Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Maradjunk még! Megéri.

Árelőny már 2 éjszakától, akár 20%-ig

Mennyi az elég, ha pihenésről van szó? Néha egy 2 éjszakás kiruccanás is csodát tehet, máskor egy egész hét is kevés a feltöltődéshez. Egy biztosan fontos: hogy közben tartalmasan teljen! Ne tartogassa a szabadságot év végére, ugorjon fejest mindjárt az év elején a családi élményekbe! Épp csak belekóstol a kalandokba, vagy akár több napig is élvezettel lubickol benne? Ön dönt – mi pedig szállítjuk választásához a kedvezményeket! 2 éjszakára 10% árelőnnyel foglalhat, és minden további nálunk töltött éjszaka 5% extra kedvezményt jelent a családnak. Maximális árelőny 4 éjszakánál 20%!

Tovább az ajánlathoz

Télűző hétvége

Tavasztündér, figyelj!

Mi, a gyerekek, most aztán eldöntöttük, elég volt a télből! Ezért Bobóországban összefogunk az óvónénikkel, és hallgatva a nálunk bölcsebbek tapasztalatára, kiszebábot fogunk égetni, hogy elűzzük a telet, és együtt köszöntsük a tavaszt. És erre a kalandos hétvégére ez csak egy a sok tervünk közül! Alig várjuk!

Tovább az ajánlathoz

Húsvéton innen és túl

15% kedvezménnyel!

Még kicsi a gyermek, és nem kötik a családot az iskolaszünetek? Akkor a hosszú hétvége előtti-utáni időszak tökéletes alkalom egy feltöltő családi pihenésre. Az ünnepre hangolódó barkács foglalkozások mellett mesés drámajátékokon repítjük képzeletbeli utazásra az ovisokat. Húsvét után pedig a Sünizene foglalkozásokon mozogjuk és énekeljük jókedvűre magunkat. Használják ki akciónkat, és foglaljanak most 4 éjszakát 15% kedvezménnyel!

Tovább az ajánlathoz

Tavaszi szünet és húsvéti ünnepek

Annyi program, mint nyáron!

Teremtsenek új hagyományt, és bízzák az ünnepi házimunkát, sütés-főzést másra! Nálunk nem maradnak el a hagyományos húsvéti programok sem, az ünnep ízeit is az asztalra tesszük. Sőt, érdemes akár tavaszi szünet első és utolsó napjaival meghosszabbítani a pihenést! Élmények, programok, együttlét -  a nagy nyári nyaralás hangulatát hozzuk el a családoknak tavasszal! 

Tovább az ajánlathoz

10.000 Ft kedvezmény

Nem csak matekosok figyelmébe!

A 10 az sok? Halljuk gyakran a 3 évestől. Az attól függ. Tábla csokiból igen, ha 10 perc játék van lefekvésig, akkor nagyon kevésnek tűnhet. És 10.000 Ft kedvezmény egy családi pihenésből? Annak már mindenki örül, ugye? Foglaljanak hozzánk április végére, vagy használják ki közös élmények gyűjtésére a májusi meleget! A pihenés árából most éjszakánként 10.000 Ft-ot elengedünk - hétköznapokon már 3 éjszakától, 4 éjre akár a hétvége érintésével is! 

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Éjszakánként 10.000 Ft kedvezménnyel

A Stoller® Babaúszó Akadémia jól bevált módszere ismét vízbe csábítja a kisbabás családokat. Stoller Katalin, a szakma elismert oktatója személyesen ad beavatást a vízzel való barátkozáshoz, az úszás alapjainak elsajátításához. Ha a baba elmúlt már 3 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen átélni ezt a kalandot! Még egy érv, hogy velünk tartsanak: tavaszi akciónk keretében most éjszakánként 10.000 Ft kedvezménnyel foglalhatnak!

Tovább az ajánlathoz

Anyák napi hosszú hétvége

Ha anya boldog, mindenki boldog!

Talán vicces közhely, hogy anya hangulata alakítja a családi lelkiállapotot. De azért torpanjunk meg az igazságtartalmánál: a kiegyensúlyozott anya szuper játszótárs, társasjáték partner, lelki támasz és odaadó feleség. De mikor is töltődnek az „elemek” anyában? Talán pont egy ilyen hosszú hétvégén, amikor neki semmi dolga. Csak, amihez kedve van. A pénteki ünnepnapnak köszönhetően erre most akár 3 napja is lehet!

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor

Játékos úszásoktatás ovisoknak - 10.000 Ft kedvezménnyel

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Minden 2-7 év közötti (leendő) kis búvárt szeretettel várunk! Még egy érv, hogy velünk tartsanak: tavaszi akciónk keretében most 10.000 Ft kedvezménnyel foglalhatnak!

Tovább az ajánlathoz

Minden nap gyereknap

Gyerek legyen a talpán, aki ezt bírja!

Gyere-gyere! Bobóországban most igazán nagyüzem lesz! Kösd fel a gatyád, ha tartani akarod velünk a tempót! A sok-sok nagyon fontos gyerek-tennivaló közben anyát és apát engedd el nyugodtan masszázsra! Reggeli után futás Bobóországba, sulisoknak tini-barkácsra. Vigyázz, le ne késs a bábszínházról! Móka, kacagás, taps, majd irány a pedálos gokartpálya. Tekerés után pár perc ugra-bugra a placcon, majd felkapaszkodhatsz a kalóztoronyba, körbe-körbe a fészekhintán, lefelé az óriáscsúszdán. Gyorsan pár falat a gyomrodba, délutáni alvás – na, azt tegyük el majd otthonra, helyette inkább irány az uszoda

Tovább az ajánlathoz

Pünkösdi hosszú hétvége

Királyok és királylányok ünnepe!

A Kolping Hotel 100.000 négyzetméteres parkjában gyönyörű a tavasz! Ne várjon nyárig, a pünkösdkor a legsikeresebb családi programokat sűrítettük egy hosszú hétvégébe! Lesz Mutyi bohóc, bábszínház és mini diszkó, sőt, aki szeretné, a májusfát is körbetáncolhatja! Gyerekek, láttatok már ilyen „csudafát”?

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Akció már most a 2020-as nyárra!

Használják ki, hogy a kicsikkel még nem kell az iskolaszünetekhez igazodni! Van már nagyobb tesó? A suli utolsó heteiből talán könnyebben elcsíphető egy-két nap. Mi ugyanis már június legelső napjától belevágunk a nyári kalandokba! Pörögnek a pedálok a gokartpályán, az óvó nénikkel készülnek a kézműves remekek, és indulhat a trambulinban a magasugró verseny. Közben pedig nyár eleji akciónkkal minden gyerek féláron pihenhet - hétköznapokon már 3 éjszakára, 4 éjtől pedig akár már a hétvége érintésével is!

Tovább az ajánlathoz

Előfoglalás Nyár 2020

Vakáció a legjobb árakon!

Biztosítsa be helyét már most az idei vakációra – a legjobb áron, előfoglalási akcióinkkal! Az egész családot garantáltan mozgásba hozzuk. Ezúttal ugyanis a sport és az egészség köré szervezzük a kalandokat – ahogy már tőlünk megszokhatták játszva, vidáman, remekül szórakozva! Már most készítjük az edzéstervet, hogy júniusban a legjobb formánkban állhassunk a startvonalra. Megújuló külső medencék, felfrissített családi lakosztályok és szobák, sok más izgalmas újdonság! Ugye velünk tartanak?

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz