nők, Anyák, Feleségek – Ünnepeljünk!

Ez a hétvége a nőké!

Szóljon most minden róluk! Egy röpke hétvégi pihenés, mégis igazi feltöltődés. A hotel programjait most a hölgyek óhaja szerint szervezzük, a kávézóban még a habos kávé és koktélkínálat is a női szemeket gyönyörködteti. Az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy a szépség központunkban ajándékba adunk egy sminkmestert, akitől mindenki ellesheti az őt szépítő mesterfogásokat. Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 4 éj esetén 20%-ot!

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Vizes élmények kicsiknek

A Stoller® Babaúszó Akadémia jól bevált módszere ismét vízbe csábítja a kisbabás családokat. Stoller Katalin, a szakma elismert oktatója személyesen ad beavatást a vízzel való barátkozáshoz, az úszás alapjainak elsajátításához. Ha a baba elmúlt már 3 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen átélni ezt a kalandot!

Tovább az ajánlathoz

"A Foglalás Napja" 2. rész

20% kedvezmény - csak 1 hétvégén!

Foglalható: 2019-12-13 - 2019-12-15

A Kolping Hotel bemutatja! Az Év végi Akciósorozat folytatódik. A második rész tavasszal játszódik, és a család minden tagja korhatár nélkül átélheti.
Főszerepben ismét: Anya, aki a legjobb áron foglal. 
Közreműködik: Nóri, egy igazi Mimirajongó, mintagyerek.

Ezen a hétvégén legalábbis nagyon igyekszik. Nem szól közbe, nem hisztizik, nem ellenkezik. És mi jár közben a fejében? Ha az ezüst hétvégén hagyja anyát és apát jó áron foglalni, tavasszal újra megölelheti Mimit!

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Akció már most a 2020-as nyárra!

Használják ki, hogy a kicsikkel még nem kell az iskolaszünetekhez igazodni! Van már nagyobb tesó? A suli utolsó heteiből talán könnyebben elcsíphető egy-két nap. Mi ugyanis már június legelső napjától belevágunk a nyári kalandokba! Pörögnek a pedálok a gokartpályán, az óvó nénikkel készülnek a kézműves remekek, és indulhat a trambulinban a magasugró verseny. Közben pedig nyár eleji akciónkkal minden gyerek féláron pihenhet - hétköznapokon már 3 éjszakára, 4 éjtől pedig akár már a hétvége érintésével is!

Tovább az ajánlathoz

Előfoglalás Nyár 2020

Jövő évi vakáció a legjobb árakon!

Biztosítsa be helyét már most a 2020-as vakációra – a legjobb áron, előfoglalási akcióinkkal! Az egész családot garantáltan mozgásba hozzuk. Ezúttal ugyanis a sport és az egészség köré szervezzük a kalandokat – ahogy már tőlünk megszokhatták játszva, vidáman, remekül szórakozva! Már most készítjük az edzéstervet, hogy jövő júniusban a legjobb formánkban állhassunk a startvonalra. Megújuló külső medencék, felfrissített családi lakosztályok és szobák, sok más izgalmas újdonság! Ugye velünk tartanak?

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz