Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Utazzunk még! Ősszel.

Akció egészen a hosszú hétvégéig

Mert minden élményt nem lehet egyetlen nyárba belesűríteni. Az évszakváltás csak a naptárban látszik meg, a bobóországi élményeken nem. Minden délelőtt gyerekzsivaj jelzi, hogy az óvó nénikkel készülnek a kézműves remekek. A gokartpedálok ugyanúgy pörögnek, az óriás kalózhajó is meghódításra vár. A vizes játszótéren még a bújócska is izgalmasabb, a kígyócsúszda pedig egyenesen megunhatatlan. Ráadásul őszi akciónkban min. 3 éj foglalása esetén 15% kedvezmény jár a hétköznapi éjszakákra. Extra árelőny a min. 4 éjszakás pihenésekre: 20% kedvezmény az egész hétre!

Tovább az ajánlathoz

Csak én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

...mindent megteszünk, hogy az szülőként is pihentető legyen. És mindez már a készülődésnél elkezdődik, hiszen nem kell a fél háztartást becsomagolni. Az otthoni kényelem a gyerekek ellátását megkönnyítő felszerelésekkel nálunk természetes, mint ahogy a bőséges reggeli és vacsora is - persze a legnagyobb gyerekkedvencekkel. De ez még csak a kezdet. A közös élményekhez megszervezzük a programokat, és gyerekfelügyeletünknek köszönhetően akár egy kis énidőhöz is juthat!

Tovább az ajánlathoz

Aktívan 60 felett

Már 3 éjtől, min. 20% kedvezmény

Nem. Nem írtuk el egy nullával. Ezt most nem 6 éven felülieknek ajánljuk. Speciális ajánlatunk a 60 pluszosoknak szól. Legyen fiatalos apuka, unokáival élményeket gyűjtő nagyszülő vagy érkezzen akár gyerek nélkül. Váltsa az életkort árelőnyre! Péntek és szombat éjszakákra 20% kedvezmény, vasárnaptól csütörtökig -25% - egészen az ünnepekig.

Tovább az ajánlathoz

1 nagyi/papi ingyen pihen!

Nagy pihenés nagyszülővel

3 generáció, háromszoros élmény! A nagycsaládos pihenés legnagyobb kincse, hogy minden családtag együtt és külön-külön is feltöltődhet. A mama vagy a papa egész nap lubickolhat az unokák szeretetében, és közben a szülők is lophatnak egy kis időt maguknak kettesben. És amíg a gyerekek apával és anyával gyűjtenek közös élményeket, a nagyszülők csendes wellness részlegünkön töltekezhetnek. Aki már próbálta, évről évre visszatér a mamával vagy papával. Aki még nem, annak itt egy remek lehetőség a tesztelésre: szeptember elejétől egészen a téli ünnepekig min. 2 éj foglalása esetén 1 nagyszülő a családdal ingyen pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

(Nép)mesés hétvége

Volt egyszer egy Bobóország

Ezen a hétvégén bármi megtörténhet. A sárga pultnál bejelentkezve máris az Óperenciás tenegeren túl találjuk magunkat, ahol egy róka is lehet cipész, a tündérek kedvenc italát bárki megkóstolhatja, és még a furkósbot is megszólal. A hatalmas park minden helyszíne izgalmas kalandokat rejt. Óriás párnáról ugrunk a felhők közé, matróznak állunk a kalózhajón, és délutánonként rejtélyes feladványokra kutatjuk a választ. Aki nem hiszi, járjon utána!

Tovább az ajánlathoz

Születésnapi hétvége

Duplán ünnepelünk!

Azt, hogy egy kis csapat nagy álma nemcsak hogy megvalósult ezen az alsópáhoki domboldalon, de az elmúlt 27 év alatt a családok második otthona lett. És aki velünk tart, részese lehet egy különleges házassági évfordulónak is. Ahol a házastársak khmmm…. vízilovak! Hiszen házigazda párosunk Bobó és Mimi 7 éve ekkor mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor

Játékos úszásoktatás ovisoknak

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Minden 2-7 év közötti leendő kis búvárt szeretettel várnak az oktatók! Ráadásul, a tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most min. 4 éjszaka foglalása esetén 20% kedvezmény jár!

Tovább az ajánlathoz

Októberi hosszú hétvége

Extra szabadnap, még több élmény.

Jön, jön, jön! Az ősz első hosszú hétvégéje. Amikor nem csak a gyerekek örülhetnek a szünetnek, de a szülőknek is jár az extra kikapcsolódás. Az örök kedvenc Bobóország és a kézműves foglalkozások mellett hatalmas parkunk minden szegletében pörögnek a programok - egészen estig

Tovább az ajánlathoz

Őszi szünet

Iskolapadból az Adrenalin Arénába

Merre hosszabbítsuk a november 1-jei ünnepnapot? Most akár 2 nap szabadság is elég egy hosszabb pihenéshez! Lesz itt kalózkaland a játszótéren, gokartokkal szlalomozás, móka-kacagás, családi csobbanás - egyszóval minden amire tanév közben nem jut idő. Használják ki ezt a rövid hetet, és töltődjenek fel közös élményekkel! Maradt még energia? Irány a szomszédos Bobo Fun Park Adrenalin Arénája!

Tovább az ajánlathoz

Egyik szülő féláron

Akció egészen az ünnepekig

Együtt a család! Nem sietünk oviba-munkába. Ráérősen reggelizünk. A legjobb játszóterek egy lépésre vannak, apa magasra emel a csúszda végén, anyával kreatívkodhatunk a játszóházban. Csak a medencékhez igyekszünk, mert ez az egész család kevenc helye. Pezsgőfürdőben lazítunk, vízipisztollyal lövünk célba, és együtt szaunázunk. Mert itt ezt is lehet! Töltődjenek fel még az ünnepek előtt közös élményekkel! Ráadásul, min 3. éjszaka foglalása esetén az egyik szülő 50% kedvezménnyel pihenhet - akár hétvégén is!

Tovább az ajánlathoz

Márton napi hétvége

Libakülönlegességek, lámpás felvonulás

Talán mondanunk se kell, hogy ezen a hétvégén minden a libák körül forog nálunk. Az oviban papírból hajtogatjuk, az étteremben jó borok kíséretében sülve és főve is megkóstoljuk, és még az esti mesében is Ludas Matyinak drukkolunk. Régi hagyomány szerint lámpást is készítünk, gyerektornánkon pedig még a lúdtalpaknak is hadat üzenünk. És hogy kerül a Márton-napi lakoma az asztalra? Pillantsanak be a kulisszák mögé, séfünk ezt is megmutatja! 

Tovább az ajánlathoz

Hópárduc Fejlesztő Falmászás hét

Falmászás, fejlesztés, élmény

Ezen a héten a fejlesztésé lesz a főszerep, kizárólag játékos formában! A közös családi élmények mellett, a szomszédos Bobo Fun Parkban ismerkedünk meg a Hópárduc® Fejlesztő Falmászással. Bobó meséje és játékos feladatok vezetik állomásról állomásra a mászófalon a gyerekeket, és közben észrevétlenül ügyesednek, fejlődnek. Maradt még energia? A Helen Doron® témahéthez csatlakozva, oldott légkörben, játszva tanulunk angolul.

Tovább az ajánlathoz

Bobó születésnapja

Nagyszabású gyerekbuli víziló módra

Ki ne szeretné a szülinapi zsúrokat? Barátok, meglepetések, programok, na és persze süti… De vajon milyen lehet egy víziló születésnapja? Tapasztalatból mondjuk, hogy fergeteges! Érkezéskor egy pihe-puha ölelés, felvezetésként sok-sok játék, hogy aztán a szombati buliban a tetőfokára hágjon a hangulat. A legmenőbb táncmozdulatokat maga Bobó mutatja! 

Tovább az ajánlathoz

Nyugi. Hétvége!

Viszlát stressz, hello önismeret

Jajj, az ebédbefizetés! Mit kell vinni az edzésre? Már megint dugó. Mindjárt itt a határidő. Mi is kell a holnapi főzéshez? Állj! Ezen a hétvégén STOP táblát mutatunk a stressznek. Közös programokkal, énidővel és ráérős étkezésekkel simítjuk az idegeket. És hogy minél tovább kitartson ez a relaxált állapot, Szkálosi Rita TAO Csikung oktatóval stresszoldó technikákat és energetizáló gyakorlatokat tanulunk. Mert most erre is van idő. A családról és élményekről közben mi gondoskodunk.

Tovább az ajánlathoz

Adventi készülődés

Mesés családi élmények

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hét, amikor egy jótündér elszállt Bobóország felett, és varázspálcájával egy érintésre ünneplőbe öltöztette a szíveket. A hatalmas parkban esténként kigyúltak a varázslatos fények, reggel pedig kicsi és nagy úgy ébredt, mintha egy valóságos mesébe csöppenne... Hogy folytatódik a történet? Legyenek részesei Bobó adventi meséjének, és éljék át személyesen! Ha min. 3 éjszakára foglalnak, az egyik szülő 50% kedvezménnyel pihenhet.

Tovább az ajánlathoz

Advent első hétvégéje

Lélekmelengető családi készülődés

Végre kezdődik. Az év egyik legszebb időszaka, amikor ünnepi díszbe öltöztetjük a lakást, a gyerekek izgatottan várják a családi gyertyagyújtást, jönnek az összebújós esték, a forró italok a bögrékbe. És várakozunk. Ráérősen, stresszmentesen, egymásra figyelve. Mi is csupa melengető meglepetéssel készülünk az első adventi hétvégére. A mécsesek fénye, a forralt bor fűszeres gőze, a koszorú készítés meghitt hangulata a lelket is feltölti az ünnepi időszakra.

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Egyik szülő féláron kedvezménnyel!

A Stoller® Babaúszó Akadémia jól bevált módszere csábítja vízbe a kisbabás családokat. Stoller Katalin, a szakma elismert oktatója személyesen ad beavatást a vízzel való barátkozáshoz, az úszás alapjainak elsajátításához. Ha a kicsi elmúlt már 2 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen felfedezni a víz alatti világot! Ráadásul, a tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most az egyik szülő féláron pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Mikulásünnep

Manó műhelytitkok és Télapócsalogatás

Hogy mit csinál a Mikulás miután véget ér éjszakai küldetése? Eláruljuk! Egy gyors pihenés után útra kel, hogy a hétvégén Bobóországban látogassa meg a gyerekeket. Mi pedig szokás szerint nagy izgalommal készülünk az érkezésére. A Manó Műhelyben ellessük a legjobb ajándékkészítő trükköket, és apró meglepetéseket barkácsolunk. Majd a Tekergő Bábszínházában együtt izgulunk a furfangos Mikulás történetén, amíg a Nagyszakállú meg nem érkezik. Csizmákat előkészíteni, éljenek a jó gyerekek!

Tovább az ajánlathoz

Advent 3. hétvégéje

Egy kis szusszanás a karácsonyi forgatagban

Miért várna karácsonyig egy kis családi együttlétre? Engedje el kicsit a közelgő ünneppel járó stresszt, bevásárló listákat, tornyosuló házimunkát, év végi feladatokat…. Töltse ehelyett lélekmelengető pihenéssel advent ezüst hétvégéjét! Hangolódjunk együtt a közelgő ünnepre! Aztán hazatérve még mindenre lesz idő! Sőt, így már kedv és energia is.

Tovább az ajánlathoz

(Mese)filmbe illő Nyár - 2024

A legjobb áron előfoglalási akciókkal!

Indulhat a mozi! De most nem csak nézzük, hanem részesei is leszünk. Mint kedvenc animációs filmünk fordulatos sztorija, úgy váltják egymást az élmények a nyári szünet alatt. A napi 20-30 program között lesz kalandos, nevettető és akciófilmekbe illően mozgalmas is. A műsorról mindenki kedvére válogathat kisovistól a nagykamaszig. Érdemes előre tervezni. (Mese)filmbe illő vakáció a legjobb áron előfoglalási akcióinkkal - a teljes szünidőre csak 2023. december 31-ig!

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz
Familotel