Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Maradjunk még! Megéri.

Árelőny már 3 éjszakától, akár 20%-ig

Mert a kikapcsolódás kell. Talán jobban, mint bármikor. De mennyi az elég, ha pihenésről van szó? Néha egy rövidebb kiruccanás is csodát tehet, máskor egy egész hét is kevés a feltöltődéshez. Ugorjon fejest mindjárt az év elején a családi élményekbe! Épp csak belekóstol a kalandokba, vagy akár több napig is élvezettel lubickol benne? Ön dönt – mi pedig szállítjuk választásához a kedvezményeket! Vasárnaptól csütörtökig 3 éjszakára 15% kedvezménnyel foglalhat. Maximális árelőny 4 éjszakánál 20% - akár a hétvége érintésével is!

Tovább az ajánlathoz

Csak én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

...mindent megteszünk, hogy az szülőként is pihentető legyen. És mindez már a készülődésnél elkezdődik, hiszen nem kell a fél háztartást becsomagolni. Az otthoni kényelem a gyerekek ellátását megkönnyítő felszerelésekkel nálunk természetes, mint ahogy a bőséges reggeli és vacsora is - persze a legnagyobb gyerekkedvencekkel. De ez még csak a kezdet. A közös élményekhez megszervezzük a programokat, és gyerekfelügyeletünknek köszönhetően akár egy kis énidőhöz is juthat!

Tovább az ajánlathoz

Szülőknek is jár a romantika!

Apa, anya, szerelem

Valentin nap hétvégéjén apa végre nem siet munkába, és anya is fordíthat egy kis időt saját magára. A szálloda szépség- és egészségközpontja a felnőttek kedvenc „búvóhelye”. Amíg a gyerekek a szakképzett óvónénikkel, animátorokkal játszanak, a szülőknek is juthat egy kis énidő. Sőt, akár újra felfedezhetik a kettesben töltött idő szépségét. Most megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 4 éjszakánál már hétvégére is jár a -20%!

Tovább az ajánlathoz

Farsangi mulatság

Hercegnők és tűzoltók, itt az idő!

Aki szeret bolondozni, kapja magára a maskaráját (na jó, elég, ha a bőröndbe bepakolja) és meg se álljon Bobóországig! Jöhetnek az oviban jól bevált jelmezek: pillangók, hercegnők, kalózok, tűzoltók együtt ropják a táncot a kis dínókkal, katicákkal. A felvonulás olyan jó móka, apa közben videózza! Hopp, Bobó is beöltözött? Fel se tűnik a sok fura alak között! Farsangi mulatság fánk nélkül? Dehogy! Melyik a kedvenc: a szalagos vagy a csöröge? Most megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 4 éjszakánál már hétvégére is jár a -20%!

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Babakaland 20% kedvezménnyel

A Stoller® Babaúszó Akadémia jól bevált módszere csábítja vízbe a kisbabás családokat. Stoller Katalin, a szakma elismert oktatója személyesen ad beavatást a vízzel való barátkozáshoz, az úszás alapjainak elsajátításához. Ha a kicsi elmúlt már 2 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen felfedezni a víz alatti világot! A tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most 20% kedvezménnyel foglalhat!

Tovább az ajánlathoz

Jégtörő hétvége

Mátyás napi népszokásokkal

Egyes vidékeken úgy tartják, hogy ezen hétvégén osztják ki a madarak sípjait. Füleljünk együtt a hatalmas parkban, hogy ideértek-e már a madárhangok. És ezen kívül is sokat megtudhatunk Mátyás naphoz kötődő népszokásokról. Gyerekek! Hallottatok már Mátyás csukájáról és a Mátyás napi tojásokról? Most biztosan fogtok! Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 4 éjszakánál már hétvégére is jár a -20%!

Tovább az ajánlathoz

Kezes-lábas játszóház

Húzzad, tekerd, hajtsad!

Karácsony óta tudjuk, hogy egy egész karácsonyfa kivilágítható a biciklihajtás energiájával. A 2. kerületben sokan csodájára jártak az ötletes ünnepi dekorációnak. De mi a helyzet kedvenc elektromos játékainkkal? A kezes-lábas játszóház ezeket is újraálmodta, és biztosan állíthatjuk, így saját erővel hajtva még élvezetesebbek. Próbáljuk ki együtt ezen a hétvégén! Megéri a pihenést kicsit meghosszabbítani. Évkezdő akciónkkal ugyanis 4 éjszakától erre a hétvégére is jár a -20%!

Tovább az ajánlathoz

Nők, Anyák, Feleségek – Ünnepeljünk!

Ez a hétvége a nőké!

Szóljon most minden róluk! Egy röpke hétvégi pihenés, mégis igazi feltöltődés. A hotel programjait most a hölgyek óhaja szerint szervezzük, a kávézóban még a habos kávé és koktélkínálat is a női szemeket gyönyörködteti. Az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy a szépség központunkban ajándékba adunk egy sminkmestert, akitől mindenki ellesheti az őt szépítő mesterfogásokat. Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 4 éjszakánál már hétvégére is jár a -20%!

Tovább az ajánlathoz

Mint a mesében - akár -15%

Tavaszköszöntő hét és hétvége

Március 15. napja idén éppen szerdára esik. Mit írjunk fel „receptre”, hogy egy szerdából tavaszköszöntő pihenés legyen? Egy hét legyen vagy egy (hosszú) hétvége? Kockázatok itt bizony nincsenek, de érdemes megkérdezni a családtagokat, hogy el tudnak-e szabadulni egy pár napra a hétköznapok feladataiból. Annyi biztos, hogy elég volt a télből! Lássuk csak a mesés tavaszköszöntő praktikákat Bobó módra:

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor

Játékos úszásoktatás ovisoknak

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Oktatónk, Gáspárné Báló Éva szeretettel vár minden 5-6 év közötti leendő kis búvárt!

Tovább az ajánlathoz

5 év alatt ingyen

Viszlát anyagondok, hello élmények

Utazás kisgyerekkel? Tudjuk, ez mindig kalandos vállalkozás. De most csak lazítson, nálunk nem lesz szüksége másra. Mi hadat üzenünk a mindennapos nyafogásnak! Unalom? Az meg mi? Hiszen itt mindig történik valami. Válogatós vagy fényevő gyerek? Ugyan már, hiszen a legnagyobb kedvencek közül maga a kicsi szedhet - sőt, még jutalom is jár, ha mind megette. Hiszti egy játékért, anyáért, apáért? Minek, mikor itt minden megvan egy helyen, amire csak vágyik. Esti altatás? Sose volt ilyen könnyű! Lemozogva, szülőkből töltekezve, tele élményekkel, otthoni kényelemben. Vágjon hát bátran bele!

Tovább az ajánlathoz

(Báb)színház az egész... Bobóország!

Mesevilág hétvége

Egy hétvége, amikor együtt csodálkozunk rá, hogy milyen jó elmerülni a mesék világában! Mesélünk majd mindenhol és mindenhogyan. Rajtunk nem fog múlni, hogy előjöjjenek a szülők gyerekkori emlékei. A mai modern gyerekek és a bábszínház? Hagyjuk őket (és magunkat) meglepődni és bevonódni. Nézőkből pillanatok alatt főszerepelők lesznek, tapsolnak, bekiabálnak… Pedig közben egy gombot sem kell megnyomni egy képernyőn sem. Mégis működik! Teszteltük! Ráadásul, 3 éjszaka foglalása esetén az 5 év alatti gyermekek szállása, félpanziós ellátása és valamennyi programja szállodánk ajándéka.

Tovább az ajánlathoz

Bolondozzunk! Kezdődik.

Csupa móka-kacagás ez a hétvége

Sétabottal furulyázni, bohócot utánozni, akár felnőttként is csillámtetkót készíttetni? Miért ne? Április elsején mi mással is kezdődhetne a hétvége. Mi azonban nem csak egy napon vesszük elő tréfás kedvünket, egy egész hétvégét szentelünk a szórakozásnak és a jókedvnekExtra előny a min. 3 éjszakára foglalóknak: az 5 év alatti gyermekek szállása, félpanziós ellátása és valamennyi programja szállodánk ajándéka.

Tovább az ajánlathoz

Húsvéton innen és túl

15% kedvezménnyel!

Még kicsi a gyermek, és nem kötik a családot az iskolaszünetek? Akkor a hosszú hétvége előtti-utáni időszak tökéletes alkalom egy feltöltő családi pihenésre. Az ünnepre hangolódó barkács foglalkozások mellett a szomszédos Bobo Fun Park hív nem mindennapi kalandra. Húsvét után pedig a Sünizene foglalkozásokon mozogjuk és énekeljük jókedvűre magunkat. Használják ki akciónkat, és foglaljanak most 4 éjszakát 15% kedvezménnyel!

Tovább az ajánlathoz

Tavaszi szünet és húsvét

Ünnepi hagyományok és iskolásszórakoztatás

Idézzük fel együtt a legkedvesebb ünnepi hagyományokat, játsszunk izgalmas játékokat és kézműveskedjünk reggeltől estig, hogy aztán közösen szórakozzunk az esti programokon is. Közben csodáljuk a természet újjászületését, élvezzük a szünet szabadságát, az ünnep ízeit. Extra élmények a szomszédban: aktív kamaszszórakoztatás és nem mindennapi kalandok a Bobo Fun Park Adrenalin Arénájában!

Tovább az ajánlathoz

Minden gyerek féláron

Fele áron dupla élmény

Olyan gyorsan nőnek! És milyen jó visszaidézni, amikor még fele ekkorák voltak, ugye? Egy pillanatra mi is visszaforgatjuk az időkereket. Májusban, min. 3 éjszakás foglalások esetén minden gyerek féláron pihenhet. De időgépünk csak az árakat csökkentette le, az élmények közben duplájára nőnek. Bobóország tengernyi játéka, állandó programjai és élményfürdőnk vizes kalandjai hetente változó tematikus foglalkozásokkal is kiegészülnek. Válasszanak belőle kedvükre!

Tovább az ajánlathoz

Kicsik vakációja

Akár 20% kedvezménnyel!

Használják ki, hogy a kicsikkel még nem kell az iskolaszünetekhez igazodni! Minden babás és kisovis örömére a kicsik vakációja hozzánk már május végén elérkezik. Bobóország játékbirodalma, a napi kézműves foglalkozások, a hatalmas parkunk játszóterei és a családi pancsolás mellett minden héten más tematikus programsorozattal színesítjük az élményeket. Ráadásul, vasárnaptól csütörtökig 2 éjszakára 10%, 3 éjszakára 15% kedvezménnyel foglalhatnak. Érdemes azonban kicsit tovább maradni: 4 éjszakás pihenésekre 20%-ot adunk - akár hétvégére is!

Tovább az ajánlathoz

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

Mint a tündérmesékben. Hatalmas, virágos parkunk ad otthont a nyári családi élményeknek. Minden szeglete izgalmas kalandokat rejt, induljunk együtt a felfedezésére! A napi 20-30 programból kisovistól a nagykamaszig mindenki kedvére válogathat. Ha közbejön egy esőnap? Vár a beltéri élményfürdő, a hatalmas játékbirodalom és a szomszédos Bobo Fun Park Adrenalin Arénája. Biztosítsa be a helyét már most: akár kétszer 5% kedvezmény a 2023. március 31-ig beérkező foglalásokra!

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz