Betöltés...

Akciók és csomagajánlatok

Nyári Vakáció - Együtt a legjobb!

Színre Szín, Programra Program

Együtt a legjobb! A kikapcsolódás, amikor végre senkit nem hajtanak a kötelezettségek. Van idő egymásra és arra is, hogy új és izgalmas élményekkel töltődjünk fel. Élvezzük a szabadságot és közben kedvünk szerint kapcsolódjunk be a programlehetőségekbe. Nálunk reggeltől estig, párhuzamosan több helyszínen akár 20-30 is lesz belőle. Az idei nyár ugyanis a lehető legszínesebb lesz! És közben a szomszédos Bobo Fun Park is izgalmas kihívásokat rejt!

Tovább az ajánlathoz

Utazzunk még! Ősszel.

Akciók egészen az őszi szünetig

Mert minden élményt nem lehet egyetlen nyárba belesűríteni. Az évszakváltás csak a naptárban látszik meg, a bobóországi élményeken nem. Minden délelőtt gyerekzsivaj jelzi, hogy az óvó nénikkel készülnek a kézműves remekek. A gokartpedálok ugyanúgy pörögnek, a mászócsúcs is meghódításra vár. A vizes játszótéren még a bújócska is izgalmasabb, a kígyócsúszda pedig egyenesen megunhatatlan. Ráadásul őszi akciónkban min. 3 éj foglalása esetén 15% kedvezmény jár a hétköznapi éjszakákra. Extra árelőny a 7 éjszakás pihenésekre: 20% kedvezmény az egész hétre!

Tovább az ajánlathoz

Sörfesztivál hétvége

München helyett Alsópáhokon

Viszlát nyár, viszlát fesztiválok! Legalábbis ami a nagyszínpados koncertélményeket illeti. És hello gasztrokalandok! Mert az ősz bizony ezt is elhozza nekünk. És bár a szeptember elsősorban a szüreti programokról híres, ezen a hétvégén mi a sörkedvelőknek készülünk különleges meglepetésekkel. Most még Münchenig se kell elutazni az apukák kedvenc szomjoltóját ünnepelni. Itt, az alsópáhoki dombokon egy egész hétvégét szentelünk neki. Esszük, isszuk, és még a szaunában is hasznát vesszük... 

Tovább az ajánlathoz

Stoller® Babaúszó Tábor

Babakaland 15% kedvezménnyel

A Stoller® Babaúszó Akadémia jól bevált módszere csábítja vízbe a kisbabás családokat. Stoller Katalin, a szakma elismert oktatója személyesen ad beavatást a vízzel való barátkozáshoz, az úszás alapjainak elsajátításához. Ha a kicsi elmúlt már 2 hónapos, de még nincs 2 éves, ideje csobbanni, merülni, és közösen felfedezni a víz alatti világot! A tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most 15% kedvezménnyel foglalhat!

Tovább az ajánlathoz

Szüreti hétvége

Vidéki hagyományok, természetközeli élmény

Egy igazán hangulatos őszi hétvége, amikor a pihenés és játék mellett  a gyerekek a szüreti időszak hagyományaival is megismerkedhetnek. A szőlőszedésnél minden apró és nagyobbacska kézre szükség lesz, hogy az értékes termés gyorsan a vödrökbe, majd a puttonyba kerülhessen. Tapossuk és kóstoljuk együtt a zalai szőlőtermést és a belőle készült remek borokat! A munka után pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés a friss levegőn: mókás játékok a gyerekeknek és valódi kikapcsolódás a szülőknek. 

Tovább az ajánlathoz

Varázslatos hétvége

Nem csalás, nem ámítás,

Bobó mágikus birodalma megnyitja kapuját! Ki itt belép, ne készüljön másra, csak varázslatos élményekre és közös családi szórakozásra. Csak a kezünket figyeljék, na meg a napi programajánlatot! Gokartot hajtunk, kézműveskedünk, és az esti bűvész előadásig állomásról állomásra szaladva oldjuk meg a rejtélyt a keresős játékon.

Tovább az ajánlathoz

(Nép)mesés hétvége

Meseország bajban van. Segítsetek!

Egy különös levelet kaptunk a minap. Mégpedig egyenesen Tündérországból. Nem is levél volt ez. Inkább segélykiáltás. "Meseország bajban van!"- olvastuk a régi pergamenen. És bizony csak a gyerekek segíthetnek. Hogy hogyan? Találkozzunk ezen a hétvégén Bobóországban, és minden titokba beavatunk benneteket! Igazán bátor ovisokra és furfangos iskolásokra van szükségünk, hogy a nem mindennapi rejtély nyomába eredjünk. Egy izgalmas mesekalandba vágunk bele együtt, amiben (Pszt, titok!) egy igazi tündér is a segítségünkre lesz!

Tovább az ajánlathoz

Születésnapi hétvége

Akár -50% a Bobo Fun Park belépőkre

Duplán ünnepelünk! Azt, hogy egy kis csapat nagy álma nemcsakhogy megvalósult ezen az alsópáhoki domboldalon, de az elmúlt 26 év alatt a családok második otthona lett. És aki velünk tart, részese lehet egy különleges házassági évfordulónak is. Ahol a házastársak khmmm…. vízilovak! Hiszen házigazda párosunk Bobó és Mimi 6 éve ekkor mondták ki egymásnak a boldogító igent! Ajándék az ünnepelttől: egész napos Bobo Fun Park családi belépőt is tartalmazó kedvezményes csomag.

Tovább az ajánlathoz

Gyerekúszó tábor

Játékos úszásoktatás ovisoknak

Az uszodában ezen a héten a nagyobbaké a főszerep! A gyerekek, életkoruknak megfelelő úszókurzuson szerezhetnek vízbeli komfortosságot és alapkészségeket az úszás elsajátításához. Családias hangulat, önfeledt pancsolás és játékos feladatok teszik még színesebbé ezt a kalandot. Minden 2-7 év közötti leendő kis búvárt szeretettel várnak az oktatók! Ráadásul a tábor ideje alatt zajló akciónk keretében most 15% kedvezménnyel foglalhat!

Tovább az ajánlathoz

Halloween hosszú hétvége

Szünetindító szellemes meglepetésekkel

Végre, végre, végre! Az ősz első hosszú hétvégéje. Amikor nem csak a gyerekek örülhetnek a szünetnek, de a szülőknek is jár az extra kikapcsolódás. Az örök kedvenc Bobóország és a kézműves foglalkozások mellett hatalmas parkunk minden szegletében pörögnek a programok - egészen estig. És Halloween lévén persze szellemeskedünk is. De nem csak félelmetesen, hanem olyan igazán szívből nevetősen.

Tovább az ajánlathoz

Őszi szünet

Iskolapadból az Adrenalin Arénába

Ovis, kisiskolás vagy épp már nagykamasz? Animátor csapatunk minden korosztályt külön szórakoztat. Lesz itt kúszás, mászás, gokartokkal szlalomozás, móka-kacagás, családi csobbanás - egyszóval minden amire tanév közben nem jut idő. Egy rögtönzött verseny az óriás csúszdákon? Ugye mehet? Használják ki a szünetet, és töltődjenek fel közös élményekkel! Maradt még energia? Irány a szomszédos Bobo Fun Park Adrenalin Arénája!

Tovább az ajánlathoz

Márton napi hétvége

Libakülönlegességek, lámpás felvonulás

Talán mondanunk se kell, hogy ezen a hétvégén minden a libák körül forog nálunk. Az oviban papírból hajtogatjuk, az étteremben jó borok kíséretében sülve és főve is megkóstoljuk, és még az esti mesében is Ludas Matyinak drukkolunk. Régi hagyomány szerint lámpást is készítünk, gyerektornánkon pedig még a lúdtalpaknak is hadat üzenünk. És hogy kerül a Márton-napi lakoma az asztalra? Pillantsanak be a kulisszák mögé, séfünk ezt is megmutatja! 

Tovább az ajánlathoz

Bobó születésnapja

Nagyszabású gyerekbuli víziló módra

Ki ne szeretné a szülinapi zsúrokat? Barátok, meglepetések, programok, na és persze süti… De vajon milyen lehet egy víziló születésnapja? Tapasztalatból mondjuk, hogy fergeteges! Érkezéskor egy pihe-puha ölelés, felvezetésként sok-sok játék, hogy aztán a szombati buliban a tetőfokára hágjon a hangulat. A legmenőbb táncmozdulatokat maga Bobó mutatja! 

Tovább az ajánlathoz

Nagycsaládos kedvezmény

4 vagy több gyerek? A legidősebb ingyen!

Nagycsaláddal útnak indulni már önmagában is logisztikai bravúr: mindenki egyszerre ráérjen és útra készen álljon. De a sok gyerekkel együtt utazás nem csak több energiát igényel, több örömet és kalandot is tartogat. Sokféle szobatípusunknak köszönhetően nálunk a nagyobb létszámú családok is kényelmes otthonra találhatnak. A programszervezés gondját is levesszük a szülőkről, sőt akár néhány óra szabadidőt is adunk. És ez még nem minden: 4 vagy több gyermek esetén a legidősebb egész évben ingyen pihen!

Tovább az ajánlathoz

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

Mint a tündérmesékben. Hatalmas, virágos parkunk ad otthont a nyári családi élményeknek. Minden szeglete izgalmas kalandokat rejt, induljunk együtt a felfedezésére! A napi 20-30 programból kisovistól a nagykamaszig mindenki kedvére válogathat. Ha közbejön egy esőnap? Vár a beltéri élményfürdő, a hatalmas játékbirodalom és a szomszédos Bobo Fun Park Adrenalin Arénája. Biztosítsa be a helyét már most: akár háromszor 5% kedvezmény a 2022. december 31-ig beérkező foglalásokra!

Tovább az ajánlathoz