Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Nagy pihenés nagyszülővel

3 generáció, háromszoros élmény! A nagycsaládos pihenés legnagyobb kincse, hogy minden családtag együtt és külön-külön is feltöltődhet. Aki már próbálta, évről évre visszatér a mamával vagy papával. Aki még nem, annak itt egy remek lehetőség a tesztelésre: áprilisi akciónk keretében 1 nagyszülő a családdal ingyen pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

2 éj 10%, 3 éj 15% kedvezmény

Lehet egy hosszú hétvégével több? Bár ez a tavasz bővelkedik a többnapos ünnepekben, néhány nap szabadsággal akár még kiegészíthetjük eggyel. A majális előtti hétvégét néhány nappal megtoldva még több élményben lehet része a családnak. Ráadásul hétköznapi akciónkban 2 éjszakát 10%, 3-at pedig már 15% kedvezménnyel foglalhatnak.

Tovább az ajánlathoz

Élmények, programok, együttlét

Mit jut eszébe a majálisról? Hömpölygő tömeg és a lángossütő előtti várakozás? Pedig ugye jó lenne elengedni kicsit a gyerek kezét? Olyan helyen ünnepelni, ahol a felnőtt helyett megszervezik a programokat, a gyerekek pedig biztonságban játszhatnak? Akkor a Kolpingban tetszeni fog a májust nyitó hosszú hétvége programja!

Tovább az ajánlathoz

Akár 15% kedvezmény júniusig!

Az idei tavasz kicsit döcögősen indult, így nem hagyjuk pihenni a Tavasztündért. Varázsoljon csak nyugodtan tovább! Ha már a március közepét is hóesésben töltöttük, tartson a tavaszi akció még június elején is! Így május elejétől egészen június 8-ig hétköznap 2 éjszakát 10%, 3-at pedig már 15% kedvezménnyel lehet foglalni.

Tovább az ajánlathoz

Ha anya boldog, mindenki boldog!

Talán vicces közhely, hogy anya hangulata alakítja a családi lelkiállapotot. De azért torpanjunk meg az igazságtartalmánál: a kiegyensúlyozott anya szuper játszótárs, társasjáték partner, lelki támasz és odaadó feleség. De mikor is töltődnek az „elemek” anyában? Talán pont egy ilyen hétvégén, amikor neki semmi dolga. Csak, amihez kedve van.

Tovább az ajánlathoz

Királyok és királylányok ünnepe

A Kolping Hotel 100.000 négyzetméteres parkjában gyönyörű a tavasz! Ne várjon nyárig, a pünkösdi hosszú hétvégén a legsikeresebb családi programokat sűrítettük egy hétvégébe! Lesz Mutyi bohóc, bábszínház és mini diszkó, sőt, aki szeretné, a májusfát is körbetáncolhatja! Gyerekek, láttatok már ilyen „csudafát”? A futócipők ne maradjanak otthon! Ajándék rajtszám a keszthelyi gyerek futóversenyre!

Tovább az ajánlathoz

Valami készülődik Bobóéknál…

Gyere-gyere! Bobóországban most igazán nagyüzem lesz! Kösd fel a gatyád, ha tartani akarod velünk a tempót! A sok-sok nagyon fontos gyerek-tennivaló közben anyát és apát engedd el nyugodtan masszázsra! Képzeld, Bobó és Mimi is izgatottan várja a gyereknapot. Miattad is! De most van egy másik oka is. Ezen a hétvégén minden kiderül!

Tovább az ajánlathoz

A nagybetűs CSALÁDI NYARALÁS

Előre tisztázzuk: tengerpartunk nincs. De szerénytelenség nélkül állíthatjuk, ez az egyetlen hiányosságunk. A Kolpingban minden más adott a nagybetűs CSALÁDI NYARALÁShoz.

Tovább az ajánlathoz

7=6 kedvezménnyel

Lehet egy éjszakával több? Szánjon egy egész hetet a feltöltő nyaralásra! Mi garantáljuk, hogy emlékezetes lesz a család minden tagjának. Sőt, 7 éjszaka foglalás esetén az utolsó szállodánk ajándéka

Tovább az ajánlathoz