Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Helló Nyár!

Napi 20-30 családi- és gyerekprogram

Előre tisztázzuk: tengerpartunk nincs. De szerénytelenség nélkül állíthatjuk, ez az egyetlen hiányosságunk. A Kolpingban minden más adott a nagybetűs CSALÁDI NYARALÁShoz.

Tovább az ajánlathoz

Program-inclusive nyár

7=6 kedvezménnyel

Lehet egy éjszakával több? Szánjon egy egész hetet a feltöltő nyaralásra! Mi garantáljuk, hogy emlékezetes lesz a család minden tagjának. Sőt, 7 éjszaka foglalás esetén az utolsó szállodánk ajándéka

Tovább az ajánlathoz

Gyerekek éjszakája

Maxold ki a nyarat!

Igen, ez az utolsó nyári hétvége. De ettől még lehet ugyanolyan izgalmas, mint a vakáció többi része. Az órarend és a táskapakolás megvár, kisebb gyerekkel pedig még ez sem lehet akadály! A mit csináljunk itt nem kérdés, csak a mikor és melyiket. Lelkes animátor csapatunk párhuzamosan több helyszínen, reggeltől estig szervezi a programokat. Szombat este a nyár egyik legnagyobb kedvence, a Brumi Bandi Band hívja interaktív koncertre a gyerekeket. És hogy minél többen velünk tarthassanak, a szeptember 1-jei éjszaka - kétágyas szoba foglalása esetén - minden gyermeknek szállodánk ajándéka.

Tovább az ajánlathoz

1 nagyi/papi ingyen pihen!

Nagy pihenés nagyszülővel

3 generáció, háromszoros élmény! A nagycsaládos pihenés legnagyobb kincse, hogy minden családtag együtt és külön-külön is feltöltődhet. Aki már próbálta, évről évre visszatér a mamával vagy papával. Aki még nem, annak itt egy remek lehetőség a tesztelésre: szeptember elejei akciónk keretében 1 nagyszülő a családdal ingyen pihenhet!

Tovább az ajánlathoz

Árszüretelő akció

Akár 15% kedvezmény!

A nyárral együtt csak az iskolaszünet ér véget, a családi kalandok nem! Szabadtéri medencéink egészen szeptember végig nyitva vannak, és kötélpályáink, pedálos gokartjaink is várják még a mozgalmas kalandokra vágyókat. Készen állnak az őszi családi élményekre? Képzeletbeli fánkról a tartalmas programok mellett most kedvezményeket is szüretelhetnek! 3 éjszaka foglalása esetén 10%, 4-től pedig már 15% kedvezményt adunk - akár hétvégére is!

Tovább az ajánlathoz

Végtelen vakáció

7=6 kedvezménnyel

Nem ér véget a nyár, ha még nem az iskolaszünetek határozzák meg a család programját. Az ovisokkal és egészen kicsikkel akár szeptember elejére is tervezhetik a nagy családi nyaralást! Mi egy egész hetet is garantáltan megtöltünk élményekkel - foglaljanak most 7=6 kedvezménnyel

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Akár 15% kedvezménnyel!

A Stoller® Babaúszó Akadémia jól bevált módszere a Kolping Hotelben ismét vízbe csábítja a családokat. Ha a baba elmúlt már 3 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen átélni ezt a kalandot! A tábor ideje alatt érvényes árszüretelő akciónk keretében most 15% kedvezménnyel foglalhatnak! 

Tovább az ajánlathoz

Szüreti hétvége

Vidéki hagyományok, természetközeli élmény

Egy igazán hangulatos őszi hétvége, amikor a pihenés és játék mellett  a gyerekek a szüreti időszak hagyományaival is megismerkedhetnek. A szőlőszedésnél minden apró és nagyobbacska kézre szükség lesz, hogy az értékes termés gyorsan a kis vödrökbe, majd a puttonyba kerülhessen. Tapossuk és kóstoljuk együtt a zalai szőlőtermést és a belőle készült remek borokat! A munka után pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés a friss levegőn: mókás játékok a gyerekeknek és valódi kikapcsolódás a szülőknek.

Tovább az ajánlathoz

Szülinapi hétvége

Különleges házassági évfordulóval

Van okunk az ünneplésre! Még pedig nem is egy. Már önmagában szállodánk születésnapja is elég indok lenne, hogy egy fergetes családi bulit csapjunk. Ezen a hétvégén azonban egy másik szívünknek nagyon kedves évforduló is lesz: 2 éve ekkor mondta ki házigazda vízilópárunk, Bobó és Mimi a boldogító igent! Köszöntsük együtt a hotelt és az ifjú párt egy hatalmas tortával és zenés mulatsággal

Tovább az ajánlathoz

Október 23-i hosszú hétvége

4 napnyi kaland, élmény, szórakozás

Végre, végre, végre! Az ősz első négynapos hosszú hétvégéje. Amikor nem csak a gyerekek örülhetnek a szünetnek, de a szülőknek is jár az extra kikapcsolódás. Az örök kedvenc Bobóország és a kézműves foglalkozások mellett hatalmas parkunk minden szegletében pörögnek a programok - egészen estig. Közben természetesen lesz anyaszünet és apakikapcsolódás is. Hosszú hétvége = még több kényeztetés és szülinapi meglepetések az ünnepelttől. 5 éves szépség- és egészségközpontunk, a Hanami Beauty Spa!

Tovább az ajánlathoz

Őszi szünet

Extra Halloween programokkal

Ovis, kisiskolás vagy épp már nagykamasz? Animátor csapatunk minden korosztályt külön szórakoztat. Lesz itt kúszás, mászás, gokartokkal szlalomozás, móka-kacagás, családi csobbanás - egyszóval minden amire tanév közben nem jut idő. Használják ki a szünetet, és töltődjenek fel közös élményekkel! Ráadásként extra Halloween programok!

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor

Úszásoktatás - Akár 4=3 akcióval!

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Minden 2-7 év közötti kis búvárt szeretettel várnak az oktatók! Sőt 4=3! Min. 4 éjszakás foglalások esetén 1 éjszaka a mi ajándékunk!

Tovább az ajánlathoz

Kis karácsony, nagy karácsony… Ahogy tetszik!

Meghitt ünnep – macera nélkül

Gyakran kérdezik tőlünk csodálkozva: hogyhogy évről-évre több család tér vissza hozzánk karácsonyozni? Mi veszi rá az embert, hogy a szeretet ünnepét otthonától távolt töltse? Oh, meg is van a válasz: szeretni szállodában is lehet! Otthon viszont kell sütni, főzni, takarítani… (is).  Válogasson kedvére az ünnepi programsorozatból! Ön milyen karácsonyra vágyik?

Tovább az ajánlathoz

Szerencse és bőség - rajtunk nem fog múlni! BUÉK!

Évbúcsúztató sztárfellépőkkel, gyerekprogramokkal

Felkészültünk!  Minden szilveszteri hagyománnyal tisztában vagyunk. Mitől leszünk 2019-ben szerencsések, gazdagok, egészségesek? Bevetjük a praktikákat, hogy mindenki nyugodtan koncentrálhasson egy kis évösszegzésre, újévi fogadalomra, egymásra. Ha azt mondjuk, hogy nálunk az év minden napján kihívás választani a sok program közül, akkor most… mit is mondjunk… BUÉK 2019! Ünnepeljen velünk!

Tovább az ajánlathoz